2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynen ben de...kendi istegimle sezeryani da yediremiuorum kendime

ben de aynı şekildeyim ya...normal doğum konusunda aynı korkularım var bir de alttan dikişten korkuyorum karından dikiş daha iyi geliyor nedense ama aynı şekilde kendi isteğimle de sezeryan demeyi yediremiyorum kendime doktorum evet senin çatın dar olmaz normal doğum olmaz dese oh be diip çıkacağım muayeneden Ne zaman bakılıyor ki bu çatıya 35+5 de gideceğim doktora artık bakıverse keşke

Kızlar sağlık ocağından geldim, son çağırışlarıymış
Kalp atışı, ve benim kilo kontrolüm yapıldı
Bide sağlık bakanlığı ile ortak bi araştırma varmış üniversitenin. Pilot uygulama. Beni de seçmişler. 1 saat anlattı kadın, doğduğu andan itibaren yapabileceklerimiz ile ilgili. Sonrasında da istersem 6 yaşına kadR takip edeceklermiş, denver testini felan hep ücretsiz yapacaklarmış. Genel olarak anlattıklarını ilk çocuktan biliyordum, unuttuğum yada eksik olduğum bazı şeyler varmış. İyi oldu. Hani burda nasıl yatırılacağı ile ilgili konuşulmuştu ya, asla yüzüstü yatırmayın, ilk yarım saat yan, sonra sırt üstü dedi

Eklentiler

• image.webp
    64 KB · Görüntüleme: 56
Yağıyor canım hatta eşim hadımköyde çalışıyor o tarafa sabahtan beri yağıyormış eşim sürekli video atıyor :)) öyle tutmadı yerler ama görüntüsünü bile seviyorum ben :)

Yaa ne güzel ben de çok seviyorum gözüm camda beklemedeyim :)

Kizlar tam hastalik donemindeyiz aman grip nezle olmayin, doguma az kaldi normal dogumda cok zor olur, nefes alabilmek cok onemli. Bide bebis icin iyi olmaz tabi onada bulasir. Bol bol vitamin alin meyve yiyin, cok kalabalik ortamlara girmeyin ♡

Selam kızlar... arada doğum yapanlar var. Başlamış yavaş yavaş dogumlar bu grupta. Kaç kişi doğum yaptı şimdiye kadar. ?Bebisler nasillar.? Neden erken oldu doğumları? Bilginiz var mi?

Benim doktor 38 de yapacağız çatıyı dedi, şimdilik normal diyor keşke bana da zorunlu sezo dese :)) 38 de çok geç ya ama çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş kimisinde muaneye sonrası Doğum oluyormuş o yüzden mümkün olduğunca geç yapıyorlarmış, bi de şu da var sanki benim çatıma bakınca bana dar diyecek gibi hissediyorum ben afedersin ama ilişkiye girerken bile çok zorlandım her seferinde(4 aydır ilişki de yok) oradan çocuk mu çıkacak bi de falan diyorum :)))

Yemek yemek yasak ama sıvı seyler Serbest mi çıktığımızdan itibaren
Ilk çıktığında değil canim. Oyle hatırlıyorum gibi. Daha sonra hastaneden hoşaf falan yediriyorlar. Benim doktorum gazını çıkardıktan sonra kebap bile yiyebilirsin demişti. Onu iyi hatırlıyorum:)

Elle masajda ıyı gelıyormış canım burda okumuştum sanırım ❣

Ya işte benim dün anlattığım da oydu. 2-3 dk da değil bayaa uzun sürüyo artık. Doktorum bunun belki 10 katı fazlasını normal doğum sancısı olarak düşün dedi

Sukur dogum yaptim yazmamissin bi an panikledim ama dur yok ayni sey bendede oldu agriyla uyandim aman hemen uyu cekilmez bu aci dedim ben uyumusum oyuzden biz ucundan atlattik ;-)
Yok çok şükür ki doğurmadım daha var kızlar heralde ama artık bunları yaşamamız da çok normal artık Rabbim nasip ederse normali inşallah çekeriz bize güç kuvvet verir :)))

Bazı doktor bakmıyormuş doğum anında değişebiliyor çatı durumu diye bu gidişinde bakarsa bakar yoksa demek ki bakmayan tarafta

ilişki normal Doğumu kolaylaştırıyormuş canım, haberin olsun

Ben de aynı ya ama pozitif normal dogum hikayelerini okuyunca ben neden yapamayayım diyorum Allah bizi bu şekilde yaratmış ki doğuramayan hic yok da işte korkusu bi geliyor gidiyor
ben de sezeryan ameliyattan korkuyorum doğurmayı yaşamak istiyorum. Ameliyata hıc ısınamadım belki de buyüzden sezeryan başıma gelıcek

Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz
Bizim hastane extra epidural için ücret istiyor. Aslında epidural agrı kesici verilmesi konusunda buyuk kolaylık onun dışında bi farkı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…