2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
boşver kiş kiyamette cami silipnapacan perdeyiyika asiversin okadar babalik yapsin camlari hic sildirme hergun ruzgar girtina yagmur camlarin durumu yine ayni

Bizim karşı apartmanı boşalttılar kapılarını camlarını söktüler yaz başında aylarca durdu öyle terkedilmiş ev gibi. Toz toprak yağmurlar da başlayınca camlarım resmen çamurlu şu an kız yoksa ben de ellemem kış günü de şöyle üstün körü silsin bakalım baba bey

Ya ben de yılbaşında gelmesinden korkuyorum bebeğimin. Kendi doktorum gelmezse bişeyler ters giderse diye hep aklıma aksilikler geliyor.. sende tarih belli diye bekler heralde stres olmadığın için
Nasipte ne varsa onu göreceğiz inan benim bile ne olacağım belli değil önemli olan sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

En son 2600 civarı 47 cm di. Bana kilosu az gelmişti ama doktor normal dedi canım. Genelde 36 dan sonra her hafta gelin diyorlar diye biliyorum.
Öyle diyorlar da benim doktorumun haberi yok bu durumdan =) maşallah fındığa

A anneveoglusu vefalı dost❤❤❤ sanada geçmiş olsun.şimdi nasilsin?paşa acele ediyor galiba gerçi şimdide dogsa Allah in izniyle bişey olmaz ciğer gelişimi tamamlanmıştır ama yinede vaktinde gelsinler bütün bebisler inşaAllah

bır cok dr sezeryan olursa 39+0da olmalı dıyor dinledim de. Benımkının düşüncesini merak edıyorum sezeryan olmak zorunda kalır isek.

Bu da 36 haftalık ben. Koluma bacağıma hiçbir yerime kilo alamadım. Başlangıçta 51 idim. 13 kilo aldım. Bu fotoda 64 kiloyum. 3 gün oldu çekileli. Boyum 1.76. Hepsi karnıma gitti heralde. :)) 3-5 kilo bana kalsa iyiydi ama olmadı. Karnıma futbol topu konmuş gibi dolanıyorum.

Anne yanı beşik de almıştık diye bizim yanımızda kalacak zaten odasını hemen kullanmiycam ama ev kokar mı yine de zararı olur mu onu bilmiyorum kış günü de çok havalandıramiycam diye üzülüyorum benim de nişana giyilecek kıyafetim yoktu hiç alayım dedim ne denesem kötü durdu annem de sen zaten ne giysen beğenmiyceksin idareten bişey al kurtul dedi de öyle bi elbise aldım lc waikikiden dediğin çok doğru ölmiycek kadar alıyorum ben de nişan da piyangodan çıktı

Dikkat et canım önlem alınmış nasılsa:)

kızlar benimde oda daha kurulmadı nasıl rahatlık maşallah bize:)
Anne yanı beşik almıştık o idare eder diye düşünüyorum yoksa işim iş hayır bide geldikten sonra temizlemesi eşyasını yerleştirmesi filan çok ağırken ya da bebek varken yapmak istemiyordum ama adam yetiştiremedi napalm

Kızzz neresi futbol topu karnının minnacık maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…