- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Hayırlısıyla kucağına alirsin insallahh :))ozel hastane oldugu içindır canım dedıgın gıbı sadece agrı kesıcı :)
ay bilmiyorum ki ben ilk defa 2 hafta arayla gittim işte geçen hafta rutin muayene yaptı cuma günü gel nst gir dedi sonra ne zamn çağırır bilmiyorum yine çok açmaz arayı bakalım nst nasıl çıkacakYani onlarda hakli..zaten agri sizi olunca durmuyoruz gidiyoruz..
Gunu belli olunca luzum.gormemis..
Normalde olsa cagirinca napiyokiisanci anlik degismiyomu...bende bilmiyorumda soruyorum
Hadi hayırlı olsun canım sata göre mi ultrasona göre mi tarih verdi doktorun ?benim ikisi farkli da 15ocak a kadar bekletmeye calisicam dedi ama net tatih vermedi erkennolma ihtimali var
Bence ilk gun değil sanki ya bilemedim yani ağrın falan olur öyle görmesi kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama çocuk etkilenebilir, 2. Gun gelsin yanınıza sen biraz ayaklanmış olursun güzel lohusa pijamanı giyersin 4 lu çekirdek aile pozlarınız olur :))ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Kizlar ugurlubebe diye site var instagram hesabida var 127bin takipcisi siteside var kiz bebekler icin harika tulumlar var bir gorseniz alacagim ama guvenilir mi bilemedim size sorayim dedim
erhan karaalp kım kadondogumcu mu. benım tanıdıgım drların bildigiğim drların hepsi yapıyor ya kendı dr.um dan sonra 2. doktor fıkrı almam sanrm ztn hakkımızda hayırlısıerhan karaalp bununla ilgili bi soruya cevap vermiş çatı darlığa çok göreceli bi kavramdır başka dr fikri almak önemlidir demiş biri
Canım inşallah erken olmaz bebek önden gidiyor suyum fazla diye doktor erken gelebilir dedi izne erken çıktım çalışır raporu vermek istemedi ağır iş yapma dedi umarım erken gelmez 2. Oğlum canım evetSenin neden erken olacak canim hafta olarak ayniyiz daha hic konuşmadık doğumu senin 2.miydi
Canım hani benim bebek de iri ya birazcık 10 gun ileri çıkıyor ultrason da ama benim doktorum biz satı baz alıyoruz senin bebek iri gelişimi iyi diye erken tarihe çekmeyeceğiz Doğumu gene 23 ocak diyor meselaCanım inşallah erken olmaz bebek önden gidiyor suyum fazla diye doktor erken gelebilir dedi izne erken çıktım çalışır raporu vermek istemedi ağır iş yapma dedi umarım erken gelmez 2. Oğlum canım evet
Ben de onu düşünüyorum ilk saatler değil de atıyorum sabah olursam akşam biraz to qarlaninca getirsinler istiyorum hastanede 4lu fotomuz olsunikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Canım inşallah erken olmaz bebek önden gidiyor suyum fazla diye doktor erken gelebilir dedi izne erken çıktım çalışır raporu vermek istemedi ağır iş yapma dedi umarım erken gelmez 2. Oğlum canım evet
Bilmiyorum ki canım benim normal doğum tarihini Ocak sonu ama doktor 15inr kadar tutmaya çalış az dedi farklı bişey mi gördü bilemiyorum benim kasılmak da sık oluyor 32den beriCanım hani benim bebek de iri ya birazcık 10 gun ileri çıkıyor ultrason da ama benim doktorum biz satı baz alıyoruz senin bebek iri gelişimi iyi diye erken tarihe çekmeyeceğiz Doğumu gene 23 ocak diyor mesela
Son kontrolde yaklaşık 2 hafta önde çıkanladim canim insallah erken olmaz kac hafta onden gidiyor peki
Benim de hep 10 gün önden gidiyordu, son gittiğimde 2 gün ileri çıktı canım. Sonlara doğru normale dönüyor galibaCanım hani benim bebek de iri ya birazcık 10 gun ileri çıkıyor ultrason da ama benim doktorum biz satı baz alıyoruz senin bebek iri gelişimi iyi diye erken tarihe çekmeyeceğiz Doğumu gene 23 ocak diyor mesela
Anlamıyorum cidden para kazanmak istemiyorlar bide bebeği riske atıyorlar böyle cidden stresliyimMasallah...
Biz dogurmadan catlicaz .drlar gelmeyin diyor
Bilmiyorumki.onumu.imaa etti acaba :))anam kalça darlıgı ne oluyor çatıdan farklı mı ilkkez duydum canımm
Doktor paket servis çalışıyor doğur git beni uğraştırma modundaAyy çok heyecanlı :)) ne güzel bi daha ki gidişinde bebişini alıp geleceksin
A dostlar yarin dogumumuz varyok canım nasıpse yarın sabahtan
Hep 1 ocağa odaklanmıştın ya canım o güne alırsın erken gelirse yine kendi belirlemiş olurKahsen o gunu bılmek cok guzel aslında hayırlısıyla gel canım o güne inşallah. benım de sez kararı verılırse asla beklemezler son bir haftauı dıyorlar aralık sonu hemen tarıh verır dıyorlar aralık sonu ıstemıyordum ama napalım
Bizim bişey yapmıyor zaten canım boy kilo bakıyor çocuğun hep eli yüzünde foto da vermiyor o yüzden çıkıp geliyoruz devlete gitsem aynı muamele olurYani onlarda hakli..zaten agri sizi olunca durmuyoruz gidiyoruz..
Gunu belli olunca luzum.gormemis..
Normalde olsa cagirinca napiyokiisanci anlik degismiyomu...bende bilmiyorumda soruyorum
Ptsi gidicem bende.bakalim sklastiricakmi..Anlamıyorum cidden para kazanmak istemiyorlar bide bebeği riske atıyorlar böyle cidden stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?