2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 ders için anlamıştım. Çocuk Dr. İle doğum hemşiresi . Kısmet .
Ya ben ıkınmayı bile bilmiyorum ya . Dr. Kasılma oluyor mu diye soruyor, o nasıl bir şey diyorum
Ya bende öyleyim, bilsek daha iyi olur sanki okunma nasıl olur nefes alıp verme gibi , ama artık havada soğudu usenirim iyice ben eğitime :)

İnşallah canım ya ben doktora gittim bugun, doktor günde 10 hareket yeterli dedi icim rahatladı biraz daha
Öyle tabi ki çok da seyapmamak lazım ama kimileri yok canımi yakıyor yok hiç durmuyor diyince benimkisi epey tembel hehrdle :) Ama bugün ilk Nst yaptildi, o zamana kadar sessiz olan yavrum hareketlendi epeyce doktor cosmus dedi hatta , akıllı kızım ugrastirmadi :)
Canım benimki de daha hareketsiz son zamanlarda geceleri hareketleniyor
Sanki değişiyor hareket saatleri bazen , benim sabah olurdu, iki gündür sabah ses yok gece bir gibi hareketleniyor

Kızzz şimdi mi bu koca göbeğimle mi biz eşimle kankalığa alıştık ya takılıyoz böyle :))
Tam da şimdi , bizde de durum sizinkine yakın ama artırmak lazım :))
S skelebeks evet doğru söylüyorsun canım . Doktorum da bol bol ilişki ve hergün 8000 adım diyor
bol bol derken :))) ya bide 8000 adım nasıl olcak ya, izne de ayrıldım hep evdeyim. Dışarısı da çok soğuk. Acaba apartmanda merdiven inip çıksak nasıl olur ki

Bizim hastane extra epidural için ücret istiyor. Aslında epidural agrı kesici verilmesi konusunda buyuk kolaylık onun dışında bi farkı yokmuş
bizde de 750 tl istiyorlar canım

Bi kimildatmak lazimmish demekki

Ya aslinda dusununce normal dogum daha kolay gibi ama ne bileyim ya? Ben 37 de gittim yapmadi ama iyi ki yapmadi haftaya kendi dr um izinde 2 hafta yok, baska kadin dr a gidecegim o yapar daha iyi olur :)

Kızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
Hadi hayırlı olsun canım sata göre mi ultrasona göre mi tarih verdi doktorun ?benim ikisi farkli da 15ocak a kadar bekletmeye calisicam dedi ama net tatih vermedi erkennolma ihtimali var

Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz. Samimi olun demeye geldim.

Hadi hayırlı olsun canım sata göre mi ultrasona göre mi tarih verdi doktorun ?benim ikisi farkli da 15ocak a kadar bekletmeye calisicam dedi ama net tatih vermedi erkennolma ihtimali var
Doktorlar hep satı alıyorlar canım genelde 14ü normal doğum tarihi 10 gün önceye verdi aslında çocuğun kendi geleceği tarihi bekleyelim dedi de ben sancı ağrı istemiyorum dedim planlı olsun dedim

Masallah kuzuna ❤ gec cagirmis ama sanki diycektim ki sezeryan tarihinmis :) hadi hayirli olsun canimm❤❤
Hiç yormuyor sağolsun işin şakası gerçekten stres oluyorum ben her hafta görüşmüştük kızımda 35ten sonra

Doktorlar hep satı alıyorlar canım genelde 14ü normal doğum tarihi 10 gün önceye verdi aslında çocuğun kendi geleceği tarihi bekleyelim dedi de ben sancı ağrı istemiyorum dedim planlı olsun dedim
Hımm bana dediği tarih de normal dogum vaktinden 15 gün önce oluyor zaten anladım canım sağlıkla vakitlice gelirler inşallah

Benim doktorum da o şekilde yapıyormuş en azından bide çatı muayenesini düşünmüyorum
dun yazdım buraya canm yapmamıslar kuzenın ark.na dogum sancısı cekmıs cok dr bakmıs catın darmıs ztn yapamazmıssn asla dems nasıl bır darlıksa mafoldum dıyomus kız hala ztn işkence gbymıs. oyuzden yapılması da ıyı bence ben bılmek ıstıyorum işte onun heyecanı var smdı darsa boşa cekmek ıstemem o sancıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…