2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğum yakın filan demedi ama dimi erken değil mi niye sancı çıkıyo ki anlamadım benim ufaklık seninkinden ileri olmasına rağmen erken diyorum ben. Hayırlısı olsun tabi sağlıkla gelsin minik sıpalarımız

Kızlar kordon kanı saklatan / saklamayı düşünen var mi ? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Bayağı maliyetli bir is, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar kordon kanı saklatan / saklamayı düşünen var mi ? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Bayağı maliyetli bir is, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben biraz araştırdım hem maliyetli hem de garantili değil. Böyle üçkağıtçı çok firma varmış. Çünkü saklama koşulları da maliyetli, her sene için senelik para ödeniyor euro üzerinden ama sonunda hiç saklanmadığını öğrenenler de oluyormuş bilemedim o yüzden. İsveç ya da isviçre hangisiydi tam hatırlamıyorum orda devletin ücretsiz sakladığını okumuştum

Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz. Samimi olun demeye geldim.
Ben de sezaryen doğum yanlısıyım:)
Senin sağlık durumun ne oldu? Bir sıkıntı vardı sanki trombositlerde

Ben de sezaryen doğum yanlısıyım:)
Senin sağlık durumun ne oldu? Bir sıkıntı vardı sanki trombositlerde

Hatırlıyorum seni :) trombositler düşmeye başlamıştı ben cok gerilmistim ama hamilelikte normalmis. Alt sınırdan bir miktar düşük ama cok da fazla dusmedi ayni durumda seyrediyor. İdrar yolu enfeksiyonuyla bogusuyorum. Erken dogum olmasin diye antibiyotik verip durdu.

Nekadarmış maliyeti? Ben bikere düşündüm. Sonra evrene negatif enerji yollamayayım, olumlu şeyler dusuneyim diye dusunmekten vazgeçtim. Ama aklıma geldi şuan yine. Ve de doğum yapacağım hastanede bu işlemi yapamazlar gibi geldi.

İyi olduğuna sevindim :) O dönem baya paniklemiştin.
Benim de neredeyse her gittiğimde doktor idrar tahlili istiyor. Bir ara bakteri vardı ama üreme olmayınca ilaç vermedi.

İyi olduğuna sevindim :) O dönem baya paniklemiştin.
Benim de neredeyse her gittiğimde doktor idrar tahlili istiyor. Bir ara bakteri vardı ama üreme olmayınca ilaç vermedi.
Her anım panik :) bir şey geliyor aklıma abartıp makaleleri falan okuyorum.
Benimki de her gitmemde istiyor tahlil. Bakteri yok alsinda lökosit cikiyor. Senin lökosit cikiyor muydu? Üreme var yok u neye gore diyorlar onu bilmiyorum. Kultur testi mi istiyor tekrardan?

Sadece sırt ve bel mi bacaklardaki ağrı da bonus dinleneyim desem nefes alamıyorum uyurken oturarak dinleniyorum o da çok işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…