Hayırlısıyla kucağına al inşallah . Ben kaçırmışım daha önce sorun mu yaşadın?evet canım nasıpse yarın alalım yıne aynı sekılde zorlukları yasarsın dedı 38+3 oluyırz :)
Ben bastan beri sezeryanciyim canim valla doktor dese yapsak diyenlerden biri oldugum icin cevap veresim geldi
sağlıcakla gelsinlerde nasıl olduğunun bir önemi yok belki bizimde sezeryana döner hiç belli olmaz ıyi olsunlar yeterki :)Sağlıkla gelsin fındık ne güzel normal olması =( mecburi sezeryan çok kötü
Doğum yakın filan demedi ama dimi erken değil mi niye sancı çıkıyo ki anlamadım benim ufaklık seninkinden ileri olmasına rağmen erken diyorum ben. Hayırlısı olsun tabi sağlıkla gelsin minik sıpalarımızDr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
Dr kafasi tam yerleşmiş dedi alttan muayene etti rahim kapalı dedi
Rabbim hayırlısı ile kavusmayi nasip etsin inşallah
hayirli haberlerle canimevet canım nasıpse yarın alalım yıne aynı sekılde zorlukları yasarsın dedı 38+3 oluyırz :)
Ben biraz araştırdım hem maliyetli hem de garantili değil. Böyle üçkağıtçı çok firma varmış. Çünkü saklama koşulları da maliyetli, her sene için senelik para ödeniyor euro üzerinden ama sonunda hiç saklanmadığını öğrenenler de oluyormuş bilemedim o yüzden. İsveç ya da isviçre hangisiydi tam hatırlamıyorum orda devletin ücretsiz sakladığını okumuştumKızlar kordon kanı saklatan / saklamayı düşünen var mi ? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Bayağı maliyetli bir is, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Şimdiden hayırlı olsun :) güzel haberlerini bekliyoruzevet canım nasıpse yarın alalım yıne aynı sekılde zorlukları yasarsın dedı 38+3 oluyırz :)
Ben de sezaryen doğum yanlısıyım:)Zamanında benle bayagı bir tartışmıştınız sezeryan savunuyorum diye de bakıyorum çoğunuz sezeryan yapiyor ya da istiyorsunuz? Gerci o samimiyetiniz de yok. Doktor dese de yapsak diyorsunuz.Samimi olun demeye geldim.
Ben de sezaryen doğum yanlısıyım:)
Senin sağlık durumun ne oldu? Bir sıkıntı vardı sanki trombositlerde
Kızlar kordon kanı saklatan / saklamayı düşünen var mi ? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Bayağı maliyetli bir is, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
İyi olduğuna sevindim :) O dönem baya paniklemiştin.Hatırlıyorum seni :) trombositler düşmeye başlamıştı ben cok gerilmistim ama hamilelikte normalmis. Alt sınırdan bir miktar düşük ama cok da fazla dusmedi ayni durumda seyrediyor. İdrar yolu enfeksiyonuyla bogusuyorum. Erken dogum olmasin diye antibiyotik verip durdu.
Okadar diyon yani bizimki hemen gel yolayim seni modundaBenimki görüşmeyelim doğuracağın gün gel diyor hehe
Her anım panik :) bir şey geliyor aklıma abartıp makaleleri falan okuyorum.İyi olduğuna sevindim :) O dönem baya paniklemiştin.
Benim de neredeyse her gittiğimde doktor idrar tahlili istiyor. Bir ara bakteri vardı ama üreme olmayınca ilaç vermedi.
Bende merak ettim kuzum @Kartanesii8892 aklım sende bir kaç saatir anca teli elime aldım@Kartanesii8892 neredesin kızz sen girmeyince kesin doğurdu bu kız diyorum
Sadece sırt ve bel mi bacaklardaki ağrı da bonusİyi akşamlar guzel anneler
Artık sırt ve bel agriları dayanilmicak duruma geldi isyan etmek istemiyorum ama sanki hergün taş taşimiş gibi agrıyor sizde durumlar nasıl :-(
Dogum yapan varmi buguncibi35 arkadaşimizdan haber varmı
ama resmi tatil o gün vermezler kiii verirler mi :)Hep 1 ocağa odaklanmıştın ya canım o güne alırsın erken gelirse yine kendi belirlemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?