Sağol kuzum da vücuduma göre öyle. Öncesini bildiğimiz için.Kızzz neresi futbol topu karnının minnacık maşallah :))
Bende de ilk göğüslere vurmuştu, once gogusler buyuyorsa erkekmis..karnım da hep sivri gitti marketteki kasiyer kadın bile erkek mi demişti tutuyır sanırım :))Hep denir ya sivri karın olursa erkek geniş olursa kız olur diye siz de tuttu mu bu ? :)) benim tuttu hatta benim babaannem bilmişti 94 yaşında senin kızın olacak kalcan büyümüş dedidaha 15 haftalıktim o zaman :)
bunu ben de merak edıyorum kuzum özellikle gece hep 3de wc kalkıyorum hareketlı oluyor sonra5 gb yıne aynı. 6da uyandıgımda hareketlı olmuyor ben uyurken uyanık oluyordur belkı ama snra 7,8gb kıpır kıpır oluyor yanı bu dogdugunda da karnımda uyanık oldugu saatlerde uyanık olcak anlamına mı geliyor ilk başlarda. Normalde hareketlerı azalır dıyorlar ama bızım aksıne arttı aslında korkuyorum da budurumabebek hareketli miydi peki o saatlerde ? Dogunca o saatlerde uyanık oluyormuş emmeye kalkar büyük ihtimal :))
Saol bitanem dusunmen yeterliyakın olsak keske yardıma gelirdımm❤
Öyle galiba canim aman dikkat et sen kizinla ilgilen yeterCanım yaptıkça yapılmak istiyor cidden yaptıkça kirleniyor sanki ben yapamıyorum göbek fıtığımdan eşimde 1 hafta yada 10 günde bir süpürüyor bide 4 yaşında kızım var dağınıklık free =) çocuktan sonra sende rahatlarsın yapamadıkça umudu kesiyor insan
bennde hıc tutmadı :) hastanede bıle nst sırasında oglun olcak glb dıyorlar ay hayır kız dıyorum e ama karnın top şaşkınlıgıyla kalıyorum. kalçam da baya büyüEşimin kuzeninin de oğlu olacak Onun da karnı çok yayvan esprılesıyoruz senın kız benım erkek cıkarsa kıyaftlerı degıstırırz diye:) suan topumla oynuyorumHep denir ya sivri karın olursa erkek geniş olursa kız olur diye siz de tuttu mu bu ? :)) benim tuttu hatta benim babaannem bilmişti 94 yaşında senin kızın olacak kalcan büyümüş dedidaha 15 haftalıktim o zaman :)
Koyduk biz canım bez ve ıslak mendil hatta bayağı bol bol da koydum bezini falan :))Kızlar selam, en son dr kontrolünden sonra bebeğimin erken gelme ihtimali olunca apar topar bugün izne ayrıldım. Daha çamaşırları yıkamadım, çanta hazırlamadım. Çantaya bebek bezi, ıslak mendil vs koymaya gerek var mı? İşyerindeki arkadaşlar hastaneden veriyorlar taşıma boşa dediler hatta biberonu da veriyorlarmış. Sizler koydunuz mu çantanıza bu tarz şeyler?
