2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben görebildiğim kadar ayna ile bakarak temizliyorum göremediğim yerler için de eşimden yardım istiyorum özellikle doktor kontrolüne gideceğimiz günler de hiç alttan muayene etmedi ama olur ya hazırlıklı gitmek lazım deyip yaptırıyorum eşime

Yaa kıyamam bebeğe de anneye de yazık. Neyse ki yine beklemiş bebek.. allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi

Balık ağzından mı doğuruyor bea
Hepsini bilmiyorum ama evde akvaryumdaki balıkları eşimle ben doğurtmuştuk :))) ağzında oluyor onların yumurtaları ve yavruları büyüdükçe yem yiyemiyorlardı elimize alıp balığı ağzını aça aça bi sürü yavru doğurtmuştuk açlıktan ölecekti balıkçık:)))

Yaa kıyamam bebeğe de anneye de yazık. Neyse ki yine beklemiş bebek.. allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi
Aynen çok şükür :) işte devletin bu politikasına çok kızıyorum devlet sezeryen masraflı diye herkesi normal Doğuma zorluyor

ben dogum yapacagim aksami fena griptin burundan hicbir sekilde nefes yoktu o yuzden nefes alip vermede sorun oldugu icin cok cektim ayrica ben agda yaptirmayi duaunuyorum ama dayanabilecegimi pek sanmiyorum esim yaparim ben agda diyor ama guvenemiyorum ona acikcasi kuafor gbi olmuyo canim cok tatlidir

Sağlık açısından bir sıkıntı yoksa ben jiletlerim. Hani jilerlemeden gidersem daha çok gerilirim çünkü.
Canim senin zaten sezaryen acıl olsa bile ameliyat olunca hani birşeyler yemiş icmissin diye beklet irler muhtemelen oyüzden bence vaktin olur

oh maaşallah canım sana :) benim çantam hazır ama çamaşır ped gibi şeyler eksik hep , odamız geldi henüz kurulmadi ama perdeler mutfak dolapları fln hiç saymıyorum en az 1 2 haftalık iş var daha nasip diyip saldım

Bir şey daha öğrendim bak. Allah allah . Şu japon balığı dedikleri mi
Belgeselde yunusu balinayı gördüm , normal doğuruyordu. Küçük olunca değişiyor demekki Teşekkür ederim canım

dogum hikayem kizlar okumak isteyen olursa

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Haberdar et bizi

Bende cuma giricem nstye bakalım :) hayırlısıyla gelsinler insallahhh:)

A anneveoglusu nasılsın canım sancın devam ediyor mu

İki serum bağlandı üç kez ntsye girdim sancı 100 u geçiyordu ama düzensizdi sonra 80 ne düştü en son 20-40 arasında idi Dr taburcu etti evde devamlı yat 2 haftayı tamamlansın bebek dedi ayrıca bebek hiç kilo almamış geçen haftaya göre Dr buna hiç takılmadi ona göre 37. Hafta dolmali

Eve geldik uzaníyorum artık bekliyoruz artık ara aşağı bölgeye bıçak saplaniyor ve karnım sertleşiyor

@isisya bu gün oğlan yanımda idi bana serum bağlandığını ntsye girdigimi görünce yüzü düştü babasına annem iyi olacakmı demiş ben doğum olduktan sonra yanıma gelsin beni ve kardeşini gorsun isterim ama acil gelişen bir durumda babası ile beni bekliyecek maalesef burda kimsemiz yok çünkü. Planlanan gününde sezeryan ile olacaksa babaannesi ile bekler evde

Sonucun boyle olacağı belliydi tanıyanlar cevap yazmadı zaten fark ettim durup durup geliyor samimi bulmuyormuş ortamı germeye gerek yok herkesin doğum heyecani kendine fazlasıyla yetiyor herkes doğumun en güzelini en rahatını ister .Allah doğum yapacak olan herkese ferahlık versin insallah bir avazda kurtuluverelim insalah :)

Ben 6 seans gittim benim de çok az tek tük var devamı gebelik sonrası koşa koşa gideceğim valla :))
Ay yok ben dayanamadım. Benim tüyler sarıya yakın. Her lazer olmuyor . Doktora gittim de onlar da yüksek doz çalışmak zorunda kaldılar, kılcal damarlar oluştu . Aman böyle kalsın. Buna da razıyım. En azından seyrek çıkıyor ve geç çıkıyor. Ben hallediyorum evde .

ben alisveris yaparken hepsini bir aldim tumden bitirmistim dolaplari bn kendim temizleyecegim dogum temizligi anneme ait zaten annem 1 hafta klicak yanimda sonra kv beraber bakicaz alt ust oturuyoruz ben yatiyorum o cocuga bakiyo kahvalti yemek hazirliyo sagolsun allahda kendini incitmesin simdi oglum 3 yasina girecek halende oyle ben uyurum o bakar yemegide yapar anne kiz gbiyiz cok iyi her konuda hic tartismadik seytanin kulagina kursun rabbim incitmesin

Canım hiç korkma genelden daha rahat bence spinal doktor seni konuşturuyor zaten bi bakmışsın minnosun sesi geliyor ben ne ara kestiler aldılar anlamamıştım stres yapma rahat ol
Dr ile bu gün yine konuştuk korkma benle konuşurken hemşire foto çekerken hiç anlamayacaksınız dedi artık sona geliyoruz rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıkla kucağımiza alalım kuzulari

Benim bitti sayılır zaten ya kol altı ve bacaklar bitti(diz kapaklarımda biraz var) genital bölge kadın kadına bile görmesi caiz olmadığı için ben güzellik merkezinde kendim yaptım genital bölgemi kadın bana yarım saat 20 dk gibi sureler veriyordu ben kapımı kilitleyip kendi kendime yapıyordum gene aynı yere gideceğim önceki paketimden 2 seansım kaldı uzerine bi 4 seans daha alıp cillop gibi olurum :))) acıyor kız benim de acımaz mı yakıyor valla ama değer ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…