2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim geçmiş olsun. Acil bir durumda yapacak pek birsey olmuyor maalesef zaten.

Ne kaynanalar var yarebbi. :)) benim ki bu halimle bile benden yemek bekliyor, misafir agirlamami bekliyor. Oğlumu ona bıraksam herhalde acından ölür çocuk. Çünkü bu çocuk bunu yemedi hadi baska birsey yapayim yedireyim mantığı yok.

Ayy maşallah ya ne güzelmiş canim dr da önemli dimi sana o an davranış şekli okuduğum yerde kendimi düşündüm de bir tuhaf oldum
Dr cok onemli aslinda doktorum cok iyi sagolsun yine oyle gece sabah ne zaman istersen gelebilirsin ben haberdar olurum demisti gttigimizde en son bebegin esini falan gostermisti dikis atarken gulerek
vay anaam hamile halinle birde oh ne ala valla benimkide bugun aksam oglum durmaz oldu anne anne diye yanima geliyo dur oglum sen bnm yanima gel annene karisma hamile karni burnunda yazik diyo sagolsun cok nadir artik boyle kv gercekten duydugum hep boyle

Benim kaynana ortada bile yok ölse bundan daha iyi olurdu en azından öldü derdim(tövbe tövbe gene de ölmesin ya banane :) ) şimdi var ama yok :))

sudan zıyade nişanı ısterdım aslında geldiğini farketmeyi. yakın arkadaşımın nişanı gelmiş anlamıs 2,3gun sonra dogum.olabılıcegını hemen gıtmıs agdacısına ohh tertemız:) sonra da sancılar sıklasmaya baslayınca erken kalkıp duşunu almıs hatta evleri karsımızda o gun gördüm balkon kenarlarımı sılıyordu 2saat sonra dogum.haberı geldı:) hazırlıklı gıttı epey cok sans gerçekten

Ya maşallah gerçekten nazar değmesin kv ile ilişkinize kıskanmadım desem yalan olur yani :)) ya bende isterdim kv kp yakın oturalım güzel anlaşalım gidelim gelelim bi kapımız olsun gidecek ama olmayınca olmuyor işte :)

Ya benim genital bölgem özellikle o bacak aralarım acıdan böyle çürümüş gibi değişik bi ağrısı var ağda yaptırsam etlerimle bir kopar gelir nasıl dayanıyorlar ağdaya şu an anlamadım gitti

oyle vallahi benim nisan hastanede geldi lavman yapildiktan sonra ama suyum gelmedi ben doguma baslarken patlatmistim

ben de biç anlamadım arkadaşın ismini dahi bılmıyordum ben de senın gıbı düşünüyorum canım şanslısı buzamanda ısrarco dr bulmak güç eşimle bana da sezeryan teklif etmeyın dedı en başından aksı durum olmadıkca. normal doğuma 8aydır motıve eden dr.umdu boylesıni bulmuşken neden güç almayayım çatır çatır da derim kıtır kıtır da :) Dün ben müsait degılse çatım normal yapamaz mıyım ısratla dedim ve halıyle uyardı. Ondan endişe duydum ben de ama ben de senınle aynı kanıdayım mecbursak mecburuz Çok garip takıntılar oluşmuş.hamilelikten sanırım üzücü.

aynen haklisin kim istemez ki canim kp aram cok iyidir bana karismaz laf demez pazar gunu canim bise iatemisti esim kv soylerken hemen gdm alim gelim dedi gitti aldi geldi yaptik kv diyo ki kp cennetin kapisini actin bu sabah cok sevapmis asveren hamise istedigini yapip almak yedirmek cennet kapisiymis esim diyo ben o zaman hergun cennete gidiyom beni hergun cennete gonder askim diyo

ben 1 ayı geccek bıraktım kuzum evde kendım.halledıyodm sonra hastanenın guzellok bölumune gittim ve bıldıgın yarım bıraktık aglıcaktım bu kasılmalarımn baslamasından 2gun onceydı o gunden sonra mecburı olarak jılete gectıö dogumdan.sonra ınsallah tekrar devam agdaya

Boşver ağdayı kuzum en temizi lazer kökten halledelim :)

ben de fazla ılgıden bunalıyorum kv.kp.lern sureklı mıçmıç olmadım olamam da dıye sorun yasadık ya gecenj zaten sımdı yıne aynı bırahat bıraksınlar ıstyorum hala daha güne gelcen mı denılıyor şaka gb onun dısında Allah razı olsun kv kp falan da cok elbebek davranır dozunda degıl işte benı sıkan da bu

Ahh ahh 1 ay sonra boyle yazisamicaz sipalarla ugrasip durucaz uyku uyumaktan tl aklimiza dusmicek
Ya aralarda wc ye kaçalım bebişleri babalara bırakıp birbirimizi unutmayalım bi girip yazıp çıkalım :))) ay hele ben bi başıma ne yapacaksam bebeğe baktım bi de kk kaldı girer yazarım diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…