Ben kızımı bırakacağım hatta sadece eşimle gideceğim biliyorsun ameliyat sonrası çıplak oluyor insan ilk emzirme ayağa kalkmadan kızım beni görsün istemiyorum psikolojilerinde şöyle bir etki yaratıyor kardeşim annemi hasta etti o yüzden iyileşeyim getirsin babası diyorum
Eşim de dalga geçiyor göründü göründü kafası falan diye :))) bende o işler o kadar kolay olsa 5 tane doğururum ben sonrasını sen düşünürsün diyorum :)) kısa sürüyor ama resmen o zonklama hissini yaşatıyor insana,
erhan karaalp kım kadondogumcu mu. benım tanıdıgım drların bildigiğim drların hepsi yapıyor ya kendı dr.um dan sonra 2. doktor fıkrı almam sanrm ztn hakkımızda hayırlısı
36+3den merhabalar doktor kontrolümüz vardı. 2.500gr ölçtü doktorumuz kilomuza az dedi.
Ben alıştım artık ilk kızımda böyleydi:)
2 hafta sonraki kontrolde sezaryen tarihimiz belli olacak.
Ben çocuk doktorumuzla görüştüm. Kendi kararım götürmemek yönündeydi. Doktor da onayladı.
Hatta ilk gün akşam kadar seni sormazsa evde dursun dedi.
Anneyi o halde görmek çocuğu olumsuz etkiliyor. Kafalarında türlü senaryolar yazıyorlar dedi.
36+3den merhabalar doktor kontrolümüz vardı. 2.500gr ölçtü doktorumuz kilomuza az dedi.
Slm hanımlar
Evde günler beni zorluyor. Oğlum ilgi istiyor ben rahat hareket edemiyorum. Telefonu elime alamıyorum hiç 2 çocuklu hayatta buralara gelmem imkansız gibi
İlk kızımda çok takıyordum kiloyu. Bunda rahatım. Zaten doğunca ayda 1 kilo alıyor düşük tartılı bebekler. Mama desteği de istiyor. Çok çabuk toparlanıyorlar.
İlk kızımda çok takıyordum kiloyu. Bunda rahatım. Zaten doğunca ayda 1 kilo alıyor düşük tartılı bebekler. Mama desteği de istiyor. Çok çabuk toparlanıyorlar.
Aynen canım şükür benim oğlum
Da 3 kilo dogmustu sonraki aylar 1e yakın kilo aldı ki 10 gün falan ekmekte zorlanmışti sağlıkla dogsunlar beslerim inşallah kuzucuklari
32. Haftada biraz adet sancisina benzer ağrım var dediğim de doktor ilişki yasak dedi. Riskli bir durumum da olmadı ama slında şimdiye kadar ama şimdi sormaya da çekiniyorum zaten ben isteksiz esimde gobisten çekiniyor ama bencede ilişki kolaylaştırabilir , yoksa yabancilasiyoruz bu işlere