2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sadece ağrı eşiği bile değil doktor, doktorun tecrübesi, hastanenin imkanları her faktör etkili olabilir. Daha önce de anlatmaya çalıştık ama niyeti paylaşım olmadığı için her seferinde banlanıp gidiyor. Hiç müdahale etmedim o yüzden bu sefer sonuç en baştan belliydi

canım tabıkı haklısın herkeain bunyesı verdıgı tepkıler farklı kımi vajınal doguma karsı dırayetlı kımı sezeryana. Ama ben en saglıklısı oldugu ıcın hersey yolunda gıtsın ve oyle olsun ıstıyorum aksı halde sezeryan olsun karsı degılım ben de. ve dogum anında da gerekırse dönulsün buna da karsı degılım. sadece tercıhım dualarım o yönde

Çok geçmiş olsun ballı zencefil çayı da iyi geliyor boğazı yumuşatmaya

Bir de kızlar kac zamandır aklimda olan bir soru daha var. Diyelim ki birden suyumuz geldi ve biz alttan çok müsait değiliz bikini bölgesinden. Duşa girip orasını hemen jiletleycek kadar vaktimiz var mi acaba? Suyumuz geldikten sonra dusa girebiliyormuyuz??Simdi diyeceksiniz ki niye böyle olumsuz düşünüyorsun. Eltimin gecenin bir vakti suyu geldi ondan beridir aklımda...

İlk oglumda aman biberon vermeyin aman mama vermeyin biberona alışır memeyi tutmaz diye başımızı yediler biz de tabi tecrübesiz sonuç oğlan sarılık oldu
Sözde eğitimci eltim bile normal doğurdu diye annelerin hakkı ödenmez hele de normal doğum yapanların gibi aqtalca bu cümle kurdu maalesef yazdıkların çok dogru gece gece eskileri hatirlattin

evet ablacigim bende tam bunu anlatmak istedim kismet nasip baska sohbete gerek yok bilgilendirdigin icin tesekkur ederiz

Hanımlar,
Sezaryen'in tarihçesini biliyorsunuz değil mi? Roma imparatoru Sezar normal Doğumla dünyaya gelemeyince doktorlar müdahale ediyor, ameliyatla doğmasını sağlıyorlar, bu sebeple de adı Ceasar (Sezar) yani kesilerek alınan olmuş.

Bazen mecbur kalırsınız, ben annemin ilk çocuğuyum, ilk bebek ilk heyecan, doğum sırasında oluşan komplikasyonlar sonrası annemi apar topar sezaryene almışlar, ameliyata almasalar şu an ben diye biri yoktu, ciddi bir sorun yaşanmış çünkü, kızıma hamileyken normal doğum olacak sandım ama zorunlu sezaryen oldum, bebeğimin solunum sorunu vardı ve normal doğumu kaldıramayacaktı, ben yavrumu göremeden kuvöze girdi.

Doğum nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin, bebekler sağlıkla doğsun, sizler bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın, gerisinin hiçbir önemi yok inanın.

Lütfen artık bebeklerinize odaklanın

Kızlar kordon kanı saklatan / saklamayı düşünen var mi ? Hiç aklımda olan bsy degil di ama doktorum bahsedince biraz araştırdım. Bayağı maliyetli bir is, değer mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben de düşündüm , araştırdım sordum . Doktorum gerek görmedi. Sağlıklı bulmadı ve evet çok maliyetli. Ailede genetik bir rahatsızlık varsa öneriyor

Evet katılıyorum teşekkürler. Önemli olan bizlerin bebeklerin sağlığı

girebilirsin canim sikinti yok ben dogum yapacagim aksami hastaneye gitmeden temizligimi yaptim dusumu aldim ve gittim suyum gelmemiati sancim varfi

