- 23 Temmuz 2018
- 141
- 210
- 18
- 29
Canım 1 cm açılmam varmış ciğer geliştirici iğne oldum
Birbirimizi gaza getirelim yoksa oturmayla olmucak otursakta yatsakta eninde sonunda bize kalacak ya kimse demiyor kendini yorma ben gelip yapayimBenim de var canım daha lohusa pijamalarımı yıkamadım ve bebeğin iki peluş battaniyesi yıkanmadı, sepet beşik hala annemlerde bizim arabaya sığmıyor diye getiremedik onlarda bebek doğsun beşiği de alır geliriz diyorlar dalga geçer gibibebişimin de sanırım bi kaç parça eksiği var çorap bandana ve hırka bakmak istiyorum, evi biraz temizledik camlar perdeler tamam, mutfak dolapları ve kapılar kaldı ama hiç içimden gelmiyor yapmak aslında kapıları silsem iyi olur hadi kalkıyorum bak :))
Kuzum nişan demedi herhalde hatırlamıyorum ama çatı muayenesinde 1 cm açılma olduğu için herhalde nişan olmuş oluyor değil mi ben de anlamadımnişan ise gelen hazırlıklı ol arkadaşım ya sen yıne de hayırlısıyla beklesın bebeğin daha inşallah kanama ıcın ne dedı nişan olabilir miymiş?
Bizimki lafa geldimi yapalim dedinde benmi yapmadim diyor desem sanki yapacakta en fazla bes dk is yaparYok ya ne bitmesi oyle mi olacak böyle mi diye düşünüyorum uyku tutmuyor doktor ağır iş yapma dedi eşinin bekliyorum o da sallıyor habire sağ olsun bu haftasonu bitiren için rahat edecek
İhtiyac yokta fazla mal goz cikarmazTeşekkür ederim kızlar. Netten almak istiyordum özellikle eminönündeki firmalara baktım google dan. Nildabebek diye bir sayfadan aldım 130 lira hepsi kargo ücreti de yok. İhtiyacınız varsa çok çeşitli yeni modeller de var
Evet yaa..bende sirf iznimden gitmesin diye cok geciksin istemem.. Allah bilir tabide.. 26 sinda cikcam izne..ocagin ilk haftasi buyurup gelebilir benim kizda :)ortalama olarak ocak ılk haftası işte canım doğumu beklersem +2 olmasa bariçok zor geçer öyle
Allah allah daha da zamanin var bayagi bu bücürlerin ne yapacagi belli olmuyor dikkat et canim kendine hakkinda hayirlisi olsunCanım 1 cm açılmam varmış ciğer geliştirici iğne oldum
Acilma oluyorsa mesela 1 2 cm neyse..sonra devam ediyomu belli bir surede..yoksa oyle kaliyomu..merak ettimKuzum nişan demedi herhalde hatırlamıyorum ama çatı muayenesinde 1 cm açılma olduğu için herhalde nişan olmuş oluyor değil mi ben de anlamadım
Birkac gun oyle takilan var biliyorum veya haftada olabilir ama ne zaman ne olacagi belli olmaz tabiAcilma oluyorsa mesela 1 2 cm neyse..sonra devam ediyomu belli bir surede..yoksa oyle kaliyomu..merak ettim
Bilgisi olan varmi
Bazılarının haftalarca sürüyor ya açılmanın ilerlemesi 1 2 cm açılmayla 2 3 hafta gidenler varAcilma oluyorsa mesela 1 2 cm neyse..sonra devam ediyomu belli bir surede..yoksa oyle kaliyomu..merak ettim
Bilgisi olan varmi
Az sabır kuzum bisey kalmadı:)Aman dikkat et kuZum gercekten cok az kaldi Ayni bende aciyorum kasiklarimda agri ortunuyorum ter basiyor gece wc isimiz var birde omrumde kalkmadim bu minik saolsun gece bi ziyaret ettiriyor su icmeyen ben gece su icmeye kalkiyorum
Eklemler tutmuyor ellerim tutukluk yapiyor.cenemi kapatamiyorum bazen başim sagdan sola dönmede problem yasiyor elimle alip ceviriyorum ama az kaldi biz kese goremeden bugunlere geldik ki cok sukur bu yolun sonunda paşalarimiz var sabredelmm az daha
Kizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
benimkiler bitti sukurKizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
Ay evet yaa erkekler de hiç anlamıyor ne kdar zor olduğunuyine elbise uydurdum bi tane ama külotlu çorap kısmını unutmuşum. Hamileler için nerden çorap bulunur biliyor musunuz
Dikkat et canım önlem alınmış nasılsa:)Kızlar merhaba dün çamaşırımda kahverengi leke farketmiştim doktorumu aradım gece nişanın gelmiş olabilir dedi ağrın artarsa gel dedi ağrım yok ama şimdi gidicez doktora inşallah erkenden gelmeye kalkmaz nolur bana dua edin
Kizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
kızlar benimde oda daha kurulmadı nasıl rahatlık maşallah bize:)Bitmiyoor bence dee. Bide hiç iş güç yokmuş gibi her şey aralık ayını beklemiş sanki. Bebeğin mobilyası hala gelmedi haftaya gelecek,daha yatağı filan alınacak, bizim kuzen de nişanlanıyor nişana gitmem lazım kıyafet uydurmaya çalışıyorum, haftaya da eşimin doğum günü ama o çarşı işi bu ev işi derken canım çıktı bu sene biraz sönük geçecek artık
İcinde kalip sana dert olacana soyle onlar dertlensinBende dicem uygun bi zamanda =)
Canim benim sagol sordugun icin♥ pek giremiyorum nete hazirliklar yapiyorum bebisime♥dr randevum vardı cok şükür haftasiyla uyumlu artik 1.@1oglak1koc @kubrafatihFatma Ersin Elif @Hb0216 @Zuhal budak polat @nursena nerdesiniz bebisler nasıl siz nasılsıniz
Kuzum bizimevde bi sıkıntı var bitmiyor işi iki gün demeden tozlaniyor heryer supurge tut vilada yap ec lavabo derken hoc ayagimi uzatip oturamiyorumOhooo daha simdiden biktimda biktim :)
Benimde bitmedi valla.gunduz isteyken diyorum soyle yapicam boyle yapicam.aksam bi gidiyorum yemek yiyip yayiliyorum... agriyan biyerim yok ama.yoruluyorum 6 da kalktigim icin..
Annemle ablam yapalim dedide.onlarinda isi basindan askin.. izin vermedim.. ablam calisiyo 1 gun izni ver..2 yasinda yigenim var.
Yani vesselam kaldi esimle bana bizde iste aksamdan aksamaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?