- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Biz hamileyken kimse evlenmesin nişanlanmasın kıyafet bulmak çok zor :)) eşimin arkadaşı akşam bizdeydi Mart gibi nişan yapcaz falan dedi ben Mart olmaz ben daha zayıflamış olmam ne giycem dedim direk ağzımdan böyle çıktı eşimle arkadaşının o şaşkın bakışı :))))Bitmiyoor bence dee. Bide hiç iş güç yokmuş gibi her şey aralık ayını beklemiş sanki. Bebeğin mobilyası hala gelmedi haftaya gelecek,daha yatağı filan alınacak, bizim kuzen de nişanlanıyor nişana gitmem lazım kıyafet uydurmaya çalışıyorum, haftaya da eşimin doğum günü ama o çarşı işi bu ev işi derken canım çıktı bu sene biraz sönük geçecek artık
Amin canım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. Sağlıkla alırız kuzularımızı inşallahİyi günler, bende de rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim ben de. Üstelik 4. Tüp bebek denememde Rabbim nasip etti. Senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Ben de grupta paylaşım yapmaktan genelde hep uzak durdum. Başlarda her an düşebilir korkusu ile sonralarda erken doğum korkusu. Ama grubu hep takip ettim. Risk nedeniyle bebek hazırlığı yapmaya korkarken buradaki arkadaşların hazırlık haberleri ile mutlu oldum. Ama çok şükür riskli dönemi atlattık. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Yok ya ne bitmesi oyle mi olacak böyle mi diye düşünüyorum uyku tutmuyor doktor ağır iş yapma dedi eşinin bekliyorum o da sallıyor habire sağ olsun bu haftasonu bitiren için rahat edecekKizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
Ay evet yaa erkekler de hiç anlamıyor ne kdar zor olduğunuBiz hamileyken kimse evlenmesin nişanlanmasın kıyafet bulmak çok zor :)) eşimin arkadaşı akşam bizdeydi Mart gibi nişan yapcaz falan dedi ben Mart olmaz ben daha zayıflamış olmam ne giycem dedim direk ağzımdan böyle çıktı eşimle arkadaşının o şaşkın bakışı :))))
Buldum bebik:)) penti de varmış baktım şimdi :))Ay evet yaa erkekler de hiç anlamıyor ne kdar zor olduğunuyine elbise uydurdum bi tane ama külotlu çorap kısmını unutmuşum. Hamileler için nerden çorap bulunur biliyor musunuz
Ayy süper hiç aklıma penti gelmemişti teşekkür ederimBuldum bebik:)) penti de varmış baktım şimdi :))
Aminnn hepimizin yavrularını anasına babasına bağışlasın Rabbim evlatlarımıza beraber evin bereketi sevgisi neşesi huzuru kat kat artsınAramıza hoşgeldin canım
Rabbim sağlıkla bu evladını sana bağışlasın
Bana dün yanma için pulcet verdi doktor canımGünaydın kızlar aklıma gelmişken ben de bir şey danışmak istiyorum. Yanma ve bulantılarım çok kötü olduğu için doktorum lansor mide koruyucu verdi. Prospektüsünde kullanılmaması gerektiği yazıyor gebelerde ama son aylarda çok etkisi olmıyormuş sanırım bu tip ilaçların. Yine de içime sinmiyor ama içmesem de kustuğum için bebeğin en çok kilo alacağı dönemde beslenememiş olcamaranızda bu tip mide koruyucu kullanan var mı?
