- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İnşallah seninle günlerimiz aynı senin normal doğum mu sezeryan mi olacakÇok geçmiş olsun zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sevindim hazırlıklar bitti miOğlum ıyi çok şükür. Ben de kaç gündür dinlenmeye çalışıyorum. Şimdi daha iyiyim.
Az kaldı yakında kucağında olur bebeğin.
Canım şimdiden tebrikler sağlıkla gelsin kuzunn sen de rahat bir doğum geçirirdim inşallah hemen toqarlarsinSaolasın InsaAllah ❣
evet buyüzden magnezyumu da içme dedi doktorum bana da. Bence de bebeğin çok beklemez gibi geliyor ama yakın zama ölçümleri zaten pek tutmuyordu dimi. 37yı aşın da sağlıkla canım yine de maşallahı var miniğinin sata göre doğum oranı sadece %5 miş zaten sen daha iyi bilirsin belki bunu. sağlıkla gelsin ❤Canım önde gidiyordu ama geçen haftaya göre kilo almamis Dr normal dedi 3 hafta önde idi şimdi iki hafta oldu
Ben Dr değiştirdim bu Dr temkinli satı esas alıyor
Ebe yasadiklarimizinn normal olduğunu bebeğin kafası hazneye yerleşmiş ise o baskının aşağıda bıçak saplanması gibi ağrıya ve aşağı bölgede etimiz dövülmüş gibi hassasiyet olması normal dedi düzenli olmayan ağrı dogum getirmez ama zamanı kısaltır dedi
Henüz belli değil benimki haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak ve nst bakacak o zaman belli olur heralde aşağı yukarı ama ultrasondan gördüğü kadarıyla sezaryen gerektiren bir durum bulunmuyor demişti inşallah da öyle devam eder. Senin belli oldu mu? Bide bende de bıçak sağlanması gibi ağrılar oluyor ara ara ama adet sancısına benzer bi sancı hiç yaşamadımİnşallah seninle günlerimiz aynı senin normal doğum mu sezeryan mi olacak
Rabbim hayirlisi ile sanada bu günleri gormeyi nasip etti çok şükür ben kaybetme korkusunu bu gebelikte 16. Haftaya kadar yaşadım çok stresli ve üzücü bir dönemdiİyi günler, bende de rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim ben de. Üstelik 4. Tüp bebek denememde Rabbim nasip etti. Senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Ben de grupta paylaşım yapmaktan genelde hep uzak durdum. Başlarda her an düşebilir korkusu ile sonralarda erken doğum korkusu. Ama grubu hep takip ettim. Risk nedeniyle bebek hazırlığı yapmaya korkarken buradaki arkadaşların hazırlık haberleri ile mutlu oldum. Ama çok şükür riskli dönemi atlattık. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet canım dinlen dedi bol bol o yüzdenHenüz belli değil benimki haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak ve nst bakacak o zaman belli olur heralde aşağı yukarı ama ultrasondan gördüğü kadarıyla sezaryen gerektiren bir durum bulunmuyor demişti inşallah da öyle devam eder. Senin belli oldu mu? Bide bende de bıçak sağlanması gibi ağrılar oluyor ara ara ama adet sancısına benzer bi sancı hiç yaşamadımaşağıda hissettiğimiz bu ağrılar için mi söylemişti hemşire zamanını kısaltır diye
genital bolgede azaldi benim zaten baska yerimde yok kil sadece genital bolge ve koltuk alti bacak kol ust bacakta hic kil yok sariyim ya kil bile degil tuy onlarda gorunmuyor bile jiletle alamama ragmen hic cikmadi sadece iki yeri aliyorum ben lazer yaptirmis gbiyim aynievet eşim istemıyor benım de lazer i özel bölgeye karısmaz normalde ama o düşüncede bukonuda oyüzden pek düşünmedim ama bacak kol falan lazer kesınlıkle baslıcam sızın de azaldı mı hamılelıkte benım bacak tüylerim resmen yok gb yüzde 80azaldı ınanılmaz az:) S Sevimlipanduf
Sansli kiskanilasi kadıngenital bolgede azaldi benim zaten baska yerimde yok kil sadece genital bolge ve koltuk alti bacak kol ust bacakta hic kil yok sariyim ya kil bile degil tuy onlarda gorunmuyor bile jiletle alamama ragmen hic cikmadi sadece iki yeri aliyorum ben lazer yaptirmis gbiyim ayni
