2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de bugün gittim kontrole.
Karın çevresi bir hafta geriden geliyor ama normal dedi doktor. İki hafta geri- ileriyi normal kabul ediyoruz dedi. Aynen ben sormasam geri bile demeyecekti.
Benm 3-5 gnle başlamış 2 haftaya kdr çıktı. Ki bunu ben usg kagıtlarına bakarak anladım. Kendisi hep herşey normal görünüyor diyordu canım. Senin yine iyiymiş canım sağlıkla kavuşalıö inşallah

boşver kiş kiyamette cami silipnapacan perdeyiyika asiversin okadar babalik yapsin camlari hic sildirme hergun ruzgar girtina yagmur camlarin durumu yine ayni

Ben de tam bu düşüncelerden dolayı ilk bebeğimde planlı sezeryan oldum. Sonra çok üzüldüm aylarca atlatamadim. Keşke normal olsaydı dedim hep. Vücudumuz bunu yapabilecek güçte korkularımizi yenersek zaten kendiliğinden oluşuyor her şey. Ama doktor desteği ve güveni de çok önemli.

ikinci gebeliği olan hamileler... benim yuksek ihtimal sezeryan olacak. oğlumu o gun yanımda götürsemmi??
Ben götürmeyi düşünüyorum. Ama acaba ameliyat bitip birkaç saat sonra gelse daha mı iyi diyorum biraz toparlanmış olurum beni o halde görmez. Kararsızım yani.
Sen ne dusunuyorsun?

Bizde 8 ayligiz masallah ama karnimiz kucukmus oyle diyolar
bunu diyen şaşı mı ya hu. maşallah cok tatlı göbişinnn. Canım genelde karnın küçük diyenlerin vücut yapısına bak hamileyken epey şişman olanlar. kendilerinin kılosunu bebek büyük olarak görüyorlar nedense halbukı o yaglanmıs karın

Kızlar bu arada benim karnımdaki damarlarım inanılmaz belli yemyeşil hiç geçmiyor cildim ince olduğu için doğumdan sonra düzelir mi bu

Kuzum bizimevde bi sıkıntı var bitmiyor işi iki gün demeden tozlaniyor heryer supurge tut vilada yap ec lavabo derken hoc ayagimi uzatip oturamiyorum bebek isleri zaten bitmiyor allah kolaylik versin sanada kuzum
Canım yaptıkça yapılmak istiyor cidden yaptıkça kirleniyor sanki ben yapamıyorum göbek fıtığımdan eşimde 1 hafta yada 10 günde bir süpürüyor bide 4 yaşında kızım var dağınıklık free =) çocuktan sonra sende rahatlarsın yapamadıkça umudu kesiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…