2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben de yılbaşında gelmesinden korkuyorum bebeğimin. Kendi doktorum gelmezse bişeyler ters giderse diye hep aklıma aksilikler geliyor.. sende tarih belli diye bekler heralde stres olmadığın için
Ben de korkuyorum ya şu yeni yıl geçsin de sonra istediği vakit gelsin

Canım bunu merak ediyordum paylaşımın için teşekkürler Allah korusun yavrularımizı ne diyelim inşallah amansız hastalıklar kalmaz onlar büyüyene kadar

Benimkiler çay içmeye geliyorlar canım ayda bir =) annemde kayınvalidemde tam formunda Rabbim benim elime düşürmesin diyorum cidden bakmak istemiyorum çünkü

Geçmiş olsun cnm bizleri de haberdar et inşallah erkenden gelmeye çalışmaz miniğin

Geçen hafta enfeksiyon tekrar çıkınca bugün yine geldim kağıda gore geçmiş bakalım dr ne diyecek bekliyorum bakalım gelmisken nst ye de gir dedi sonuç nasıl sizce ? :)

Eklentiler

• 20181213_111257.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 69
Yok canım hatta gavisconu günde 3 defa bile alabilirsin dedi gun içinde iyiyim noluyorsa bana geceleri oluyor o yüzden yatmadan önce alıyorum ben, pulceti de bitirmiştim valla :)) zaten gebelikte kullanılmayacak zararı olan bişiy vermez ki canım sen rahat ol

Bana da rennie şurup vermişti o gavisconla aynı ama pulcetle lansor başka bi grup oluyor sanırım o yüzden yine araştırdım b grubu ilaç sınıfındaymış onlar da sıkıntı olmuyormuş teşekkür ederim yine de içimi rahatlattın

cnim bende dün iç camasirimda gordum diyabetle uğraşmaktan pek kaale almadım ama dün çok çok kasılma bel agrisi yaşadım ve hala da yaşıyorum daha yeni pazar gunu 34.hafta dolacak ve agrim çok var.

Benimkiler çay içmeye geliyorlar canım ayda bir =) annemde kayınvalidemde tam formunda Rabbim benim elime düşürmesin diyorum cidden bakmak istemiyorum çünkü
Allahm kimseyi kimseye muhtac etmesin birinin elinede birakmasin sabir bacim azicik insanin zoruna normalde gitmiyorda şu surecte okadar zoruna gidiyorki bu durum bende diyorum gelme el gelir cocuk sevmeye su gunumde yardima gelmeyen sevmeyede
Haha hihiyede gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…