2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yani onlarda hakli..zaten agri sizi olunca durmuyoruz gidiyoruz..
Gunu belli olunca luzum.gormemis..

Normalde olsa cagirinca napiyokii sanci anlik degismiyomu...bende bilmiyorumda soruyorum
ay bilmiyorum ki ben ilk defa 2 hafta arayla gittim işte geçen hafta rutin muayene yaptı cuma günü gel nst gir dedi sonra ne zamn çağırır bilmiyorum yine çok açmaz arayı bakalım nst nasıl çıkacak

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Bence ilk gun değil sanki ya bilemedim yani ağrın falan olur öyle görmesi kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama çocuk etkilenebilir, 2. Gun gelsin yanınıza sen biraz ayaklanmış olursun güzel lohusa pijamanı giyersin 4 lu çekirdek aile pozlarınız olur :))

Kizlar ugurlubebe diye site var instagram hesabida var 127bin takipcisi siteside var kiz bebekler icin harika tulumlar var bir gorseniz alacagim ama guvenilir mi bilemedim size sorayim dedim

Instagramda takip ediyorum da memnun olan var paylaşıyor genelde hikayelerinde güvenilir bir sayfaya benziyor

erhan karaalp bununla ilgili bi soruya cevap vermiş çatı darlığa çok göreceli bi kavramdır başka dr fikri almak önemlidir demiş biri
erhan karaalp kım kadondogumcu mu. benım tanıdıgım drların bildigiğim drların hepsi yapıyor ya kendı dr.um dan sonra 2. doktor fıkrı almam sanrm ztn hakkımızda hayırlısı

Senin neden erken olacak canim hafta olarak ayniyiz daha hic konuşmadık doğumu senin 2.miydi
Canım inşallah erken olmaz bebek önden gidiyor suyum fazla diye doktor erken gelebilir dedi izne erken çıktım çalışır raporu vermek istemedi ağır iş yapma dedi umarım erken gelmez 2. Oğlum canım evet

Canım inşallah erken olmaz bebek önden gidiyor suyum fazla diye doktor erken gelebilir dedi izne erken çıktım çalışır raporu vermek istemedi ağır iş yapma dedi umarım erken gelmez 2. Oğlum canım evet
Canım hani benim bebek de iri ya birazcık 10 gun ileri çıkıyor ultrason da ama benim doktorum biz satı baz alıyoruz senin bebek iri gelişimi iyi diye erken tarihe çekmeyeceğiz Doğumu gene 23 ocak diyor mesela

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Ben de onu düşünüyorum ilk saatler değil de atıyorum sabah olursam akşam biraz to qarlaninca getirsinler istiyorum hastanede 4lu fotomuz olsun

Canım hani benim bebek de iri ya birazcık 10 gun ileri çıkıyor ultrason da ama benim doktorum biz satı baz alıyoruz senin bebek iri gelişimi iyi diye erken tarihe çekmeyeceğiz Doğumu gene 23 ocak diyor mesela
Bilmiyorum ki canım benim normal doğum tarihini Ocak sonu ama doktor 15inr kadar tutmaya çalış az dedi farklı bişey mi gördü bilemiyorum benim kasılmak da sık oluyor 32den beri

Benim de hep 10 gün önden gidiyordu, son gittiğimde 2 gün ileri çıktı canım. Sonlara doğru normale dönüyor galiba

Hep 1 ocağa odaklanmıştın ya canım o güne alırsın erken gelirse yine kendi belirlemiş olur

Yani onlarda hakli..zaten agri sizi olunca durmuyoruz gidiyoruz..
Gunu belli olunca luzum.gormemis..

Normalde olsa cagirinca napiyokii sanci anlik degismiyomu...bende bilmiyorumda soruyorum
Bizim bişey yapmıyor zaten canım boy kilo bakıyor çocuğun hep eli yüzünde foto da vermiyor o yüzden çıkıp geliyoruz devlete gitsem aynı muamele olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…