Çok güzeller canım güle güle kullanın
Nekadar guzel bunlar canim nereden siparis verdin fiyat ne kadar
masallah canim rabbim gule gule kullandirmak nasip etsin hepsi cok guzeller seti kaca yaptirdin
Bende dicem uygun bi zamanda =)Allahm kimseyi kimseye muhtac etmesin birinin elinede birakmasin sabir bacim azicik insanin zoruna normalde gitmiyorda şu surecte okadar zoruna gidiyorki bu durum bende diyorum gelme el gelir cocuk sevmeye su gunumde yardima gelmeyen sevmeyede
Haha hihiyede gelmesin
Ohooo daha simdiden biktimda biktim :)Kizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
Ya zaten jilet sanılanın aksine çok çıkarmıyormuş Hatta batıkları önlüyor ağda yaparken arada bir jiletlemek gerekiyormuş sadece uçları sert çıkıyor Ben de çok tüylü biri değilim ya ne az ne çok ama şu an yok gibi bacak ağdası 5-10 dakika sürüyor resmen kollarımı da ince olduğu için aldım yıllar önce ergenlik herhalde gözüne battıŞimdi de çıkmış hali yok gibi Hatta neden alıyyorsun diyorlar ama alışmışım yumuşacık olmaya kolumun da. Şimdi de geçici olarak özel bölge için jilet Venüs kullanıyorum işte harika bir ürün asla kesmiyor ( tethyss bununla kesme endişen olmaz canım
Bayıldım canım güle güle kullanın oldukça uygunmus :)Teşekkür ederim kızlar. Netten almak istiyordum özellikle eminönündeki firmalara baktım google dan. Nildabebek diye bir sayfadan aldım 130 lira hepsi kargo ücreti de yok. İhtiyacınız varsa çok çeşitli yeni modeller de var
onu bırı yazmıstı sanırım kesersem vb sen dedın sandm canm yanlıs etiketlemıs olabılırim❤Ben gratislerde satilan küçük bikini bölgesi tras bicaklarindan aliyorum zaten canim. Cok pratikler... ve dedigin gibi kesme endisesi olmuyor insanda.
Bacim insallah kokusu olmaz ama bir hafta havalandirdik odayi gecmedi bile ama artik yapacak birsey yok temizleyiverecek kimsem yok oyle yada boyle bana kalacak evde temizken orayi halledeyim dedim masallah halen uydurabilecek kiyafetin varsa ben kendime yakistiramadim icin kiyafette almadim pek fazla oyle iyi kotu idare ediyoruzBitmiyoor bence dee. Bide hiç iş güç yokmuş gibi her şey aralık ayını beklemiş sanki. Bebeğin mobilyası hala gelmedi haftaya gelecek,daha yatağı filan alınacak, bizim kuzen de nişanlanıyor nişana gitmem lazım kıyafet uydurmaya çalışıyorum, haftaya da eşimin doğum günü ama o çarşı işi bu ev işi derken canım çıktı bu sene biraz sönük geçecek artık
ortalama olarak ocak ılk haftası işte canım doğumu beklersem +2 olmasa bari
Canım benim hiç ağrım ve kasılmam yoktu nts de de hiç çıkmadı ama çatı muayenesi yaptı ve 1 cm açılmam olduğunu söyledi. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın da 2 tane olucam. İstirahat verdi ve asla ilişki yok dedi. Kahverengi leken veya kanaman olursa hemen gel dedi. Bence senin de kasılman ağrın varsa bide leken varsa kesin git açılma vs vardır belki allah korusun önlem alırlarcnim bende dün iç camasirimda gordum diyabetle uğraşmaktan pek kaale almadım ama dün çok çok kasılma bel agrisi yaşadım ve hala da yaşıyorum daha yeni pazar gunu 34.hafta dolacak ve agrim çok var.
nişan ise gelen hazırlıklı ol arkadaşım ya sen yıne de hayırlısıyla beklesın bebeğin daha inşallah kanama ıcın ne dedı nişan olabilir miymiş?Canım benim hiç ağrım ve kasılmam yoktu nts de de hiç çıkmadı ama çatı muayenesi yaptı ve 1 cm açılmam olduğunu söyledi. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın da 2 tane olucam. İstirahat verdi ve asla ilişki yok dedi. Kahverengi leken veya kanaman olursa hemen gel dedi. Bence senin de kasılman ağrın varsa bide leken varsa kesin git açılma vs vardır belki allah korusun önlem alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?