biz msj atip dururuz sevimlipanduf nerelerdesin diye :)Ya aralarda wc ye kaçalım bebişleri babalara bırakıp birbirimizi unutmayalım bi girip yazıp çıkalım :))) ay hele ben bi başıma ne yapacaksam bebeğe baktım bi de kk kaldı girer yazarım diyorum :))
canim haklisin aslinda abartanda var dozunu kacirmayandaben de fazla ılgıden bunalıyorum kv.kp.lern sureklı mıçmıç olmadım olamam da dıye sorun yasadık ya gecenj zaten sımdı yıne aynı bırahat bıraksınlar ıstyorum hala daha güne gelcen mı denılıyor şaka gb onun dısında Allah razı olsun kv kp falan da cok elbebek davranır dozunda degıl işte benı sıkan da bu
Canım aslında ben de senin gibi düşünüyordum ya ne gerek var hem zAten genital bölgeyi açmak haram kadın bile olsa gitmem ben deyip gidenlere de kızıyordum o kılın çıkması gerekiyor ki çıkıyor kökten yok etmek olmaz falan diyordum ama neyseki insan kınadığını yaşamadıkça ölmezmiş ya benim ki o hesap :)) tam kendime göre bi yer buldum nişanlıydım o sırada kendimi bildim bileli ağda yaparım ama kuaföre de gitmem ona da karşıyım çünkü, güzellik merkezi ile anlaştım önce cilt bakımına falan gittim baktım bi ortama öyle hemen tamam diyemedim bi de ucunda evlilik var insan her daim temiz olmak istiyor ağda da yapabilmek için tüylerin belli uzunlukta olması gerekiyor sonra ben kampanyadan yararlandım uygun bir fiyata 8 seans anlaştım ücreti de peşin verdim ama şart koştum genital bölgeyi kendim yapacağım içeriye kadını almadım hiç kadın bana makinanın nasıl kullanıldığını gosterdi ben kapımı kilitleyip kendim yaptım önceki gebelikte bi sure ara verdim duşuk olunca arada gittim gene ama çok rahat ettim tertemiz yakıyor acıtıyor da beyaz tenliyim bildiğin 2. Derece yanık oluyorum ama 2-3 güne soğuyor tenim geçiyor şimdi neden daha önce gitmemişim diyorumbende lazerdende korkuyorum yakiyor diyolar bide lazer ya saglik acisindan pek kafam yatmiyor
evet eşim istemıyor benım de lazer i özel bölgeye karısmaz normalde ama o düşüncede bukonuda oyüzden pek düşünmedim ama bacak kol falan lazer kesınlıkle baslıcam sızın de azaldı mı hamılelıkte benım bacak tüylerim resmen yok gb yüzde 80azaldı ınanılmaz az:) S Sevimlipandufbende lazerdende korkuyorum yakiyor diyolar bide lazer ya saglik acisindan pek kafam yatmiyor
Ben 6 seans lazer aldım gebelik öncesi bacaklarım ve kol altı temiz çıkmıyor daha onlarda, genital bölge çabuk bitmiyormuş zAten ama şuanda çok az var diyebilirim tek tükevet eşim istemıyor benım de lazer i özel bölgeye karısmaz normalde ama o düşüncede bukonuda oyüzden pek düşünmedim ama bacak kol falan lazer kesınlıkle baslıcam sızın de azaldı mı hamılelıkte benım bacak tüylerim resmen yok gb yüzde 80azaldı ınanılmaz az:) S Sevimlipanduf
Amin canım sen nasılsın sancın çıkmış ne dedi doktor sorun yok inşallah merak ettim,için rahatlatmıştır umarım doktor la da konusuncaDr ile bu gün yine konuştuk korkma benle konuşurken hemşire foto çekerken hiç anlamayacaksınız dedi artık sona geliyoruz rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıkla kucağımiza alalım kuzulari
yaparlar mı yani ben tatıldeler sanıyorum gercı ablam ekrandan baktırdı dün dr.un cızelgesıne. benım dr.umun yılbasında tatılı görunmuyor belkı de yapar bakalım ben de sankı sez. demıs gb düşünüyorum her an sakin olayım bırazBenim doktorum 1 ocak olabilir dedi yok yok bi kaç gün daha dursun dedim
