- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kuzum ben iyiyim ama belim öyle boyle agrimiyor özellikle akşamları kuduruyor masajda fayda etmiyorSadece sırt ve bel mi bacaklardaki ağrı da bonusdinleneyim desem nefes alamıyorum uyurken oturarak dinleniyorum o da çok işe yaramıyor
ben konuyu bılmıyorum sezeryan tartısmaları mı oldu burda malum 1 aydır yazıyorum daha dogru düzgün benı de kastettıysenız sezeryan konusunds gecıyorum da. ben çatır çatır dogurmak ıstıyorum yazdım kackez dun de karalar bagladım çatılarım dar cıkarsa normal.doguramam dıye. sezeryandan yana degılım halaa dogurmayı yasamak varken ama mecbur kalırsak mecbur. eklemek istedim nedense ben de konuda yorumlarım oldugundan. Geçmiş olsun enfeksıyon ıcın de hayırlı doğumlar dilerimHatırlıyorum seni :) trombositler düşmeye başlamıştı ben cok gerilmistim ama hamilelikte normalmis. Alt sınırdan bir miktar düşük ama cok da fazla dusmedi ayni durumda seyrediyor. İdrar yolu enfeksiyonuyla bogusuyorum. Erken dogum olmasin diye antibiyotik verip durdu.
Ayynen göz açıp kapayıncaya kadar geçsin şu süreKuzum ben iyiyim ama belim öyle boyle agrimiyor özellikle akşamları kuduruyor masajda fayda etmiyorartik gozumu acim butun agri aci bitmis olsun dogum agrisida bitmis olsun sipa yanmda olsun
canım sezeryan amelıyat denıyormuş dogum tek çeşitmiş banu çifti dr bukonuda cok sıtem etmıs dün gece ızledım.de vıdeoyu sezeryan dogum denmez dıyordu ama halk arasında daha kolayımza gelıyor işteBen de sezaryen doğum yanlısıyım:)
Senin sağlık durumun ne oldu? Bir sıkıntı vardı sanki trombositlerde
ben konuyu bılmıyorum sezeryan tartısmaları mı oldu burda malum 1 aydır yazıyorum daha dogru düzgün benı de kastettıysenız sezeryan konusunds gecıyorum da. ben çatır çatır dogurmak ıstıyorum yazdım kackez dun de karalar bagladım çatılarım dar cıkarsa normal.doguramam dıye. sezeryandan yana degılım halaa dogurmayı yasamak varken ama mecbur kalırsak mecbur. eklemek istedim nedense ben de konuda yorumlarım oldugundan. Geçmiş olsun enfeksıyon ıcın de hayırlı doğumlar dilerim
Hepimiz dökülüyoruz ya :-( sıcak tut kuzumT tanem-tane20 benimde yine karnimda yayılan o değişik ağrı var canım
Kötü birşey yapmiyorsunda canim nasil bir psikolojiyse. Yediklerimden ictiklerimden vicdan azabi çeker oldum hiç istahim yok onüme en sevdigim yemegide getirsen bir avuç midem var su içsem yemege yemek yesem su içmeye yer kalmiyor :-( 13kilo aldim ama baksan yedigimAyynen göz açıp kapayıncaya kadar geçsin şu süreBen de eşime diyorum şu haftayı da atlatayım 37de artık merdiven inip çıkıcam koşarak pilates topuyla zıpliycam gelsin artık dayanamıyorum, sonra suçluluk hissediyorum böyle düşündüğüm için de
heh farkındaysanız sevımdım öatır çatırdan kasıt mecaz yahu "kıtır kıtır" gb:) meziyet olsa herkesin eşit olurdu tabıki dogum tipiTeşekkür ederim sana da hayırlı dogumlar. Hayır senin normal doğum yapmak istedigini biliyorum seni kastetmedim. Ama " çatır çatır dogurmak" şeklinde marifet olarak nitelendiriliyor bu bir meziyet değil. Aramızda " kıtır kıtır" doguranlar da var sezaryenle
yerim sizi ya ❤ eşimin kuzenı de hamile demiştim ya o geldi bana diğer Kuzenleri de duyup geldi biraz emrivaki oldu diğerleri ama. yoğundum o yüzden hiç giremedim telefonu elime alamadım özlemişim burayı:)@Kartanesii8892 neredesin kızz sen girmeyince kesin doğurdu bu kız diyorum
