2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım biraz önce namaz kılarken oldu çığlık atacaktım çok acıdı .arada oluyor bende de yalancı sancılar sanırım

Anladim onuoluyor. Ben hatta kafasi cikcak mrb dicek saniyorum
Eşim de dalga geçiyor göründü göründü kafası falan diye :))) bende o işler o kadar kolay olsa 5 tane doğururum ben sonrasını sen düşünürsün diyorum :)) kısa sürüyor ama resmen o zonklama hissini yaşatıyor insana,

Canım biraz önce namaz kılarken oldu çığlık atacaktım çok acıdı .arada oluyor bende de yalancı sancılar sanırım
Ben de korkuyorum o sancı sızı geldiğinde değişik bi zonklama kısa sürüyor ama sanki birden suyum boşalacak içimden o his geliyor, bazen diyorum ben mi çok narinim acaba

Canım senin diğer sezeryenle arasında bayağı bir zaman olmuş bu bebeğinde normal Doğum denemeyi düşündün mü ya da doktor mu direk sezeryen dedi

Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz. Samimi olun demeye geldim.
Bastaki tartismalati bilmiyrum ama ben gayet samimi bir sekilde normal istiyorum ama korkuyorum sez daha kolay geliyor ama bir siknti olmadikca da sez dusunmuyorum...ayrica burdaki herkes gayet samimi dusuncelerini soyluyor

Canim sen çok zor bi normal dogum yapmis kadinsin sezaryenden niye korkuyorsun rahat ol kasma ne kadar rahat o kadar iyi bi bakmışın bebişin yanında inşallah
Normal dogum xır dg
nekadar yasak yeme içme ben aclıktan zaten bayılırım haytta gelemem açlıga ya?
0grendıgım kadarıyla gazını cıkartana kadar malesef buda 5-6 saat demek sanırım

Kanala mi girmis kafasi kuzum ? İyi iyi cok sukur kapali daha rahim agzi. Cok yuksek degildir insallah sancilarin ❤ amiiin hayirlisiyla insallah ❤❤

Ilk çıktığında değil canim. Oyle hatırlıyorum gibi. Daha sonra hastaneden hoşaf falan yediriyorlar. Benim doktorum gazını çıkardıktan sonra kebap bile yiyebilirsin demişti. Onu iyi hatırlıyorum:)
agzıma bıseyler gırsınde sıvı falan farketmez :)

erhan karaalp bununla ilgili bi soruya cevap vermiş çatı darlığa çok göreceli bi kavramdır başka dr fikri almak önemlidir demiş biri

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Haberdar et bizi

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
hasta degılse ve cok beklemıcekse gotur gorsun kardesını vıdeo cekersınız :)bız goturmıcez krese bırakalım dıyoruz suan cok kotu grıp ve cok beklıcek basedemezler kaynaanmla kocam

aın ınsaAllah yanı erkenden bır surprız yapabılır senın bucuruk

Bende cuma giricem nstye bakalım :) hayırlısıyla gelsinler insallahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…