1 ocak sezeryen olacaksan geç olmuyor mu sezeryeni 10-15 gun önceden yapıyorlar ya o yüzden dedim 1 ocak senin son tarih gorunuyoryaparlar mı yani ben tatıldeler sanıyorum gercı ablam ekrandan baktırdı dün dr.un cızelgesıne. benım dr.umun yılbasında tatılı görunmuyor belkı de yapar bakalım ben de sankı sez. demıs gb düşünüyorum her an sakin olayım bıraz
Canım biz anne kayınvalide yakın olsun diye tayin isteyip geldik yürüyerek 10 dakika ikisi de kapımı açıp öldün mü diyen yok önemli olan ebeyn olmak değil vicdanlı olmakYa maşallah gerçekten nazar değmesin kv ile ilişkinize kıskanmadım desem yalan olur yani:)) ya bende isterdim kv kp yakın oturalım güzel anlaşalım gidelim gelelim bi kapımız olsun gidecek ama olmayınca olmuyor işte :)
O kadar az kaldı ki hayırlısı nasıl ise doğsun minnaklaryaparlar mı yani ben tatıldeler sanıyorum gercı ablam ekrandan baktırdı dün dr.un cızelgesıne. benım dr.umun yılbasında tatılı görunmuyor belkı de yapar bakalım ben de sankı sez. demıs gb düşünüyorum her an sakin olayım bıraz
Ya aralarda wc ye kaçalım bebişleri babalara bırakıp birbirimizi unutmayalım bi girip yazıp çıkalım :))) ay hele ben bi başıma ne yapacaksam bebeğe baktım bi de kk kaldı girer yazarım diyorum :))
Bız yanımızda goturecegız kresler almıyormus oyle 2 gunluk 1 kres bulduk alan ama oda içimize sınmedı :/Canim neden erken oluyor doğumun? Hayirlisiyla kucagina al.. sağlıkla insallah..
Benim birakabilecegim bir kres yok. Zaten kocam benimle olacak. Annem falan da ayni şekilde. Kaynanama cocugu birakmaktansa yanimda götürmem daha hayirli...
Ya aklım onda kalacak diye çok korkuyorum.
Bu süreçte kim bakacak canım çocuğuna?
Sanırım ben annemi evde bırakacam oğluma baksin diye. Baska turlu aklim geride kalacak yoksa.
Bende aslinda böyle düşünüyorum. Aklim onda kalacak almazsam yanima. Ama şuan kafam karisti biraz.
Bende sanırım dr a bu konuyu danışsam daha iyi olacak gibi.. şuan bayağı kafam karıştı
Saolasın InsaAllah ❣Şimdiden hayırlı olsun :) güzel haberlerini bekliyoruz
InsaAllah canım ❣ ılkı normal dogumdu cok guzel ve cok basıtmış dıyordum acılmamda tamdı ama bır turlı cıkaramamışlardı :)Hayırlısıyla kucağına al inşallah . Ben kaçırmışım daha önce sorun mu yaşadın?
Allah yavrunu sana bagıslasın canım ❣ Allahın ıznıyle sag salım alıcaksın o mınık kusuİyi geceler kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah 32+3gebeyim ama serklajlıyım normalde 4 şubat olması gerek doğumum ama ben15ocağa kadar dayanabilirsem dikişim o zaman alınacak bu grupta çok aktif olmadım çünkü ilk gebeliğimde 2018 haziran annesi olacaktım 23.haftada 11Şubatta kızım doğdu 17sinde vefat etti. O korkuyla geldim bu haftaya o yüzden yazmak istenedim çok fazla rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar da vs yazıyorum genelde. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canim bendede durum ayni uyku falan kalmadi ins hayirlisiyla bebisini sag salim kucagina al sen bugun bende yarin gircem doguma sende bana dua et kuzumHayırlı sabhlar kızlar uyku yıne yok malesef bebısle eve gelınce uyusak barısaat gelsede gıdıp dogursam bıtse artık boyle beklemekte zor dualarınızı beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?