- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Canım cidden insanın merhametli olmasıyla ilgili birşey yolda bile hamile görüp tebessüm ederim hoşuma gidiyor benim insan nasıl torununa(annemin tabiriyle canımın canı yavrumun yavrusu falan der) torununu doğuracak kadına merhametsizlik yapabiliyor aklım almıyorüst katımdaki abla merdiven silmeye gelen abla bile karnımı gördükçe bişeye ihtiyacın var mı diye öylesine de olsa soruyorlar ya o bile insanın hoşuna gidiyor kv kp görümce hiç biri yok hayatımda ama bebek doğunca bi de gelmek istiyorlarmış ne hakla ne yüzle nasıl bi saygısızlık terbiyesizlik bu bebeği leylekler getirmiyor ya ben doğuracağım bir gun bile beni sorma bebek doğunca gelelim saçmalığa bakCanım biz anne kayınvalide yakın olsun diye tayin isteyip geldik yürüyerek 10 dakika ikisi de kapımı açıp öldün mü diyen yok önemli olan ebeyn olmak değil vicdanlı olmak
Ayy Bugün büyük gun Bebişine kavuşacaksın :) bol bol öp kokla kuzuyu bizim yerimize deAllah yavrunu sana bagıslasın canım ❣ Allahın ıznıyle sag salım alıcaksın o mınık kusu
Hayırlı sabhlar kızlar uyku yıne yok malesef bebısle eve gelınce uyusak barısaat gelsede gıdıp dogursam bıtse artık boyle beklemekte zor dualarınızı beklıyoruz
Aramıza hoşgeldin canımİyi geceler kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah 32+3gebeyim ama serklajlıyım normalde 4 şubat olması gerek doğumum ama ben15ocağa kadar dayanabilirsem dikişim o zaman alınacak bu grupta çok aktif olmadım çünkü ilk gebeliğimde 2018 haziran annesi olacaktım 23.haftada 11Şubatta kızım doğdu 17sinde vefat etti. O korkuyla geldim bu haftaya o yüzden yazmak istenedim çok fazla rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar da vs yazıyorum genelde. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlısıyla gelin arkadaşım güzel haberlerle :)Hayırlı sabhlar kızlar uyku yıne yok malesef bebısle eve gelınce uyusak barısaat gelsede gıdıp dogursam bıtse artık boyle beklemekte zor dualarınızı beklıyoruz
dedım ya kız yumurtlama erken dıye gelısıme gore yazdım dye sata gore 7 ama ztn 1hafta oncesı dıye duyuyorum 38bıtınce. benım neyapar bılmıyorum yıne dedıgın gb öyle durumda aynı davranabılır beklemeyıp1 ocak sezeryen olacaksan geç olmuyor mu sezeryeni 10-15 gun önceden yapıyorlar ya o yüzden dedim 1 ocak senin son tarih gorunuyor
Benim de ultrasona göre 8-10 gun ileride çıkıyor her seferinde kilosu falan da fazla ya zaten ama ben sordum erken mi gelir demek oluyor bu diye yok biz gene son 23 ocak diye baz alacağız dedidedım ya kız yumurtlama erken dıye gelısıme gore yazdım dye sata gore 7 ama ztn 1hafta oncesı dıye duyuyorum 38bıtınce. benım neyapar bılmıyorum yıne dedıgın gb öyle durumda aynı davranabılır beklemeyıp
İyi günler, bende de rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim ben de. Üstelik 4. Tüp bebek denememde Rabbim nasip etti. Senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Ben de grupta paylaşım yapmaktan genelde hep uzak durdum. Başlarda her an düşebilir korkusu ile sonralarda erken doğum korkusu. Ama grubu hep takip ettim. Risk nedeniyle bebek hazırlığı yapmaya korkarken buradaki arkadaşların hazırlık haberleri ile mutlu oldum. Ama çok şükür riskli dönemi atlattık. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.İyi geceler kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah 32+3gebeyim ama serklajlıyım normalde 4 şubat olması gerek doğumum ama ben15ocağa kadar dayanabilirsem dikişim o zaman alınacak bu grupta çok aktif olmadım çünkü ilk gebeliğimde 2018 haziran annesi olacaktım 23.haftada 11Şubatta kızım doğdu 17sinde vefat etti. O korkuyla geldim bu haftaya o yüzden yazmak istenedim çok fazla rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar da vs yazıyorum genelde. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum Allah hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de bulantılarım mide ağrısı ve yanması sorunum var geçen ay pulcet kullandım, bu ay da gaviscon yazdırdım sürekli kullanmıyorum ama özellikle geceleri beni mahvediyor midem o yüzden yatarken alırsam en azından uyuyana kadar idare ediyor beniGünaydın kızlar aklıma gelmişken ben de bir şey danışmak istiyorum. Yanma ve bulantılarım çok kötü olduğu için doktorum lansor mide koruyucu verdi. Prospektüsünde kullanılmaması gerektiği yazıyor gebelerde ama son aylarda çok etkisi olmıyormuş sanırım bu tip ilaçların. Yine de içime sinmiyor ama içmesem de kustuğum için bebeğin en çok kilo alacağı dönemde beslenememiş olcamaranızda bu tip mide koruyucu kullanan var mı?
