Ya bende öyleyim, bilsek daha iyi olur sanki okunma nasıl olur nefes alıp verme gibi , ama artık havada soğudu usenirim iyice ben eğitime :)2 ders için anlamıştım. Çocuk Dr. İle doğum hemşiresi . Kısmet .
Ya ben ıkınmayı bile bilmiyorum ya . Dr. Kasılma oluyor mu diye soruyor, o nasıl bir şey diyorum
İnşallah canım ya ben doktora gittim bugun, doktor günde 10 hareket yeterli dedi icim rahatladı biraz dahaBenim de aynı şekilde son zamanlarda akşama kadar hiç sesi çıkmıyor çok endişeleniyorum. Akşam yemek yiyip uzanınca hareketleniyor. Kaç kere doktora gitmeye yeltendim, akşam olunca vazgeçtimSağsalim bi doğursaydık
Öyle tabi ki çok da seyapmamak lazım ama kimileri yok canımi yakıyor yok hiç durmuyor diyince benimkisi epey tembel hehrdle :) Ama bugün ilk Nst yaptildi, o zamana kadar sessiz olan yavrum hareketlendi epeyce doktor cosmus dedi hatta , akıllı kızım ugrastirmadi :)Yok kafaniza takmayin ya insan hemencicik psikolojik olarak acaba bendedemi oyle oldu die kendinde arashtirmalar yapmaya bashlarama her haraketsizlik sessizlik kordona yormamak lazim benimkide ara ara sessizleshir kontrol zamanlarima denk geldiyimde bakiyorlarki hicbishey yok sadece tembelliyinden haraketsizmish
Sanki değişiyor hareket saatleri bazen , benim sabah olurdu, iki gündür sabah ses yok gece bir gibi hareketleniyorCanım benimki de daha hareketsiz son zamanlarda geceleri hareketleniyor
Ya ne güzel buraya da gönder biraZ, ben Fatihteyim deniz yakın olduğu için burda kar etkisi az oluyorKarlı bir İstanbul sabahı :) balkona çıktım kızımı karla tanıştırdım :))) seneye karların için de yuvarlarız bebelerimizi
Tam da şimdi , bizde de durum sizinkine yakın ama artırmak lazım :))Kızzz şimdi mi bu koca göbeğimle mibiz eşimle kankalığa alıştık ya takılıyoz böyle :))
bol bol derken :))) ya bide 8000 adım nasıl olcak ya, izne de ayrıldım hep evdeyim. Dışarısı da çok soğuk. Acaba apartmanda merdiven inip çıksak nasıl olur ki
bizde de 750 tl istiyorlar canımBizim hastane extra epidural için ücret istiyor. Aslında epidural agrı kesici verilmesi konusunda buyuk kolaylık onun dışında bi farkı yokmuş
Bi kimildatmak lazimmish demekkiİnşallah canım ya ben doktora gittim bugun, doktor günde 10 hareket yeterli dedi icim rahatladı biraz daha
Öyle tabi ki çok da seyapmamak lazım ama kimileri yok canımi yakıyor yok hiç durmuyor diyince benimkisi epey tembel hehrdle :) Ama bugün ilk Nst yaptildi, o zamana kadar sessiz olan yavrum hareketlendi epeyce doktor cosmus dedi hatta , akıllı kızım ugrastirmadi :)
Sanki değişiyor hareket saatleri bazen , benim sabah olurdu, iki gündür sabah ses yok gece bir gibi hareketleniyor
Ya aslinda dusununce normal dogum daha kolay gibi ama ne bileyim ya? Ben 37 de gittim yapmadi ama iyi ki yapmadi haftaya kendi dr um izinde 2 hafta yok, baska kadin dr a gidecegim o yapar daha iyi olur :)ben de aynı şekildeyim ya...normal doğum konusunda aynı korkularım var bir de alttan dikişten korkuyorum karından dikiş daha iyi geliyor nedenseama aynı şekilde kendi isteğimle de sezeryan demeyi yediremiyorum kendime doktorum evet senin çatın dar olmaz normal doğum olmaz dese oh be diip çıkacağım muayeneden Ne zaman bakılıyor ki bu çatıya 35+5 de gideceğim doktora artık bakıverse keşke
Evet .idari izinli sayiliyoruz :) ama.durdu yaBurda hala yokbenim eski şirkette kar yağınca hamileleri erken çıkarıyolardı. Çok yağarsa kaç eve
Karlı bir günden merhaba,kar şuan durdu,bugün kontrolumuz var
Hadi hayırlı olsun canım sata göre mi ultrasona göre mi tarih verdi doktorun ?benim ikisi farkli da 15ocak a kadar bekletmeye calisicam dedi ama net tatih vermedi erkennolma ihtimali varKızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
Masallah kuzuna ❤ gec cagirmis ama sanki diycektim ki sezeryan tarihinmis :) hadi hayirli olsun canimm❤❤Kızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
Doktorlar hep satı alıyorlar canım genelde 14ü normal doğum tarihi 10 gün önceye verdi aslında çocuğun kendi geleceği tarihi bekleyelim dedi de ben sancı ağrı istemiyorum dedim planlı olsun dedimHadi hayırlı olsun canım sata göre mi ultrasona göre mi tarih verdi doktorun ?benim ikisi farkli da 15ocak a kadar bekletmeye calisicam dedi ama net tatih vermedi erkennolma ihtimali var
Hiç yormuyor sağolsun işin şakası gerçekten stres oluyorum ben her hafta görüşmüştük kızımda 35ten sonraMasallah kuzuna ❤ gec cagirmis ama sanki diycektim ki sezeryan tarihinmis :) hadi hayirli olsun canimm❤❤
Hımm bana dediği tarih de normal dogum vaktinden 15 gün önce oluyor zaten anladım canım sağlıkla vakitlice gelirler inşallahDoktorlar hep satı alıyorlar canım genelde 14ü normal doğum tarihi 10 gün önceye verdi aslında çocuğun kendi geleceği tarihi bekleyelim dedi de ben sancı ağrı istemiyorum dedim planlı olsun dedim
Ayy çok heyecanlı :)) ne güzel bi daha ki gidişinde bebişini alıp geleceksinKızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
Masallah...Kızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
Sezeryan günü vermiş amaMasallah...
Biz dogurmadan catlicaz .drlar gelmeyin diyor
dun yazdım buraya canm yapmamıslar kuzenın ark.na dogum sancısı cekmıs cok dr bakmıs catın darmıs ztn yapamazmıssn asla dems nasıl bır darlıksa mafoldum dıyomus kız hala ztn işkence gbymıs. oyuzden yapılması da ıyı bence ben bılmek ıstıyorum işte onun heyecanı var smdıBenim doktorum da o şekilde yapıyormuş en azından bide çatı muayenesini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?