Normal beni de korkutuyor yani ne biliyim aklıma çeşit çeşit şey geliyor ya diyorum kafası çıktıktan sonra omuzları çıkmazsa, ya bebek tam normal doğacakken çok zorladığı için sezeryene alırlarsa bebeğin kafası kanaldayken sezeryende de çıkmazsa diye saçma sapan düşüncelerim var
Aynen ben de...kendi istegimle sezeryani da yediremiuorum kendime
Yağıyor canım hatta eşim hadımköyde çalışıyor o tarafa sabahtan beri yağıyormış eşim sürekli video atıyor :)) öyle tutmadı yerler ama görüntüsünü bile seviyorum ben :)
Benim doktor 38 de yapacağız çatıyı dedi, şimdilik normal diyor keşke bana da zorunlu sezo dese :)) 38 de çok geç ya ama çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş kimisinde muaneye sonrası Doğum oluyormuş o yüzden mümkün olduğunca geç yapıyorlarmış, bi de şu da var sanki benim çatıma bakınca bana dar diyecek gibi hissediyorum ben afedersin ama ilişkiye girerken bile çok zorlandım her seferinde(4 aydır ilişki de yok) oradan çocuk mu çıkacak bi de falan diyorum :)))ben de aynı şekildeyim ya...normal doğum konusunda aynı korkularım var bir de alttan dikişten korkuyorum karından dikiş daha iyi geliyor nedenseama aynı şekilde kendi isteğimle de sezeryan demeyi yediremiyorum kendime doktorum evet senin çatın dar olmaz normal doğum olmaz dese oh be diip çıkacağım muayeneden Ne zaman bakılıyor ki bu çatıya 35+5 de gideceğim doktora artık bakıverse keşke
Ilk çıktığında değil canim. Oyle hatırlıyorum gibi. Daha sonra hastaneden hoşaf falan yediriyorlar. Benim doktorum gazını çıkardıktan sonra kebap bile yiyebilirsin demişti. Onu iyi hatırlıyorum:)Yemek yemek yasak ama sıvı seyler Serbest mi çıktığımızdan itibaren
Elle masajda ıyı gelıyormış canım burda okumuştum sanırım ❣
Ya işte benim dün anlattığım da oydu. 2-3 dk da değil bayaa uzun sürüyo artık. Doktorum bunun belki 10 katı fazlasını normal doğum sancısı olarak düşün dedi
Yok çok şükür ki doğurmadım daha var kızlar heralde ama artık bunları yaşamamız da çok normal artık Rabbim nasip ederse normali inşallah çekeriz bize güç kuvvet verir :)))Sukur dogum yaptim yazmamissinbi an panikledim ama dur yok ayni sey bendede oldu agriyla uyandim aman hemen uyu cekilmez bu aci dedim ben uyumusum oyuzden biz ucundan atlattik ;-)
Bazı doktor bakmıyormuş doğum anında değişebiliyor çatı durumu diye bu gidişinde bakarsa bakar yoksa demek ki bakmayan taraftaben de aynı şekildeyim ya...normal doğum konusunda aynı korkularım var bir de alttan dikişten korkuyorum karından dikiş daha iyi geliyor nedenseama aynı şekilde kendi isteğimle de sezeryan demeyi yediremiyorum kendime doktorum evet senin çatın dar olmaz normal doğum olmaz dese oh be diip çıkacağım muayeneden Ne zaman bakılıyor ki bu çatıya 35+5 de gideceğim doktora artık bakıverse keşke
ilişki normal Doğumu kolaylaştırıyormuş canım, haberin olsunBenim doktor 38 de yapacağız çatıyı dedi, şimdilik normal diyor keşke bana da zorunlu sezo dese :)) 38 de çok geç ya ama çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş kimisinde muaneye sonrası Doğum oluyormuş o yüzden mümkün olduğunca geç yapıyorlarmış, bi de şu da var sanki benim çatıma bakınca bana dar diyecek gibi hissediyorum ben afedersin ama ilişkiye girerken bile çok zorlandım her seferinde(4 aydır ilişki de yok) oradan çocuk mu çıkacak bi de falan diyorum :)))
Yok çok şükür ki doğurmadım daha var kızlar heralde ama artık bunları yaşamamız da çok normal artık Rabbim nasip ederse normali inşallah çekeriz bize güç kuvvet verir :)))
Leventtede basladi karAaa beylikdüzünde yağıyor mu şu an? Ben anadolu yakasındayım burda tık yok daha
öncelikle hayırlısıyla inşallah demek istiyorum hayırlı ve sağlıklı bi şekilde doğum şekli nasip etsin bizlere Rabbim:) aminnn bolcaİnşallah güç kuvvet verir de kolayca doğururuz
Kızzz şimdi mi bu koca göbeğimle miilişki normal Doğumu kolaylaştırıyormuş canım, haberin olsun
ben de sezeryan ameliyattan korkuyorumBen de aynı ya ama pozitif normal dogum hikayelerini okuyunca ben neden yapamayayım diyorum Allah bizi bu şekilde yaratmış ki doğuramayan hic yok da işte korkusu bi geliyor gidiyor
Benim doktorum da o şekilde yapıyormuş en azından bide çatı muayenesini düşünmüyorumBazı doktor bakmıyormuş doğum anında değişebiliyor çatı durumu diye bu gidişinde bakarsa bakar yoksa demek ki bakmayan tarafta
Leventtede basladi kar
Bizim hastane extra epidural için ücret istiyor. Aslında epidural agrı kesici verilmesi konusunda buyuk kolaylık onun dışında bi farkı yokmuşHanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?