Ya zaten jilet sanılanın aksine çok çıkarmıyormuş Hatta batıkları önlüyor ağda yaparken arada bir jiletlemek gerekiyormuş sadece uçları sert çıkıyor Ben de çok tüylü biri değilim ya ne az ne çok ama şu an yok gibi bacak ağdası 5-10 dakika sürüyor resmen kollarımı da ince olduğu için aldım yıllar önce ergenlik herhalde gözüne battıgenital bolgede azaldi benim zaten baska yerimde yok kil sadece genital bolge ve koltuk alti bacak kol ust bacakta hic kil yok sariyim ya kil bile degil tuy onlarda gorunmuyor bile jiletle alamama ragmen hic cikmadi sadece iki yeri aliyorum ben lazer yaptirmis gbiyim ayni
ben götürmeyeceğim, gece yanında babası ve babaannesi olacak. ertesi gün kavuşuruz inşallah.ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Evet acikcasi beni de Türkiye deki şartlar düşündürüyor. Kök hücre teknolojisinin su an yeterli olmadığı, guvenilir bi şekilde saklanmayabilecegi, zaten kanın bi saklanma ömrü olduğunu vs bir sürü şey okudum. Kafamı karıştırdı hepsi. Ha durumumuz cok ii olsa bu kdr düşünmem faydasından emin olmasam da zarari olmaz diye yaptırırım ama zaten bir sürü masrafımız oluyor, bilemedim o yuzdenBen biraz araştırdım hem maliyetli hem de garantili değil. Böyle üçkağıtçı çok firma varmış. Çünkü saklama koşulları da maliyetli, her sene için senelik para ödeniyor euro üzerinden ama sonunda hiç saklanmadığını öğrenenler de oluyormuş bilemedim o yüzden. İsveç ya da isviçre hangisiydi tam hatırlamıyorum orda devletin ücretsiz sakladığını okumuştum
Kusura bakmayinda burasi herkese acik bir platform sohbet yeri dimi ben gorusumu bildiriyorum bana gore öyle siz burda muhabbet etmek yerine sadece amaciniz sezaryen dogumu benimsemeyenleri normal"Dograyip atıyorlar"
El insaf kadın!
üye uçtu gitti kız sakinKusura bakmayinda burasi herkese acik bir platform sohbet yeri dimi ben gorusumu bildiriyorum bana gore öyle siz burda muhabbet etmek yerine sadece amaciniz sezaryen dogumu benimsemeyenleri normal
Dogum yanlilarini eleştirmeye gelsiyseniz başka başlik açip orada toplanabilirsiniz burada hepimizin fikrine saygi duysaniz gayet iyi olur daha önce ayni konu icin burada firtinalar estirdiniz yine bunu yapmazsaniz sevinirir iyi gunler
Cok kisinin hakki yeniyor ya ellinden geleni yapsalar ona ragmen bebek uygun olmasa normale baş ustune ama istanbulda hanstanenin birinde bir gece de 15 dogum yapiliyor bunlardan biride gorumcem 14ü sezaryen hepsimi hayati tehlikesi vardi ihmalkarlik varAynen canım doktorların kolayına geliyor kes al dik annem beni evde doğurmuş hem de ters gelmişim ilk doğum Allah umuduna çok riskli ama şimdi doktorlar bile o riski almıyor kötüye kullanılmadığı taktirde elbette sezaryen kurtarıcı ama ben de ilk doğumda doktorun kolayına geldiği için beni sezaryene yaptigini düşünüyorum
ben götürmeyeceğim, gece yanında babası ve babaannesi olacak. ertesi gün kavuşuruz inşallah.
Allah korusun hastalığın ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Çocukta veya ilerde kardeste/ kardeşlerde çıkabilir belli rahatsizliklar. Ama kordon kanı veya dokusu saklamanın yüzde yüz güvenilir olmadığına dair bi sürü şey okudum kafam karıştı acikcasi. Bnm doktorum iki çocuğunun da saklatmis hatta yaşam bankasından bi görevlinin de no sunu verdi. Daha az maliyetli bsy olsa hic düşünmem faydasından emin olmasam da zarari olmaz derim.ama bu durumda bilemiyorumBen de düşündüm , araştırdım sordum . Doktorum gerek görmedi. Sağlıklı bulmadı ve evet çok maliyetli. Ailede genetik bir rahatsızlık varsa öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?