2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım . Bu hafta kilo alımı yavaşlar diye okumuştum, hatta anne de 1.500 kg ya kadar kilo kaybı yaşayabilirmiş, normal demekki @anneveoglusu
Aaa olemi..bende son muayeneden sonra kilo almadim hic diye dert edindim..bebisim almistir insallah..ptesi kontrol var tedirgindim acikcasi..en son gunuyle uyumluydu ama.tartida hep ayni cikiyorum korkmustum..

Kızlar merhaba bugün benim son gebelik izlenimi vardı sağlık ocağına gittim ve tansiyonum yüksek çıktı doktor dinlen on dakika sonra tekrar ölçtür dedi yine yüksek çıktı 14/10 ikinci defa da 13/10 çıktı yarın tekrar gel tahlil falan yapılsın dedi ve her gün tansiyon takibi dedi internette biraz araştırınca korktum yüksek tansiyondan başına böyle bir şey gelen var mı cumartesi günü de kendi doktor kontrolüm var zaten doktor tuzu tamamen kez dedi

Sevindim hazırlıklar bitti mi
Aralığın son haftasına kadar hatta sezeryan gününe kadar beklese süper olur
Evet bitti sadece doğuma yakın bir temizlik yaptırırım o kadar. Zaten çok ayrıntı yok bende hastane süsü vs yani sade olacak herşey. Doktor gerekli tedbirleri almış dinlenir kendini yormazsan bekler bence

Sansli kiskanilasi kadın ben hiç soylemiym

gebelikte zaten bayagi azaldi tuyler genital bolgede oglumdada oyleydi

Geçen hafta enfeksiyon tekrar çıkınca bugün yine geldim kağıda gore geçmiş bakalım dr ne diyecek bekliyorum bakalım gelmisken nst ye de gir dedi sonuç nasıl sizce ? :)
sonuç güzel canımbence benım cok iniş çıkıslıydı ama dr guzel demısti

Beni de bugun ankaradaki merkezden aradılar bilgilerimi aldılar. Istanbul temsilciliğinden aricaklarmis ücret dahil tüm bilgileri onlardan öğrenebilirsiniz dediler. Sorucam aklimdakileri bakalim

Beni de bugun ankaradaki merkezden aradılar bilgilerimi aldılar. Istanbul temsilciliğinden aricaklarmis ücret dahil tüm bilgileri onlardan öğrenebilirsiniz dediler. Sorucam aklimdakileri bakalim
Buraya da yazarsan çok sevinirim :)

Benim kuzenim erken dogum yapmisti tansiyondan dolayi.. ama onun baya yuksekti..
Sen yinede takip et dikkat et canim

Gecmis olsun benim ilk gebeligimde tansiyon yüksekliğinden sezeryana alinmistim takip et mutlaka gunluk ve tahlilini yaptir yarinda günlük bir yukselme durumdur umarim

Benim kuzenim erken dogum yapmisti tansiyondan dolayi.. ama onun baya yuksekti..
Sen yinede takip et dikkat et canim
Saol canım cevabın için riskli dönemleri atlattık diye seviniyorum ama yine de korktum ne bilim inşallah bir şey olmaz

Gecmis olsun benim ilk gebeligimde tansiyon yüksekliğinden sezeryana alinmistim takip et mutlaka gunluk ve tahlilini yaptir yarinda günlük bir yukselme durumdur umarim
Saol canım cevabın için takip edeceğim zaten hep normaldi tansiyonum ama bugün yüksek çıktı riskli dönemi geçtik diye biraz rahatım ama bakalım inşallah bir şey olmaz yarın da tahlil falan yapılacak zaten

O neydi giii

Ilk yazisini gordumde dikkate almadim..hic bosa tartisamam...unutmamista ne zaman kimle ne yazistiysa icinde tutmus takip etmis.gelmis
Bacim dort sayfalik konusmasi var aktif bir uye degil bize saldirmak icin gelmiş ) kinlenmiş iyice sadece bizle konusmalari var

Kizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi

Bitmiyoor bence dee. Bide hiç iş güç yokmuş gibi her şey aralık ayını beklemiş sanki. Bebeğin mobilyası hala gelmedi haftaya gelecek,daha yatağı filan alınacak, bizim kuzen de nişanlanıyor nişana gitmem lazım kıyafet uydurmaya çalışıyorum, haftaya da eşimin doğum günü ama o çarşı işi bu ev işi derken canım çıktı bu sene biraz sönük geçecek artık

Benim de var canım daha lohusa pijamalarımı yıkamadım ve bebeğin iki peluş battaniyesi yıkanmadı, sepet beşik hala annemlerde bizim arabaya sığmıyor diye getiremedik onlarda bebek doğsun beşiği de alır geliriz diyorlar dalga geçer gibi bebişimin de sanırım bi kaç parça eksiği var çorap bandana ve hırka bakmak istiyorum, evi biraz temizledik camlar perdeler tamam, mutfak dolapları ve kapılar kaldı ama hiç içimden gelmiyor yapmak aslında kapıları silsem iyi olur hadi kalkıyorum bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…