Ayy ben daha bez almadım kuzum yaa:))) hastaneye sorucam valla bi dahaki gidişimde, hangi marka ne kullanıolar fln.Koyduk biz canım bez ve ıslak mendil hatta bayağı bol bol da koydum bezini falan :))
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce beklesin azıcık daha minişİki serum bağlandı üç kez ntsye girdim sancı 100 u geçiyordu ama düzensizdi sonra 80 ne düştü en son 20-40 arasında idi Dr taburcu etti evde devamlı yat 2 haftayı tamamlansın bebek dedi ayrıca bebek hiç kilo almamış geçen haftaya göre Dr buna hiç takılmadi ona göre 37. Hafta dolmali
Eve geldik uzaníyorum artık bekliyoruz artık ara aşağı bölgeye bıçak saplaniyor ve karnım sertleşiyor
@isisya bu gün oğlan yanımda idi bana serum bağlandığını ntsye girdigimi görünce yüzü düştü babasına annem iyi olacakmı demiş ben doğum olduktan sonra yanıma gelsin beni ve kardeşini gorsun isterim ama acil gelişen bir durumda babası ile beni bekliyecek maalesef burda kimsemiz yok çünkü. Planlanan gününde sezeryan ile olacaksa babaannesi ile bekler evde
Ben koydum cunku burdaki hastaneler ilk giyeceklerinde bezi de istiyorlarmis. Sonrasindaki alt degisimleri icin de bi paket islak mendil bide bez koydum 15 tane nolur nolmaz ama biberon koymadim sagma makinesinin biberonu vardi lazim olursa esim makineyle beraber getirecek zaten.Kızlar selam, en son dr kontrolünden sonra bebeğimin erken gelme ihtimali olunca apar topar bugün izne ayrıldım. Daha çamaşırları yıkamadım, çanta hazırlamadım. Çantaya bebek bezi, ıslak mendil vs koymaya gerek var mı? İşyerindeki arkadaşlar hastaneden veriyorlar taşıma boşa dediler hatta biberonu da veriyorlarmış. Sizler koydunuz mu çantanıza bu tarz şeyler?
Bana da ananem kesin kız çirkinleştin demişti kız bebekte anne çirkinleşirmişHep denir ya sivri karın olursa erkek geniş olursa kız olur diye siz de tuttu mu bu ? :)) benim tuttu hatta benim babaannem bilmişti 94 yaşında senin kızın olacak kalcan büyümüş dedidaha 15 haftalıktim o zaman :)
Tamm kuzum babalini gorelim esya almayla baba olunmuyor hadi bakalim deBizim karşı apartmanı boşalttılar kapılarını camlarını söktüler yaz başında aylarca durdu öyle terkedilmiş ev gibi. Toz toprak yağmurlar da başlayınca camlarım resmen çamurlu şu an kızyoksa ben de ellemem kış günü de şöyle üstün körü silsin bakalım baba bey
Kiz karnin bile yok bizimkisi ücgun önce veriyor gidicemiz yereEki Görüntüle 2215174 Bu da 36 haftalık ben.Koluma bacağıma hiçbir yerime kilo alamadım. Başlangıçta 51 idim. 13 kilo aldım. Bu fotoda 64 kiloyum. 3 gün oldu çekileli. Boyum 1.76. Hepsi karnıma gitti heralde. :)) 3-5 kilo bana kalsa iyiydi ama olmadı. Karnıma futbol topu konmuş gibi dolanıyorum.
Evet biraz daha temizlersen dogurursun..Kızlar bi enerji geldi birden 5 aydır süpürge açmayan ben evi süpürdüm yetmedi uzerine sildim yetmedi kapılarımı da sildim ohh mis :)) galiba doğuracağım anlamsız enerjiler içindeyim gözüm mutfak dolaplarında :))))
Yarin canim 36 haftada olcak sorunum var oyuzden kuzumBu cuma mi?
Erken değil mi?
Bi mutfak dolaplarım kaldı bi de buzdolabı falan temizlenecek sonra ohh kafam rahat olacak :) onları da hafta sonu eşimle yaparız. Zaten şimdi bunları yaptığımı duysa bağırır çağırır sen bebeğini düşünmüyor musun diyeEvet biraz daha temizlersen dogurursun..
Yorma kendini..az az yap.
Anne yanı beşik de almıştık diye bizim yanımızda kalacak zaten odasını hemen kullanmiycam ama ev kokar mı yine de zararı olur mu onu bilmiyorum kış günü de çok havalandıramiycam diye üzülüyorumbenim de nişana giyilecek kıyafetim yoktu hiç alayım dedim ne denesem kötü durdu annem de sen zaten ne giysen beğenmiyceksin idareten bişey al kurtul dedi de öyle bi elbise aldım lc waikikiden dediğin çok doğru ölmiycek kadar alıyorum ben de nişan da piyangodan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?