Çünkü tek düşünebilen biziz ondan olabilir mi ?bunun ben de farkındayım hayvanlara mecburi oluyor onu bılıyorum arkadaşım keyfi olan bızızzzzz
Arkadaşım bir şeye mi gerginsin anlamadım yarım Anne tamam anne olayı çok saçma zaten ben bunu söyleyen biri asla olmadım olmam da yanı onemlı olan bebegın ve annenın saglıgı herhalde zamanında söyleyemediğiniz kişilere cevapları benım aracılıgımla verıyorsunuz gerek yok ya Kimin bebeği daha sağlıklı şekilde dünyaya gelecekse öyle olsun vajinal doğurmak ve sezeryan ameliyat olmak benim için farklı şeyler hangisi daha ıyı olacaksa o olsun ama gönlum dogurmaktan yana nasıp kısmet.Birebir tartışmaya girip polemik çıkaran olmıcam bu konuda. Herkes istediği gibi doğursun. Yoksa ne ne derece saglikli, saglikli değil uzerine konuşulacak çok şey var. Zamaninda da burda demistim istese de istemese de iki doğum şekliyle de doguranlar olcak, oyüzden gerek yok.Ama bazıları nerdeyse vajinal doguran " anne" digerleri " yarım anne" modunda. Bunların da karşısındayım tabiki.
gerçekten mii yaaa bılmıyordum aydınlattıgın ıcın sagolasınÇünkü tek düşünebilen biziz ondan olabilir mi ?
Aynen canım doktorların kolayına geliyor kes al dik annem beni evde doğurmuş hem de ters gelmişim ilk doğum Allah umuduna çok riskli ama şimdi doktorlar bile o riski almıyor kötüye kullanılmadığı taktirde elbette sezaryen kurtarıcı ama ben de ilk doğumda doktorun kolayına geldiği için beni sezaryene yaptigini düşünüyorumBence hakki yenen kişilerde cok normal dogum yapmaya musayit bunye ama doktor ugrasmak istemedi icin dograyip atiyorlar :-(
"Sen böyle bir şey diyorsun" diye bir ithamda bulunmadım. Doğum seklinden konuşurken bunu bile yapanlar var polemige girmek istemiyorum ama böyle bir durumun da karşısındayım demek istedim.Arkadaşım bir şeye mi gerginsin anlamadım yarım Anne tamam anne olayı çok saçma zaten ben bunu söyleyen biri asla olmadım olmam da yanı onemlı olan bebegın ve annenın saglıgı herhalde zamanında söyleyemediğiniz kişilere cevapları benım aracılıgımla verıyorsunuz gerek yok ya Kimin bebeği daha sağlıklı şekilde dünyaya gelecekse öyle olsun vajinal doğurmak ve sezeryan ameliyat olmak benim için farklı şeyler hangisi daha ıyı olacaksa o olsun ama gönlum dogurmaktan yana nasıp kısmet.
Benim de çok panik bir yapım var. İlk doğumda ameliyathane de hemşireler kahrımı iyi çekti:)Her anım panik :) bir şey geliyor aklıma abartıp makaleleri falan okuyorum.
Benimki de her gitmemde istiyor tahlil. Bakteri yok alsinda lökosit cikiyor. Senin lökosit cikiyor muydu? Üreme var yok u neye gore diyorlar onu bilmiyorum. Kultur testi mi istiyor tekrardan?
anlıyorum"Sen böyle bir şey diyorsun" diye bir ithamda bulunmadım. Doğum seklinden konuşurken bunu bile yapanlar var polemige girmek istemiyorum ama böyle bir durumun da karşısındayım demek istedim.
Gayet de anlaşılabilir yazmıştım halbuki ..
