2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Birbirimizi gaza getirelim yoksa oturmayla olmucak otursakta yatsakta eninde sonunda bize kalacak ya kimse demiyor kendini yorma ben gelip yapayim herkes diyor ki doguma az kaldi dikkat et bi is yapma eee senmi gelip yapiverecen gene bana kalacak diyom
Gelirim diyen yok :-(

nişan ise gelen hazırlıklı ol arkadaşım ya sen yıne de hayırlısıyla beklesın bebeğin daha inşallah kanama ıcın ne dedı nişan olabilir miymiş?
Kuzum nişan demedi herhalde hatırlamıyorum ama çatı muayenesinde 1 cm açılma olduğu için herhalde nişan olmuş oluyor değil mi ben de anlamadım

Yok ya ne bitmesi oyle mi olacak böyle mi diye düşünüyorum uyku tutmuyor doktor ağır iş yapma dedi eşinin bekliyorum o da sallıyor habire sağ olsun bu haftasonu bitiren için rahat edecek
Bizimki lafa geldimi yapalim dedinde benmi yapmadim diyor desem sanki yapacakta en fazla bes dk is yapar bi stor yikatamadim bes dk is yarin yarin diyor hep sonunda dedim bugun beraber yikadik oda :) tek tuk arada banyoya su tutar bu yaptigi iş ama corabina kadar bana giydittirirr
Doktoru dinle bacim sen sikintili durumun varsa az ara ver sadece kiyafetlerini yika sipanin okadar birak heryer batsin

İhtiyac yokta fazla mal goz cikarmaz cok hos saglikla kullanin

Az sabır kuzum bisey kalmadı:)

Yok be kuzum nerdeee daha çantamı bile hazırlayamadım. Her şey yıkandı da ütülenmeyi bekliyorlar. Her gün üç beş parça ütüden fazlasını yapamıyorum. Evi .ok götürüyodu, bugün bi güç geldi enerjiğim dinlene dinlene evi temizledim kapıları da sildim. Hala kalkıp bir şey yapasım var ama belim çıktı gündelik işte bile. Camlar perdeler leş. Eşim silecekmiş güya nasıl silecekse

benimkiler bitti sukur

Ay evet yaa erkekler de hiç anlamıyor ne kdar zor olduğunu yine elbise uydurdum bi tane ama külotlu çorap kısmını unutmuşum. Hamileler için nerden çorap bulunur biliyor musunuz

Pentiden almıştım ben canım çok da rahat sıkmıyo. Biraz küçük gibi görünüyo ama içine girdim

Dikkat et canım önlem alınmış nasılsa:)

kızlar benimde oda daha kurulmadı nasıl rahatlık maşallah bize:)

Kuzum bizimevde bi sıkıntı var bitmiyor işi iki gün demeden tozlaniyor heryer supurge tut vilada yap ec lavabo derken hoc ayagimi uzatip oturamiyorum bebek isleri zaten bitmiyor allah kolaylik versin sanada kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…