2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim dogum zamani vs de belli degilde bende birdaha teee 37+1 de gitcem. Benimki 38den sonra her hafta diyo zaten ne kaliosa geriye :))
38den sonra max bi kez daha görür ben galiba ilk hamileliğimde çok ilgi görmüşüm şimdi onu arıyorum

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Ben kızımı bırakacağım hatta sadece eşimle gideceğim biliyorsun ameliyat sonrası çıplak oluyor insan ilk emzirme ayağa kalkmadan kızım beni görsün istemiyorum psikolojilerinde şöyle bir etki yaratıyor kardeşim annemi hasta etti o yüzden iyileşeyim getirsin babası diyorum

Bende hep el sallıyor aşağıdan diyorum geleceğim ben yakında der gibi

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Ben çocuk doktorumuzla görüştüm. Kendi kararım götürmemek yönündeydi. Doktor da onayladı.
Hatta ilk gün akşam kadar seni sormazsa evde dursun dedi.
Anneyi o halde görmek çocuğu olumsuz etkiliyor. Kafalarında türlü senaryolar yazıyorlar dedi.

36+3den merhabalar doktor kontrolümüz vardı. 2.500gr ölçtü doktorumuz kilomuza az dedi.
Ben alıştım artık ilk kızımda böyleydi:)
2 hafta sonraki kontrolde sezaryen tarihimiz belli olacak.
Canım sağlıkla dogsunlar da sutumuzle beslenir kilo alırlar inşallah

Slm hanımlar
Evde günler beni zorluyor. Oğlum ilgi istiyor ben rahat hareket edemiyorum. Telefonu elime alamıyorum hiç 2 çocuklu hayatta buralara gelmem imkansız gibi

İlk kızımda çok takıyordum kiloyu. Bunda rahatım. Zaten doğunca ayda 1 kilo alıyor düşük tartılı bebekler. Mama desteği de istiyor. Çok çabuk toparlanıyorlar.
Aynen canım şükür benim oğlum
Da 3 kilo dogmustu sonraki aylar 1e yakın kilo aldı ki 10 gün falan ekmekte zorlanmışti sağlıkla dogsunlar beslerim inşallah kuzucuklari

Ben sormuyorum, dr. Utanmadan söylüyor her defasında. Bir de hergün. Yapabilen varsa ayakta alkışlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…