Ağrı eşiği dememin sebebi şeydi ya aslında hani belki ben dayanamayacağım o ağrıya ama sen dayanıp normal doğuracaksın bunu demek istedim, çok saygısız bir üslubu var neden bu kadar hırçın ve mutsuz acaba saldıracak yer arıyor kendine iyi oldu banlandığı huzurumuzu bozanlar huzursuz olsunlar :)))

iyiki varmissin ablacigim ozaman bizde oyle yapacagiz tesekkurler

Gerçekten öyle amacı dışına çıkmamalı konuların Allah bağışlasın yavrunuzu sizlere

Çok geçmiş olsun ballı zencefil çayı da iyi geliyor boğazı yumuşatmaya

Yarin alayim o zaman cunku cok kotu oldum senelerdir Boyle olmamistim, gecen pztsi grip asisi oldum ondan mi bilmiyorum vucut direncim cok dustu sayesinde ban yedigimiz kullanici yine buraya yazdi aklima Sen geldin :))

aynen kizlar kim ne düşünüp nasil doguruyorsa doğursun yeterki saglikla dogsun yavrularimiz

neydi ya öyle polemiğe gireceğimi sandı arkadaşımız üzüldüm adına ne gerek var kı hamıle halde bunlarla uğrasmaya neyseki yöneticiler sağolsun halloldu
Kızlar arkadaşımızın ilk yazdığında umarım kimse cevap vermez diye içinden geçirdim, çünkü kendileri epey sivri dilli ve gereksiz bi kinle cevap veriyor.Ilk gördüğümde adminlere direk uyarıda bulundum tekrardan 2 ay önce yaptığı gibi huzursuzluk çıkmasın diye o zamanda bi arkadaşımız ona cvp vermeye çalışırken onla birlikte ban yemişti haksız yere.Kullanici ikaz edildi.Ama hiç umrunda bile olmadan yine dökmüş içini burda kimse ona yarim anne demedi.yine bi yerlerden çıkmış Özgeye patlamış busefer.burda biz gayet saygıyla sohbet eden insanlarız sezeryan normal olarakta birlikte düşüncelerimizi söylüyoruz paylaşıyoruz ama hiç huzursuzluk çıkmıyor sorun sez yada normal tartışması değil sorun arkadaş malesef , herkese ne derse desin Rabbim bebegimiz icinde bizim icinde saglikli hayırlı sekilde doğumlar nasip etsin güzel annelerimiz:)

Canım su konusunda fikirsizim ama bildiğim şey su gelince hemen doğum olmuyor bi duş almaya vaktimiz olur sanki

girebilirsin canim sikinti yok ben dogum yapacagim aksami hastaneye gitmeden temizligimi yaptim dusumu aldim ve gittim suyum gelmemiati sancim varfi
Suyun gelmesi daha riskli gibi ya. Bebek mikroplara karşı direncsiz oluyormuş suyu geldikten sonra. Ondan aklima takildi.

iyiki varmissin ablacigim ozaman bizde oyle yapacagiz tesekkurler
:))) hepiniz iyi ki varsınız, bebekleriniz sağlıkla doğsun, annelerinin kucaklarında huzurla büyüsünler

Artık kaçayım da topiğinizde beni gördükçe strese girmeyin

Kendinize iyi bakın hoşçakalın

Yarin alayim o zaman cunku cok kotu oldum senelerdir Boyle olmamistim, gecen pztsi grip asisi oldum ondan mi bilmiyorum vucut direncim cok dustu sayesinde ban yedigimiz kullanici yine buraya yazdi aklima Sen geldin :))
Aa grip aşısından mı oldu ki acaba? Bide aynı çaya limon da sıkıyorduk şimdi hatırladım :) Benim de aklıma sen geldin zaten onu görünce :))

Çok enteresandi gercekten ben böyle huzur bozan biri olduğunu hiç bilmiyordum cevap verdim bi de neyse gitmis Çok şükür biz bebegimizin hareketlerine, agrilarimiza, uykusuz gecelerimize,bebegimizi kucagimiza alacagimiz gunun hayaline geri donelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…