Ben anlamiyorum eskiler hep normal dogum yapmis hemde evde o bu sokaktan gelen gecen dogutturmuş şimdi bu işin ehli olanlar hastanede her imkanin oldugu ortamlarda becerip dogum yaptiramiyorlar ne kadar garipheh farkındaysanız sevımdım öatır çatırdan kasıt mecaz yahu "kıtır kıtır" gb:) meziyet olsa herkesin eşit olurdu tabıki dogum tipivajınal yolunda gıttıgı surece en saglıklısı oyüzden çatır çatır dogurmak ıstıyorum ınsallah müsaitse tabı çatım
zaten doğada tek tip doğum var o da vajınal. Sezeryan olan tek memeliler biziz halıyle:) Eski zamanlardaki ölümler oluyormuş risk faktörleri çokmuş ama kimse bilmiyormuş işte smdı teknolojı açısından hepsi iyi mi kötü mü tartısılır kuzum haklısınBen anlamiyorum eskiler hep normal dogum yapmis hemde evde o bu sokaktan gelen gecen dogutturmuş şimdi bu işin ehli olanlar hastanede her imkanin oldugu ortamlarda becerip dogum yaptiramiyorlar ne kadar garip
Birebir tartışmaya girip polemik çıkaran olmıcam bu konuda. Herkes istediği gibi doğursun. Yoksa ne ne derece saglikli, saglikli değil uzerine konuşulacak çok şey var. Zamaninda da burda demistim istese de istemese de iki doğum şekliyle de doguranlar olcak, oyüzden gerek yok.heh farkındaysanız sevımdım öatır çatırdan kasıt mecaz yahu "kıtır kıtır" gb:) meziyet olsa herkesin eşit olurdu tabıki dogum tipivajınal yolunda gıttıgı surece en saglıklısı oyüzden çatır çatır dogurmak ıstıyorum ınsallah müsaitse tabı çatım
zaten doğada tek tip doğum var o da vajınal. Sezeryan olan tek memeliler biziz halıyle:) Eski zamanlardaki ölümler oluyormuş risk faktörleri çokmuş ama kimse bilmiyormuş işte smdı teknolojı açısından hepsi iyi mi kötü mü tartısılır kuzum haklısın
Ayy tamam neyse ki doğurmamışsın :))yerim sizi ya ❤ eşimin kuzenı de hamile demiştim ya o geldi bana diğer Kuzenleri de duyup geldi biraz emrivaki oldu diğerleri ama. yoğundum o yüzden hiç giremedim telefonu elime alamadım özlemişim burayı:)Bismilhayrun
Bence hakki yenen kişilerde cok normal dogum yapmaya musayit bunye ama doktor ugrasmak istemedi icin dograyip atiyorlar :-(zaten doğada tek tip doğum var o da vajınal. Sezeryan olan tek memeliler biziz halıyle:) Eski zamanlardaki ölümler oluyormuş risk faktörleri çokmuş ama kimse bilmiyormuş işte smdı teknolojı açısından hepsi iyi mi kötü mü tartısılır kuzum haklısın
Aynen aynen.. yesem bi dert yemesem bi dert.. yemesem çocuk beslenemiycek diye üzülüyorum yesem zaten az az yiyorum onda da bin bir zorlukla 1 saatte derin derin nefeslerle.. ben seni 9 ay taşıdım diye boşuna söylemiyormuş annelerimiz en çok onu anladımKötü birşey yapmiyorsunda canim nasil bir psikolojiyse. Yediklerimden ictiklerimden vicdan azabi çeker oldum hiç istahim yok onüme en sevdigim yemegide getirsen bir avuç midem var su içsem yemege yemek yesem su içmeye yer kalmiyor :-( 13kilo aldim ama baksan yedigim
Birsey yok
bunun ben de farkındayım hayvanlara mecburi oluyor onu bılıyorum arkadaşım keyfi olan bızızzzzzSezaryen olan tek memeli biz değiliz bu arada düzeltmek istedim.
Bence hakki yenen kişilerde cok normal dogum yapmaya musayit bunye ama doktor ugrasmak istemedi icin dograyip atiyorlar :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?