- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canım sen o tarihe kadar kalmazsin zaten. 38.haftada dogrursun gibime geliyor.ama resmi tatil o gün vermezler kiii verirler mi :)
Benim oglum da aynı şekilde. 4 yasinda bizimki.Onu geride bırakıp ameliyata girecek olmak yeterince rahatsiz ediyor beni. Yanimda olsun istiyorum. Öpüp koklayip oyle girmek istiyorum ama burda yazılanları okuyunca bir tarafim gelmese onun için daha iyi sanki diyor.Oglumda cok heyecanli canim 5 yasinda ama cok akilli kuzum onun yanimda olmasi benim icin cok iyi olcak yinede sen bilirsin tabi ama benim aklim kalir o stresle ameliyata girmek istemiyorm
Benim oğlum 4 yaşında. Annem ve babamla çok iyi anlaşıyor. Ama tabii ki annem benim cok tez canlidir babam gibi. Onlari evde zaptetmek bile ayri sorun olabilir. Olmadı gorumceme birakacam gibi duruyor.tethyss canım babamla çok iyi anlaşıyor oğlum annem zaten rahatsız hastaneye gelmesini ostemoyoris onlar bizde oğluma bakar ben eşim müsait olursa görümcem doğuma gideriz kendime biraz gelince oğlum da gelir annemler faalan bensiz çok uzun süre durmaz ben de duramam :)benimki daha 3yasina girecek çok uzun hastanede kalsa sıkılır
canım naptın. Bu mesajından sonra bi mesajını göremedim. İyimisin?Dr kontrolum vardi ntsde düzensiz sancı çıktı Dr serum baglatti sonra tekrar nts bakılacak
Dr kafasi tam yerleşmiş dedi alttan muayene etti rahim kapalı dedi
Rabbim hayırlısı ile kavusmayi nasip etsin inşallah
azalmıştı şimdi yine başladı, ama üşütme gibi geliyor canım bana ya, sancım Yok hiçYa bunların hepsi doğum belirtileri ama bilemedim bi takip et kendini
sağol canım valla siz diyene kadar hiç öyle bi ihtimal düşünmedim, çünkü sancı ve bel ağrım yok, ama yine de dikkat ederim sağol canım
benim sırtım da çok fena yaa, bazen diyorum şu olmasa hamile olduğumu bile unutabilirdim çoğunlukla, ama bu ağrı mahvetti beni 3-4 aydırİyi akşamlar guzel anneler
Artık sırt ve bel agriları dayanilmicak duruma geldi isyan etmek istemiyorum ama sanki hergün taş taşimiş gibi agrıyor sizde durumlar nasıl :-(
Dogum yapan varmi bugun @cibi35 arkadaşimizdan haber varmı
arkadasimiza ve arkadaslarimiza sitem gbi niye msjlar atiyosunuz tartisip duruyorsunuz burasi ocak anneleri grubu biz burda bebek dogum ve gunluk herseyimizi paylasiyoruz agresifligimiz degil tamam mi sende hamissin ama kokos beynin falan olmadi bi anneye yakismiyo tartisacaksan gule gule lutfen biz buraya laf isitmeye gelmiyoruz sohbet etmeye geliyoruz sen daldin atismalar falan!!!biz de kotu konusup banlanmak istemiyoruz baska tarafa lutfen... guzel konusmayacaksak iyi gecelerİyi. Kokoş beynin adına sevindim.
Onun ne niyetle geldiği ilk msjdan belliydi zaten boşverneydi ya öyle polemiğe gireceğimi sandı arkadaşımız üzüldüm adına ne gerek var kı hamıle halde bunlarla uğrasmaya neyseki yöneticiler sağolsun halloldu
Söyleniş şeklinden ziyade, benim daha çok rahatsız olduğum normal doğumun herşey olarak görülmesi. İlla illa denmesi.ben de her ıkısıne oyle dıyorum genelde alışkanlık işte eşim de abartmasın dr dıye tepkı vermişti dınlerken
evet ablacigim bende tam bunu anlatmak istedim kismet nasip baska sohbete gerek yok bilgilendirdigin icin tesekkur ederizHanımlar,
şu sezaryen normal doğum sorunu kapanabilir mi artık?
