2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ama resmi tatil o gün vermezler kiii verirler mi :)
Canım sen o tarihe kadar kalmazsin zaten. 38.haftada dogrursun gibime geliyor.

Oglumda cok heyecanli canim 5 yasinda ama cok akilli kuzum onun yanimda olmasi benim icin cok iyi olcak yinede sen bilirsin tabi ama benim aklim kalir o stresle ameliyata girmek istemiyorm
Benim oglum da aynı şekilde. 4 yasinda bizimki.Onu geride bırakıp ameliyata girecek olmak yeterince rahatsiz ediyor beni. Yanimda olsun istiyorum. Öpüp koklayip oyle girmek istiyorum ama burda yazılanları okuyunca bir tarafim gelmese onun için daha iyi sanki diyor.

Benim oğlum 4 yaşında. Annem ve babamla çok iyi anlaşıyor. Ama tabii ki annem benim cok tez canlidir babam gibi. Onlari evde zaptetmek bile ayri sorun olabilir. Olmadı gorumceme birakacam gibi duruyor.

Hanımlar,
şu sezaryen normal doğum sorunu kapanabilir mi artık?
Doğumlarınız yaklaştı, heyecanlısınız, endişelisiniz, hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak istiyor ve onlar için en iyisini istiyorsunuz, bu da sizin en doğal hakkınız.

Bu işler biraz da nasip kısmet, nasip olur normal doğum yapılır, nasip olmaz sezaryen olmak zorunda kalınır.

Doğum şekli nasıl olursa olsun hepiniz annesiniz, annenin yarımı, tamı, çeyreği olmuyor.

Lütfen artık daha fazla gerginlik olmasın rica ediyorum.

canım naptın. Bu mesajından sonra bi mesajını göremedim. İyimisin?

Ya bunların hepsi doğum belirtileri ama bilemedim bi takip et kendini
azalmıştı şimdi yine başladı, ama üşütme gibi geliyor canım bana ya, sancım Yok hiç

S skelebeks benim de son ay ilk bulantilar geri döndü. doktoruma sorduğumda bana bulanti kusma ve ishalin dogum habercisi olabilecegini o yuzden dikkat etmem gerektigini soylemisti
sağol canım valla siz diyene kadar hiç öyle bi ihtimal düşünmedim, çünkü sancı ve bel ağrım yok, ama yine de dikkat ederim sağol canım

benim sırtım da çok fena yaa, bazen diyorum şu olmasa hamile olduğumu bile unutabilirdim çoğunlukla, ama bu ağrı mahvetti beni 3-4 aydır

İyi. Kokoş beynin adına sevindim.
arkadasimiza ve arkadaslarimiza sitem gbi niye msjlar atiyosunuz tartisip duruyorsunuz burasi ocak anneleri grubu biz burda bebek dogum ve gunluk herseyimizi paylasiyoruz agresifligimiz degil tamam mi sende hamissin ama kokos beynin falan olmadi bi anneye yakismiyo tartisacaksan gule gule lutfen biz buraya laf isitmeye gelmiyoruz sohbet etmeye geliyoruz sen daldin atismalar falan!!!biz de kotu konusup banlanmak istemiyoruz baska tarafa lutfen... guzel konusmayacaksak iyi geceler

ben de her ıkısıne oyle dıyorum genelde alışkanlık işte eşim de abartmasın dr dıye tepkı vermişti dınlerken
Söyleniş şeklinden ziyade, benim daha çok rahatsız olduğum normal doğumun herşey olarak görülmesi. İlla illa denmesi.

Annelerin içten dıştan 3689589 dikişle taburcu edilmesi, uzun süre oturamaması, idrarını tutamaması vb

Vücut yapısı ve psikolojisi müsait olan yapsın vajinal doğum sözüm yok.

Ona bakarsak esas vajinal doğumda epidural, kesi, vakum gibi şeyler olmamalı. Bunlardan biri varsa o doğum müdahaleli doğumdur.

Tartışmanın bir benzeri anne sütü olayında da var. Mama mı ııyyy diyen, bebeğin kilo alımı yetersiz olmasına doktor ver demesine rağmen mama vermeyen büyük bir kesim var.

Normal doğum ve emzirme ile ilgili ciddi bir toplum baskısı ve karşındakini ezikleme var.

Yazasım varmış kartanesi arkadaşım sebep oldun:)

evet ablacigim bende tam bunu anlatmak istedim kismet nasip baska sohbete gerek yok bilgilendirdigin icin tesekkur ederiz

Seninki de yine çok büyük sayılmaz bence de görünce de durursa biraz onda kalsın sonra gelsin yanına şartlara göre bakarsin

Hepimiz dökülüyoruz ya :-( sıcak tut kuzum
Kendini havalar baya sogudu hamilelikten dolayı ateş basiyor diye ince giyinme kuzum ayagini karnini sicak tut
Zaten boğazında 2 3 gündür gıcık gıcık sürekli öksürüyorum gece çok terliyorum üstümu ortsem ayrı dert açsam ayrı dert napicam bilmiyorum bogazimda kotuye gidiyor

Arada bir geliyor grubumuzu karıştırıp gidiyor yok samimiyetsizmişiz yok normal Doğum istiyormuşuz sürekli tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor ben ki ne kadar pollyanna olduğumu anlamışsınızdır belki ben bile sinirleniyorum bunun nesnel bir ölçütü yoktur olamaz da normal doğumu ortadan kaldıralım herkes sezeryen olsun diyemeyeceğimiz gibi, sezeryeni ortadan kaldıralım herkes normal Doğum yapsın diyemeyiz, he ikisine de zorlanmamalı kadın onda hem fikiriz bedeni neye elveriyorsa bebek nasıl gelmek istiyorsa biraz akışına bırakmalı böyle şeyleri çok fazla bizim elimizde olduğunu düşünmüyorum, devlet hastanesinde Doğum yapmama kararım da tamamen normal Doğuma zorlamaları evet denemek istiyorum Ama daha önce hiç yaşamadığım bir sancı konusunda o an ne yapabilirimi kestiremediğim için belki de o sancıyla beni sezeryene alın diyeceğim ama devlet bunu yapmadığı için (mahremiyete de önem verdiğini duşunmediğimden odalarda 2-3 kişilik) kendi isteklerime uygun hareket edecek bir hastane seçtim dayanabilirsen normal(çatır çatır) doğururum, dayanamazsam sezeryen ile doğururum bu tamamen kişisel bi şey ağrı eşiği ile ilgili

Kesinlikle haklisiniz. Kim nasil dogurursa dogursun, dogum sekliyle daha iyi anne olunmuyor, kimse burada dogum sekliyle daha iyi anne olmayi bir tutmadi, kendi kuruntusu. Yine ayni konu, ayni kullanici ve yine hakarete varan kotu bir konusma uslubu :)

Zaten boğazında 2 3 gündür gıcık gıcık sürekli öksürüyorum gece çok terliyorum üstümu ortsem ayrı dert açsam ayrı dert napicam bilmiyorum bogazimda kotuye gidiyor

Bende gunlerdir agir bir nezle geciriyorum bogazini sicak tut canim atki falan sar bol bol c vitamini al, balli sicak sut iyi geliyor. Son haftalarimiz tam kisin en soguk hastalikli zamanlarina denk geldi, bir daha cocuk istersem son ayini sicak aylara denk getirmeye calisacagim:)

Seninki de yine çok büyük sayılmaz bence de görünce de durursa biraz onda kalsın sonra gelsin yanına şartlara göre bakarsin
Gorumcemin evi hastaneye nispeten daha yakin bize göre. Simdilik içim rahatladi valla. Sagolun kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…