Ben de korkuyorum ya şu yeni yıl geçsin de sonra istediği vakit gelsinYa ben de yılbaşında gelmesinden korkuyorum bebeğimin. Kendi doktorum gelmezse bişeyler ters giderse diye hep aklıma aksilikler geliyor.. sende tarih belli diye bekler heralde stres olmadığın için
Canım bunu merak ediyordum paylaşımın için teşekkürler Allah korusun yavrularımizı ne diyelim inşallah amansız hastalıklar kalmaz onlar büyüyene kadarKızlar kök hücre ve kordon saklama ile alakalı yazmışsınız. Ben ilk hamile olduğum aylar Lösev’i aradım. Kordon saklama şirketleri çok yüksek meblağlar istiyorlar hatta euro üzerinden. Bebek doğmadan önce 1500-2000 önden veriyorsunuz sonradan yine 1500-2000 civarı ödeme yapıyorsunuz. Yıllık ödeme miktarı yine çok yüksek ve euro üzerinden. Cocuğunuz 26 yaşından sonra Allah korusun kanser vs olursa bir işe yaramıyor çünkü maximum saklama süresi 26 yıl. Ben de lösevi aradım. Benim bu bebeğimin kordonunu saklayacak maddi gücüm ileride olmayadabilir ancak şuan hasta olan çocuklar için isterseniz ben size bağışlamak istiyorum dedim. Ancak bunun bilimsel bir kanıtının net olmadığını ve enfeksiyon riski nedeniyle bağış kabul etmedilerini söylediler. Özetle anlattıkları konuda hassasiyetlerini anladığım için hak verdim. Sağlık konusunda tamamen maddi çıkarlar üzerine kurulu şirketlerin uzun süreli depolama için yüksek rakamları beni endişeye düşüren asıl konu. Kime neyi neden emanet edip para ödeyeceğiz? Yıllarca saklayacaklarının garantisi var mı? İleride bir sorun yaşadığımızda hastalığa kesin çözüm mü? Bilimsel geçerliliği nedir? Hiç birinin net yanıtı yok maalesef.
Benimkiler çay içmeye geliyorlar canım ayda bir =) annemde kayınvalidemde tam formunda Rabbim benim elime düşürmesin diyorum cidden bakmak istemiyorum çünküCanım cidden insanın merhametli olmasıyla ilgili birşey yolda bile hamile görüp tebessüm ederim hoşuma gidiyor benim insan nasıl torununa(annemin tabiriyle canımın canı yavrumun yavrusu falan der) torununu doğuracak kadına merhametsizlik yapabiliyor aklım almıyorüst katımdaki abla merdiven silmeye gelen abla bile karnımı gördükçe bişeye ihtiyacın var mı diye öylesine de olsa soruyorlar ya o bile insanın hoşuna gidiyor kv kp görümce hiç biri yok hayatımda ama bebek doğunca bi de gelmek istiyorlarmış ne hakla ne yüzle nasıl bi saygısızlık terbiyesizlik bu bebeği leylekler getirmiyor ya ben doğuracağım bir gun bile beni sorma bebek doğunca gelelim saçmalığa bak
Bi gün önce canım bizden ne heyecanlı dimi son 3 haftaEvet canım dinlen dedi bol bol o yüzden
Benim erken gelmezse 3 Ocak sezeryan tarihi
İnşallah canım o günlgünler yakın artıkBenimde umudum o gostermesin bakalim eve getirdimmi kimse karisamicak biktirana kadar doya doya koklayip opecem
Geçmiş olsun cnm bizleri de haberdar et inşallah erkenden gelmeye çalışmaz miniğinKızlar merhaba dün çamaşırımda kahverengi leke farketmiştim doktorumu aradım gece nişanın gelmiş olabilir dedi ağrın artarsa gel dedi ağrım yok ama şimdi gidicez doktora inşallah erkenden gelmeye kalkmaz nolur bana dua edin
Evet canım tam 20 gün var hayırlısı ile kucağımiza alırız kuzuları insallahBi gün önce canım bizden ne heyecanlı dimi son 3 hafta
gündüz olur, kızım babaannesiyle evde olur, zaten kreşe gidiyor hafta içi olursa kreşte olur. gece eşim eve geçer annem ve ablam kalacak yanımda. her şey yolunda giderse planım böyle.Eşin seninle olmayacak mi peki cnm?
20 gun dayanir insallah senin minik dikkat et kendine yorma kendiniEvet canım tam 20 gün var hayırlısı ile kucağımiza alırız kuzuları insallah
Yok canım hatta gavisconu günde 3 defa bile alabilirsin dedi gun içinde iyiyim noluyorsa bana geceleri oluyor o yüzden yatmadan önce alıyorum ben, pulceti de bitirmiştim valla :)) zaten gebelikte kullanılmayacak zararı olan bişiy vermez ki canım sen rahat olBu benim kullandığım da pulcet in muadili sanırım zaten. Ben her gün sabah aç karna alıyorum. Yanmalara katlanıyordum ama bulantılar tekrar başlayınca yiyemez oldum ondan yazdı doktor. doktorun sana, bebeğe etkisi olur demiş miydi ? Benim doktorum mu çok relax anlamadım
Bana da rennie şurup vermişti o gavisconla aynı ama pulcetle lansor başka bi grup oluyor sanırım o yüzden yine araştırdım b grubu ilaç sınıfındaymış onlar da sıkıntı olmuyormuş teşekkür ederim yine de içimi rahatlattınYok canım hatta gavisconu günde 3 defa bile alabilirsin dedi gun içinde iyiyim noluyorsa bana geceleri oluyor o yüzden yatmadan önce alıyorum ben, pulceti de bitirmiştim valla :)) zaten gebelikte kullanılmayacak zararı olan bişiy vermez ki canım sen rahat ol
Çok güzeller canım güle güle kullanınKızlar selam kapı süsü, takı yastığı ve sepet siparişi vermiştim sizle de paylaşayım. Fiyatına göre çok memnun kaldım:) Eki Görüntüle 2215090
Ara sira yoklar canim oüye uçtu gitti kız sakin
Nekadar guzel bunlar canim nereden siparis verdin fiyat ne kadarKızlar selam kapı süsü, takı yastığı ve sepet siparişi vermiştim sizle de paylaşayım. Fiyatına göre çok memnun kaldım:) Eki Görüntüle 2215090
cnim bende dün iç camasirimda gordum diyabetle uğraşmaktan pek kaale almadım ama dün çok çok kasılma bel agrisi yaşadım ve hala da yaşıyorum daha yeni pazar gunu 34.hafta dolacak ve agrim çok var.Kızlar merhaba dün çamaşırımda kahverengi leke farketmiştim doktorumu aradım gece nişanın gelmiş olabilir dedi ağrın artarsa gel dedi ağrım yok ama şimdi gidicez doktora inşallah erkenden gelmeye kalkmaz nolur bana dua edin
Allahm kimseyi kimseye muhtac etmesin birinin elinede birakmasin sabir bacim azicik insanin zoruna normalde gitmiyorda şu surecte okadar zoruna gidiyorki bu durum bende diyorum gelme el gelir cocuk sevmeye su gunumde yardima gelmeyen sevmeyedeBenimkiler çay içmeye geliyorlar canım ayda bir =) annemde kayınvalidemde tam formunda Rabbim benim elime düşürmesin diyorum cidden bakmak istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?