2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ugurlubebe diye site var instagram hesabida var 127bin takipcisi siteside var kiz bebekler icin harika tulumlar var bir gorseniz alacagim ama guvenilir mi bilemedim size sorayim dedim

Kahsen o gunu bılmek cok guzel aslında hayırlısıyla gel canım o güne inşallah. benım de sez kararı verılırse asla beklemezler son bir haftauı dıyorlar aralık sonu hemen tarıh verır dıyorlar aralık sonu ıstemıyordum ama napalım

Kızlar sabahtan beri hafif hafif karnım ağrıyordu ishal olcak gibi, şimdi birde bulantı eklendi kuscak gibiyim
Napsam ki???

Ben en son dra gittigimde azbucuk konusmustuk..sezeryani ya psikolojik olarak dedi yapamam diyen..panik atagi olan vs... bide senden once giren bayan vardi.ya dedi..he dedim.bildim ona yapamazsin demis mesela kalcasi darmis...onun disinda normali zorluyorum dye bahsetmisti.

Kızlar sizinse oluyor mu nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama vajinaya öyle bi baskı hissediyorum ki zaman zaman hatta sızlama bile diyebilirim ya da çişimi kaçıracakmışım suyum bi anda gelecekmiş gibi hissettiriyor

Bana da alttaki dikiş daha zor gibi geliyor birde cekinirim ya bacağını iyice az falan :) Ama sezaryanda da yedi kat kesip dikme fikri de fena.
Bugün 35+4 de gittim Dr. 37 . Haftayı doldurunca yapıyormuş bizimkisi ama genelde daha geç yapan veya doğum anı yapanlarda var

Kizlar tam hastalik donemindeyiz aman grip nezle olmayin, doguma az kaldi normal dogumda cok zor olur, nefes alabilmek cok onemli. Bide bebis icin iyi olmaz tabi onada bulasir. Bol bol vitamin alin meyve yiyin, cok kalabalik ortamlara girmeyin ♡
Haklısın canım dikkatli olmak gerek ablam grip olduğu için 20 gün erken doğum yaptı, gripli olduğu için zorlanmsti

S skelebeks evet doğru söylüyorsun canım . Doktorum da bol bol ilişki ve hergün 8000 adım diyor
32. Haftada biraz adet sancisina benzer ağrım var dediğim de doktor ilişki yasak dedi. Riskli bir durumum da olmadı aslında şimdiye kadar ama şimdi sormaya da çekiniyorum zaten ben isteksiz esimde gobisten çekiniyor ama bencede ilişki kolaylaştırabilir , yoksa yabancilasiyoruz bu işlere

anam kalça darlıgı ne oluyor çatıdan farklı mı ilkkez duydum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…