- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım biraz önce namaz kılarken oldu çığlık atacaktım çok acıdı .arada oluyor bende de yalancı sancılar sanırımKızlar sizinse oluyor mu nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama vajinaya öyle bi baskı hissediyorum ki zaman zaman hatta sızlama bile diyebilirim ya da çişimi kaçıracakmışım suyum bi anda gelecekmiş gibi hissettiriyor
Eşim de dalga geçiyor göründü göründü kafası falan diye :))) bende o işler o kadar kolay olsa 5 tane doğururum ben sonrasını sen düşünürsün diyorum :)) kısa sürüyor ama resmen o zonklama hissini yaşatıyor insana,Anladim onuoluyor. Ben hatta kafasi cikcak mrb dicek saniyorum
Ben de korkuyorum o sancı sızı geldiğinde değişik bi zonklama kısa sürüyor ama sanki birden suyum boşalacak içimden o his geliyor, bazen diyorum ben mi çok narinim acabaCanım biraz önce namaz kılarken oldu çığlık atacaktım çok acıdı .arada oluyor bende de yalancı sancılar sanırım
Canım senin diğer sezeryenle arasında bayağı bir zaman olmuş bu bebeğinde normal Doğum denemeyi düşündün mü ya da doktor mu direk sezeryen dediDr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
Dr kafasi tam yerleşmiş dedi alttan muayene etti rahim kapalı dedi
Rabbim hayırlısı ile kavusmayi nasip etsin inşallah
Bastaki tartismalati bilmiyrum ama ben gayet samimi bir sekilde normal istiyorum ama korkuyorum sez daha kolay geliyor ama bir siknti olmadikca da sez dusunmuyorum...ayrica burdaki herkes gayet samimi dusuncelerini soyluyorZamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz.Samimi olun demeye geldim.
Canimmm biz cumartesi evimize geldik cok sukuurrr
Normal dogum xır dgCanim sen çok zor bi normal dogum yapmis kadinsin sezaryenden niye korkuyorsun rahat ol kasma ne kadar rahat o kadar iyi bi bakmışın bebişin yanında inşallah
0grendıgım kadarıyla gazını cıkartana kadar malesef buda 5-6 saat demek sanırımnekadar yasak yeme içme ben aclıktan zaten bayılırım haytta gelemem açlıga ya?
Kanala mi girmis kafasi kuzum ? İyi iyi cok sukur kapali daha rahim agzi. Cok yuksek degildir insallah sancilarin ❤ amiiin hayirlisiyla insallah ❤❤Dr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
agzıma bıseyler gırsınde sıvı falan farketmez :)Ilk çıktığında değil canim. Oyle hatırlıyorum gibi. Daha sonra hastaneden hoşaf falan yediriyorlar. Benim doktorum gazını çıkardıktan sonra kebap bile yiyebilirsin demişti. Onu iyi hatırlıyorum:)
masaAllah cannımBiz 49cm+2900gr olduk
saglıkla gelsın ınsaAllahKızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
erhan karaalp bununla ilgili bi soruya cevap vermiş çatı darlığa çok göreceli bi kavramdır başka dr fikri almak önemlidir demiş biridun yazdım buraya canm yapmamıslar kuzenın ark.na dogum sancısı cekmıs cok dr bakmıs catın darmıs ztn yapamazmıssn asla dems nasıl bır darlıksa mafoldum dıyomus kız hala ztn işkence gbymıs. oyuzden yapılması da ıyı bence ben bılmek ıstıyorum işte onun heyecanı var smdıdarsa boşa cekmek ıstemem o sancıyı
Dr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
Ya bunların hepsi doğum belirtileri ama bilemedim bi takip et kendiniKızlar sabahtan beri hafif hafif karnım ağrıyordu ishal olcak gibi, şimdi birde bulantı eklendikuscak gibiyim
Napsam ki???
hasta degılse ve cok beklemıcekse gotur gorsun kardesını vıdeo cekersınız :)bız goturmıcez krese bırakalım dıyoruz suan cok kotu grıp ve cok beklıcek basedemezler kaynaanmla kocamikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
aın ınsaAllah yanı erkenden bır surprız yapabılır senın bucurukDr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
Bende cuma giricem nstye bakalım :) hayırlısıyla gelsinler insallahhh:)Dr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
ozel hastane oldugu içindır canım dedıgın gıbı sadece agrı kesıcı :)Bizim hastane extra epidural için ücret istiyor. Aslında epidural agrı kesici verilmesi konusunda buyuk kolaylık onun dışında bi farkı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?