2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hep denir ya sivri karın olursa erkek geniş olursa kız olur diye siz de tuttu mu bu ? :)) benim tuttu hatta benim babaannem bilmişti 94 yaşında senin kızın olacak kalcan büyümüş dedi daha 15 haftalıktim o zaman :)

Bende de ilk göğüslere vurmuştu, once gogusler buyuyorsa erkekmis..karnım da hep sivri gitti marketteki kasiyer kadın bile erkek mi demişti tutuyır sanırım :))

Kızlar selam, en son dr kontrolünden sonra bebeğimin erken gelme ihtimali olunca apar topar bugün izne ayrıldım. Daha çamaşırları yıkamadım, çanta hazırlamadım. Çantaya bebek bezi, ıslak mendil vs koymaya gerek var mı? İşyerindeki arkadaşlar hastaneden veriyorlar taşıma boşa dediler hatta biberonu da veriyorlarmış. Sizler koydunuz mu çantanıza bu tarz şeyler?

bebek hareketli miydi peki o saatlerde ? Dogunca o saatlerde uyanık oluyormuş emmeye kalkar büyük ihtimal :))
bunu ben de merak edıyorum kuzum özellikle gece hep 3de wc kalkıyorum hareketlı oluyor sonra5 gb yıne aynı. 6da uyandıgımda hareketlı olmuyor ben uyurken uyanık oluyordur belkı ama snra 7,8gb kıpır kıpır oluyor yanı bu dogdugunda da karnımda uyanık oldugu saatlerde uyanık olcak anlamına mı geliyor ilk başlarda. Normalde hareketlerı azalır dıyorlar ama bızım aksıne arttı aslında korkuyorum da buduruma

Öyle galiba canim aman dikkat et sen kizinla ilgilen yeter

bennde hıc tutmadı :) hastanede bıle nst sırasında oglun olcak glb dıyorlar ay hayır kız dıyorum e ama karnın top şaşkınlıgıyla kalıyorum. kalçam da baya büyüEşimin kuzeninin de oğlu olacak Onun da karnı çok yayvan esprılesıyoruz senın kız benım erkek cıkarsa kıyaftlerı degıstırırz diye:) suan topumla oynuyorum

Eklentiler

• 1544715267631-737575371.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 83
Koyduk biz canım bez ve ıslak mendil hatta bayağı bol bol da koydum bezini falan :))

Çok geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce beklesin azıcık daha miniş

Ben koydum cunku burdaki hastaneler ilk giyeceklerinde bezi de istiyorlarmis. Sonrasindaki alt degisimleri icin de bi paket islak mendil bide bez koydum 15 tane nolur nolmaz ama biberon koymadim sagma makinesinin biberonu vardi lazim olursa esim makineyle beraber getirecek zaten.

Bana da ananem kesin kız çirkinleştin demişti kız bebekte anne çirkinleşirmiş ama benimki erkek oldu anane bilemedin hani kesin kızdı dedim ben kız demedim ki erkek dedimdi dedi

Tamm kuzum babalini gorelim esya almayla baba olunmuyor hadi bakalim de ben öyle diyorum sen al ben anne olim diyo hergun başima yeni icatlar bulup geliyorsun diye isyanlarda

Kiz karnin bile yok bizimkisi ücgun önce veriyor gidicemiz yere masallah hic bebek var gibi degil sanirim boydan kaynakli

Evet biraz daha temizlersen dogurursun..
Yorma kendini..az az yap.

Evet biraz daha temizlersen dogurursun..
Yorma kendini..az az yap.
Bi mutfak dolaplarım kaldı bi de buzdolabı falan temizlenecek sonra ohh kafam rahat olacak :) onları da hafta sonu eşimle yaparız. Zaten şimdi bunları yaptığımı duysa bağırır çağırır sen bebeğini düşünmüyor musun diye

en iyisini yapmissin canim evdekileri giydigimde icime siniyor yeni birsey almaya gittimizde begenmiyorum uc ay iki ayda derken dogurdum
Oldum kiyafet almadan bugun aldimi yeri aradik canim birhaftadir havalaniyor diye onlarda kursun civa yok boyasinda tamamen bebege uygun bilmem
Ne sertfikali saydi doktu o bile cok dedi bizde bugun kapattik iclerini sildik yerlestirdim
Bi uyku seti utulenecek sende dert etme kapisini kapat odanin cam varsa balkon kapisini ac oyle kalsin gelince kapaklarinida aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…