2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz. Samimi olun demeye geldim.
Ben bastan beri sezeryanciyim canim valla doktor dese yapsak diyenlerden biri oldugum icin cevap veresim geldi

S Sevimlipanduf aynı zonklamalar ve baskı bende de var özellikle bugün çok oldu kayınvaldem doğum belirtisi olabilir bu hafta uzan hiç kalkma en azından 36. Haftayı atlatalım dedi de kalkmamak da pek mümkün olmuyor

Benim de Bugün 3-4 kez oldu resmen genital bölgemi tutuyorum sanki çıkacak bebek öyle bir his ben çok hareketli sayılmam gun içinde günlük rutin ev işleri ve akşama doğru yemek hazırlıyorum bi de o kadar

Son 1 haftadır özellikle akşamları oluyo . Çişim yok wcden yeni gelmiş oluyorum Aynı dediklerini hissediyorum ayağa kalkarken korkuyorum su feln gelecek doğuma gidicez diye

Benim de Bugün 3-4 kez oldu resmen genital bölgemi tutuyorum sanki çıkacak bebek öyle bir his ben çok hareketli sayılmam gun içinde günlük rutin ev işleri ve akşama doğru yemek hazırlıyorum bi de o kadar
Ben de çok hareketli değilim ama bebekler ağırlaştığı için oluyor sanırım

Kızlarr 35+2 den selamlar 2760 kg 49 cm boy 4 Ocak sezeryan tarihi 38+4 te o zamana kadar gelmene gerek yok dedi =(
1 gün varmış aramızda bizde bugün kontroldeydik 2650 kg 46 cm boy abiside böyleydi buda minyon olucak galiba normal beklediğimiz için haftalik gidicem ben sağ sağlim kavuşalım inşallah

1 gün varmış aramızda bizde bugün kontroldeydik 2650 kg 46 cm boy abiside böyleydi buda minyon olucak galiba normal beklediğimiz için haftalik gidicem ben sağ sağlim kavuşalım inşallah
Sağlıkla gelsin fındık ne güzel normal olması =( mecburi sezeryan çok kötü

ne guzel bebsını gormusun sancını da gordum ama normal canım panık yapma arada boyle boyle vucudumıuzu gercek dogum sancısına alıstırcak hıssedılen agrılar kasolmalar
Aramızda çok yok gördüğüm kadarıyla sende var mı sancı? Bana erken gibi geldi ama doktor doğurursun demedi bilemedim

Daha üç kilo bile olmadı doktorun ölçüğünden yarım kilo düşün diyorlar erken doğsun istemem açıkçası ama vakti geldiyse yapacak bişey yok dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…