Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz. Samimi olun demeye geldim.
Sskelebeks
benim de son ay ilk bulantilar geri döndü. doktoruma sorduğumda bana bulanti kusma ve ishalin dogum habercisi olabilecegini o yuzden dikkat etmem gerektigini soylemisti
SSevimlipanduf
aynı zonklamalar ve baskı bende de var özellikle bugün çok oldu kayınvaldem doğum belirtisi olabilir bu hafta uzan hiç kalkma en azından 36. Haftayı atlatalım dedi de kalkmamak da pek mümkün olmuyor
SSevimlipanduf
aynı zonklamalar ve baskı bende de var özellikle bugün çok oldu kayınvaldem doğum belirtisi olabilir bu hafta uzan hiç kalkma en azından 36. Haftayı atlatalım dedi de kalkmamak da pek mümkün olmuyor
Benim de Bugün 3-4 kez oldu resmen genital bölgemi tutuyorum sanki çıkacak bebek öyle bir his ben çok hareketli sayılmam gun içinde günlük rutin ev işleri ve akşama doğru yemek hazırlıyorum bi de o kadar
Kızlar sizinse oluyor mu nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama vajinaya öyle bi baskı hissediyorum ki zaman zaman hatta sızlama bile diyebilirim ya da çişimi kaçıracakmışım suyum bi anda gelecekmiş gibi hissettiriyor
Son 1 haftadır özellikle akşamları oluyo . Çişim yok wcden yeni gelmiş oluyorum Aynı dediklerini hissediyorum ayağa kalkarken korkuyorum su feln gelecek doğuma gidicez diye
Benim de Bugün 3-4 kez oldu resmen genital bölgemi tutuyorum sanki çıkacak bebek öyle bir his ben çok hareketli sayılmam gun içinde günlük rutin ev işleri ve akşama doğru yemek hazırlıyorum bi de o kadar
1 gün varmış aramızda bizde bugün kontroldeydik 2650 kg 46 cm boy abiside böyleydi buda minyon olucak galiba normal beklediğimiz için haftalik gidicem ben sağ sağlim kavuşalım inşallah
1 gün varmış aramızda bizde bugün kontroldeydik 2650 kg 46 cm boy abiside böyleydi buda minyon olucak galiba normal beklediğimiz için haftalik gidicem ben sağ sağlim kavuşalım inşallah
ne guzel bebsını gormusun sancını da gordum ama normal canım panık yapma arada boyle boyle vucudumıuzu gercek dogum sancısına alıstırcak hıssedılen agrılar kasolmalar
Benim de geçen hafta gittiğimde 120 lere kadar çıktı ama benim bir kez oldu uzun sure ayni ağrı da kaldı, doktor da düzensiz sancıların var dedi magnezyım ve progestan yazdı 2 hafta kullanacakmışım 36 da bırakıp artık Doğumu bekleriz istediği kadar ağrıların gelebilir dedi ama şimdi haftama göre erken diye, senin erken sayılmaz artık başlar yavaştan yavaştan korkma büyümüş ki Bebişin gelsin kavuşun ne güzel işte :))