Geçmiş olsun canım bebeğin gelişimini bekliyor heralde doktor. Sağlıkla kucağına al inşallahİki serum bağlandı üç kez ntsye girdim sancı 100 u geçiyordu ama düzensizdi sonra 80 ne düştü en son 20-40 arasında idi Dr taburcu etti evde devamlı yat 2 haftayı tamamlansın bebek dedi ayrıca bebek hiç kilo almamış geçen haftaya göre Dr buna hiç takılmadi ona göre 37. Hafta dolmali
Eve geldik uzaníyorum artık bekliyoruz artık ara aşağı bölgeye bıçak saplaniyor ve karnım sertleşiyor
@isisya bu gün oğlan yanımda idi bana serum bağlandığını ntsye girdigimi görünce yüzü düştü babasına annem iyi olacakmı demiş ben doğum olduktan sonra yanıma gelsin beni ve kardeşini gorsun isterim ama acil gelişen bir durumda babası ile beni bekliyecek maalesef burda kimsemiz yok çünkü. Planlanan gününde sezeryan ile olacaksa babaannesi ile bekler evde
Bu benim kullandığım da pulcet in muadili sanırım zaten. Ben her gün sabah aç karna alıyorum. Yanmalara katlanıyordum ama bulantılar tekrar başlayınca yiyemez oldum ondan yazdı doktor. doktorun sana, bebeğe etkisi olur demiş miydi ? Benim doktorum mu çok relax anlamadımBenim de bulantılarım mide ağrısı ve yanması sorunum var geçen ay pulcet kullandım, bu ay da gaviscon yazdırdım sürekli kullanmıyorum ama özellikle geceleri beni mahvediyor midem o yüzden yatarken alırsam en azından uyuyana kadar idare ediyor beni
anladım canm benm bebege gore baz alıyoruz nolr nolmaz cnku satım duzensızdı zaten tarıhım ortalandı. her dr farklı yapıyormus bunu gec yumurtlayana da aynı sıstem uygulanıp ortalama tarıh verılıyor satı bılmedıgı için. zaten su dkdan sonra onemsızmiş o tarıhler miad onemlı sadefe 40 ortalama dıye 40 dıyorlarBenim de ultrasona göre 8-10 gun ileride çıkıyor her seferinde kilosu falan da fazla ya zaten ama ben sordum erken mi gelir demek oluyor bu diye yok biz gene son 23 ocak diye baz alacağız dedi
Evet ne kadar kilosu iyi destekte bu tek başına doğum olsun denemize imkan vermez dedi birde ultrasonun eksik fazla tartma payını da düşünmek gerekGeçmiş olsun canım bebeğin gelişimini bekliyor heralde doktor. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım önde gidiyordu ama geçen haftaya göre kilo almamis Dr normal dedi 3 hafta önde idi şimdi iki hafta oldugeçmiş olsun canım bebegının gelişimi epey ilerideydi değil mi. Allahın ıznı ile daha iyi olucaksınız dr.un erken gelır diyordu yanlış hatırlamıyorsam gelişimine göre. Neden bilmiyorum geceleri oluyor bana da Bıçak saplanmaları. Bir Özelliği var mı acaba.. A anneveoglusu
Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİki serum bağlandı üç kez ntsye girdim sancı 100 u geçiyordu ama düzensizdi sonra 80 ne düştü en son 20-40 arasında idi Dr taburcu etti evde devamlı yat 2 haftayı tamamlansın bebek dedi ayrıca bebek hiç kilo almamış geçen haftaya göre Dr buna hiç takılmadi ona göre 37. Hafta dolmali
Eve geldik uzaníyorum artık bekliyoruz artık ara aşağı bölgeye bıçak saplaniyor ve karnım sertleşiyor
@isisya bu gün oğlan yanımda idi bana serum bağlandığını ntsye girdigimi görünce yüzü düştü babasına annem iyi olacakmı demiş ben doğum olduktan sonra yanıma gelsin beni ve kardeşini gorsun isterim ama acil gelişen bir durumda babası ile beni bekliyecek maalesef burda kimsemiz yok çünkü. Planlanan gününde sezeryan ile olacaksa babaannesi ile bekler evde
Oğlum ıyi çok şükür. Ben de kaç gündür dinlenmeye çalışıyorum. Şimdi daha iyiyim.Evet ne kadar kilosu iyi destekte bu tek başına doğum olsun denemize imkan vermez dedi birde ultrasonun eksik fazla tartma payını da düşünmek gerek
Sen nasılsın canım oğlun nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?