yok canım nasıpse yarın sabahtan
Benim birakabilecegim bir kres yok. Zaten kocam benimle olacak. Annem falan da ayni şekilde. Kaynanama cocugu birakmaktansa yanimda götürmem daha hayirli...hasta degılse ve cok beklemıcekse gotur gorsun kardesını vıdeo cekersınız :)bız goturmıcez krese bırakalım dıyoruz suan cok kotu grıp ve cok beklıcek basedemezler kaynaanmla kocam
Ya aklım onda kalacak diye çok korkuyorum.Bence ilk gun değil sanki ya bilemedim yani ağrın falan olur öyle görmesi kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama çocuk etkilenebilir, 2. Gun gelsin yanınıza sen biraz ayaklanmış olursun güzel lohusa pijamanı giyersin 4 lu çekirdek aile pozlarınız olur :))
Bu süreçte kim bakacak canım çocuğuna?Ben de onu düşünüyorum ilk saatler değil de atıyorum sabah olursam akşam biraz to qarlaninca getirsinler istiyorum hastanede 4lu fotomuz olsun
Sanırım ben annemi evde bırakacam oğluma baksin diye. Baska turlu aklim geride kalacak yoksa.Ben kızımı bırakacağım hatta sadece eşimle gideceğim biliyorsun ameliyat sonrası çıplak oluyor insan ilk emzirme ayağa kalkmadan kızım beni görsün istemiyorum psikolojilerinde şöyle bir etki yaratıyor kardeşim annemi hasta etti o yüzden iyileşeyim getirsin babası diyorum
Bende aslinda böyle düşünüyorum. Aklim onda kalacak almazsam yanima. Ama şuan kafam karisti biraz.Canim kismetse cuma gunu doguma gitcem oglumuda goturcem yanimda olsun onu gormek bana iyi gelecek
Ben çocuk doktorumuzla görüştüm. Kendi kararım götürmemek yönündeydi. Doktor da onayladı.
Hatta ilk gün akşam kadar seni sormazsa evde dursun dedi.
Anneyi o halde görmek çocuğu olumsuz etkiliyor. Kafalarında türlü senaryolar yazıyorlar dedi.
Bende sanırım dr a bu konuyu danışsam daha iyi olacak gibi.. şuan bayağı kafam karıştıBen de 2 ocakta sezeryan olacağım. 6 yaşındaki kızımı da götüreceğim yanımda. Kızımın doktoru önerdi birlikte gitmemiz gerektiğini.
olmaz olur mu bızzat arkadaslarım yasadı ozelde bebek donmedı sezeryan olcak deyıp devlete aynı gun gıdıp hayır bebek basgelıs deyıp normal doguran Maalesef her yerde olduğu gibi işini kötüye kullanan Doktorlar da var acı ama gerçekBence hakki yenen kişilerde cok normal dogum yapmaya musayit bunye ama doktor ugrasmak istemedi icin dograyip atiyorlar :-(
Evet sezaryen bir açık karın ameliyatı. Bir kere yaşadım. Gayet de ağrılı. Toparlanma süresi kişiden kişiye çok değişken.canım sezeryan amelıyat denıyormuş dogum tek çeşitmiş banu çifti dr bukonuda cok sıtem etmıs dün gece ızledım.de vıdeoyu sezeryan dogum denmez dıyordu ama halk arasında daha kolayımza gelıyor işte
Oglumda cok heyecanli canim 5 yasinda ama cok akilli kuzum onun yanimda olmasi benim icin cok iyi olcak yinede sen bilirsin tabi ama benim aklim kalir o stresle ameliyata girmek istemiyormCanim neden erken oluyor doğumun? Hayirlisiyla kucagina al.. sağlıkla insallah..
Benim birakabilecegim bir kres yok. Zaten kocam benimle olacak. Annem falan da ayni şekilde. Kaynanama cocugu birakmaktansa yanimda götürmem daha hayirli...
Ya aklım onda kalacak diye çok korkuyorum.
Bu süreçte kim bakacak canım çocuğuna?
Sanırım ben annemi evde bırakacam oğluma baksin diye. Baska turlu aklim geride kalacak yoksa.
Bende aslinda böyle düşünüyorum. Aklim onda kalacak almazsam yanima. Ama şuan kafam karisti biraz.
Bende sanırım dr a bu konuyu danışsam daha iyi olacak gibi.. şuan bayağı kafam karıştı
gerçekten mii yaaa bılmıyordum aydınlattıgın ıcın sagolasın
ben de her ıkısıne oyle dıyorum genelde alışkanlık işte eşim de abartmasın dr dıye tepkı vermişti dınlerkenEvet sezaryen bir açık karın ameliyatı. Bir kere yaşadım. Gayet de ağrılı. Toparlanma süresi kişiden kişiye çok değişken.
O zaman bebeğin ortaya çıkış şekli sezaryen olsun diyeyim:)
Benim de çok panik bir yapım var. İlk doğumda ameliyathane de hemşireler kahrımı iyi çekti:)
İdrar testinde bakteri ve lökosit çıkmıştı. İdrar kültürü istiyor. Üreme olmayınca ilaç vermiyor.
sevıncek bişeyleriniz olması negüzel Allah daha cok sevındırsınİyi. Kokoş beynin adına sevindim.
Amin canım. İnşallah çatır çatır doğurursunsevıncek bişeyleriniz olması negüzel Allah daha cok sevındırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?