Doğumlarınız yaklaştı, heyecanlısınız, endişelisiniz, hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak istiyor ve onlar için en iyisini istiyorsunuz, bu da sizin en doğal hakkınız.
Bu işler biraz da nasip kısmet, nasip olur normal doğum yapılır, nasip olmaz sezaryen olmak zorunda kalınır.
Doğum şekli nasıl olursa olsun hepiniz annesiniz, annenin yarımı, tamı, çeyreği olmuyor.
Lütfen artık daha fazla gerginlik olmasın rica ediyorum.
İnşallah sağlıkla getirelim dünyaya bebeğimi 3 hafta göremicem sonra canlısını görcem =)Okadar diyon yani bizimki hemen gel yolayim seni modunda
Benim doktorum 1 ocak olabilir dedi yok yok bi kaç gün daha dursun dedimama resmi tatil o gün vermezler kiii verirler mi :)
Seninki de yine çok büyük sayılmaz bence de görünce de durursa biraz onda kalsın sonra gelsin yanına şartlara göre bakarsinCanım sen o tarihe kadar kalmazsin zaten. 38.haftada dogrursun gibime geliyor.
Benim oglum da aynı şekilde. 4 yasinda bizimki.Onu geride bırakıp ameliyata girecek olmak yeterince rahatsiz ediyor beni. Yanimda olsun istiyorum. Öpüp koklayip oyle girmek istiyorum ama burda yazılanları okuyunca bir tarafim gelmese onun için daha iyi sanki diyor.
Benim oğlum 4 yaşında. Annem ve babamla çok iyi anlaşıyor. Ama tabii ki annem benim cok tez canlidir babam gibi. Onlari evde zaptetmek bile ayri sorun olabilir. Olmadı gorumceme birakacam gibi duruyor.
Zaten boğazında 2 3 gündür gıcık gıcık sürekli öksürüyorum gece çok terliyorum üstümu ortsem ayrı dert açsam ayrı dert napicam bilmiyorum bogazimda kotuye gidiyorHepimiz dökülüyoruz ya :-( sıcak tut kuzum
Kendini havalar baya sogudu hamilelikten dolayı ateş basiyor diye ince giyinme kuzum ayagini karnini sicak tut
Hanımlar,
şu sezaryen normal doğum sorunu kapanabilir mi artık?
Doğumlarınız yaklaştı, heyecanlısınız, endişelisiniz, hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak istiyor ve onlar için en iyisini istiyorsunuz, bu da sizin en doğal hakkınız.
Bu işler biraz da nasip kısmet, nasip olur normal doğum yapılır, nasip olmaz sezaryen olmak zorunda kalınır.
Doğum şekli nasıl olursa olsun hepiniz annesiniz, annenin yarımı, tamı, çeyreği olmuyor.
Lütfen artık daha fazla gerginlik olmasın rica ediyorum.
Sen normal bekliyorsun değil mi canım genelde kızlar 39-40i bekliyor benim gördüklerimDaha bize 1 ay var ocak 17 ama nasipse bakalim
Zaten boğazında 2 3 gündür gıcık gıcık sürekli öksürüyorum gece çok terliyorum üstümu ortsem ayrı dert açsam ayrı dert napicam bilmiyorum bogazimda kotuye gidiyor
Gorumcemin evi hastaneye nispeten daha yakin bize göre. Simdilik içim rahatladi valla. Sagolun kizlar.Seninki de yine çok büyük sayılmaz bence de görünce de durursa biraz onda kalsın sonra gelsin yanına şartlara göre bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?