- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yarin miYarin canim 36 haftada olcak sorunum var oyuzden kuzum
Ne yazik ki balkonlu degil apartman bosluguna bakan bi oda ama apartman boslugundan disariya acilan pencere var gun isigi da aliyor oyle oyle havalandircaz artik hele bi gelsin deen iyisini yapmissin canim evdekileri giydigimde icime siniyor yeni birsey almaya gittimizde begenmiyorum uc ay iki ayda derken dogurdum
Oldum kiyafet almadanbugun aldimi yeri aradik canim birhaftadir havalaniyor diye onlarda kursun civa yok boyasinda tamamen bebege uygun bilmem
Ne sertfikali saydi doktu o bile cok dedi bizde bugun kapattik iclerini sildik yerlestirdim
Bi uyku seti utulenecek sende dert etme kapisini kapat odanin cam varsa balkon kapisini ac oyle kalsin gelince kapaklarinida aç
Acilma oluyorsa mesela 1 2 cm neyse..sonra devam ediyomu belli bir surede..yoksa oyle kaliyomu..merak ettim
Bilgisi olan varmi
Valla ben 8 aydir ev supurmedimBi mutfak dolaplarım kaldı bi de buzdolabı falan temizlenecek sonra ohh kafam rahat olacak :) onları da hafta sonu eşimle yaparız. Zaten şimdi bunları yaptığımı duysa bağırır çağırır sen bebeğini düşünmüyor musun diye
canım aslında erkek bebekte cılt sorunları daha cok olurmuş hormonlardan dolayı aksıne kızda cılt duzelır vb seyler dıyordu bır vıdeo bulursam yuklerım kız degıl erkekde degısır denıyor benım yüzüm sadece kılo aldı mesela burnumda büyüme olmadı aksıne gÜzelleştin dedılerBana da ananem kesin kız çirkinleştin demişti kız bebekte anne çirkinleşirmişama benimki erkek oldu anane bilemedin hani kesin kızdı dedim ben kız demedim ki erkek dedimdi dedi
Gecmis olsun insallah saglikla kavusursunuz yarin bebeginleYarin canim 36 haftada olcak sorunum var oyuzden kuzum
Yarinda saglik ocagina gitmem gerekiyomus..cagirmislar hic hatirlamiyorum..ne yapiliyorki bu donemde..mucize aletle bebisimin kalp atisinimi dinliciz :) ruzgar sesi gbiCanim 1 cm acilma regl donemlerinde de olan bir acilma onu biliyorum. 2 cm ise bence devami gelir.
Valla benm islerin cogu duruyor simdiye kadar calisiyordum o yuzden birsey yapamadim olanlari da esim yaptj, yarin annem gelecek memleketten ben uzaktayim sag olsun o yapacak kalanlari esimle beraber ben de insallah dinlenecegim artik cok yoruldum cunku...seni o kadar iyi anliyorum ki inan izne kadar gun sayip durdumKizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
Oyle kuzum o pencereden aldigi kadar acelemiz yokNe yazik ki balkonlu degil apartman bosluguna bakan bi oda ama apartman boslugundan disariya acilan pencere var gun isigi da aliyor oyle oyle havalandircaz artik hele bi gelsin de
Daha vaktin var canım yerleşir :) benimkiler geldi kurulcak haftasonu inşallah anne yani fln var bende de ama o odayla kim uğraşır sonra orası meçhul o yüzden kuruldumu ufaktan ufaktan yerlestirim artık benAnne yanı beşik almıştık o idare eder diye düşünüyorum yoksa işim işhayır bide geldikten sonra temizlemesi eşyasını yerleştirmesi filan çok ağırken ya da bebek varken yapmak istemiyordum ama adam yetiştiremedi napalm
Bence acele etme cunku zaten hemen halinin ustunde oynamayacak bosluk kalsa bile su an icin sıkıntı olmaz ama eger deseni icin istemiyorsan hali ortuleri de var nette satılan yıkanabilir onlardan da uydurabilirsin mobilyaya hem bebeğin kirlettiğinde de temizlemesi kolay olur yanlardan lastikli hiç belli olmuyor örtü olduğuKizlar buda bizim odamiz sizden fikir almak istiyorum perde ve halı alinacak bunlar dugunde aldiklarimizda ben haliyi nasil alacagim fotodaki hali 6metrekare ve asagida yanda bayada bi boşluk var halifleks gibi birseymi yaptirsam yada kesme ne bilim iki parca
Sizin fikirleriniz nedir icime dert oldu oda cok buyuk
O boş kalan yere kuzu postu atabilirsin canım ben çok yakıştırıyorum halının yanına ben de kızımın odasına pembesini alıcam madame cocodan 85 tlydi en son fiyatıKizlar buda bizim odamiz sizden fikir almak istiyorum perde ve halı alinacak bunlar dugunde aldiklarimizda ben haliyi nasil alacagim fotodaki hali 6metrekare ve asagida yanda bayada bi boşluk var halifleks gibi birseymi yaptirsam yada kesme ne bilim iki parca
Sizin fikirleriniz nedir icime dert oldu oda cok buyuk
Ay ne guzel kiz sen hep bebek dogurValla ben 8 aydir ev supurmedim
Bi calisiyorum :) oncesinde kayiplarimda oldugu icin..esim daha bir evhamli.. 5 ay zaten mutfagin kapisindan gecemedim.. yemeklerimizide hep annem yapiyo..
Valla ben de süpürmüyorum aslında eşim süpürüyor ama Bugün bi içimden geldi öyle yapayım dedim :) yemek konusunda hiç kısmadım kendimi normal zamanda nasıl yapıyorsam öyle her zaman yaptım yemek boğazımızdan asla taviz veremiyoruz baskül ailesi olaraktan :))))Valla ben 8 aydir ev supurmedim
Bi calisiyorum :) oncesinde kayiplarimda oldugu icin..esim daha bir evhamli.. 5 ay zaten mutfagin kapisindan gecemedim.. yemeklerimizide hep annem yapiyo..
Biliyorum kuzum onları da yapilmisken ben tam olsun istedim dedigin gibi suan zaten bu havada halici halici dolanip hali bakamam sogukta ama icime sinen iki parca birsey alsam daha iyi olacakBence acele etme cunku zaten hemen halinin ustunde oynamayacak bosluk kalsa bile su an icin sıkıntı olmaz ama eger deseni icin istemiyorsan hali ortuleri de var nette satılan yıkanabilir onlardan da uydurabilirsin mobilyaya hem bebeğin kirlettiğinde de temizlemesi kolay olur yanlardan lastikli hiç belli olmuyor örtü olduğu
Yimesin sonra cocuklar ne buldu agza goturuyorO boş kalan yere kuzu postu atabilirsin canım ben çok yakıştırıyorum halının yanına ben de kızımın odasına pembesini alıcam madame cocodan 85 tlydi en son fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?