- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Canım mutlaka koy sen bence al bezini yani :)Kızlar selam, en son dr kontrolünden sonra bebeğimin erken gelme ihtimali olunca apar topar bugün izne ayrıldım. Daha çamaşırları yıkamadım, çanta hazırlamadım. Çantaya bebek bezi, ıslak mendil vs koymaya gerek var mı? İşyerindeki arkadaşlar hastaneden veriyorlar taşıma boşa dediler hatta biberonu da veriyorlarmış. Sizler koydunuz mu çantanıza bu tarz şeyler?
Bendeki kitabın ayniaindan sende de var sanirsam bebeğini beklerken sizi neler bekler diye dün okudum daha bazı bebekler hareketlenir bazı bebeklerinde yavaşlarmış yavaşlaması kadar haraketli olması da normal bi durummus şey diyordu sadece kanala girmeye başladıktan sonra azalır diyo ama pozyonu sabitlermisbunu ben de merak edıyorum kuzum özellikle gece hep 3de wc kalkıyorum hareketlı oluyor sonra5 gb yıne aynı. 6da uyandıgımda hareketlı olmuyor ben uyurken uyanık oluyordur belkı ama snra 7,8gb kıpır kıpır oluyor yanı bu dogdugunda da karnımda uyanık oldugu saatlerde uyanık olcak anlamına mı geliyor ilk başlarda. Normalde hareketlerı azalır dıyorlar ama bızım aksıne arttı aslında korkuyorum da buduruma
Bi post hali ve 4m 2 bile yeter bence komple kapanmasına gerek yok ki kuzum boş kalan duvarına da bi tekli koltuk berjer alabilirsin çok güzel olmuşlar güle güle kullannn :)))Kizlar buda bizim odamiz sizden fikir almak istiyorum perde ve halı alinacak bunlar dugunde aldiklarimizda ben haliyi nasil alacagim fotodaki hali 6metrekare ve asagida yanda bayada bi boşluk var halifleks gibi birseymi yaptirsam yada kesme ne bilim iki parca
Sizin fikirleriniz nedir icime dert oldu oda cok buyuk
Saol kuzum aslinda ben sallanan emzirme koltuguyla böyle keyif icin adini bilmiyorum genelde yatakodalarinda oluyorya o koltuklardan istiyorum da birde sonra nereye koyacam diye dusun dusun yerimde sayiyorumCanım mutlaka koy sen bence al bezini yani :)
Bendeki kitabın ayniaindan sende de var sanirsam bebeğini beklerken sizi neler bekler diye dün okudum daha bazı bebekler hareketlenir bazı bebeklerinde yavaşlarmış yavaşlaması kadar haraketli olması da normal bi durummus şey diyordu sadece kanala girmeye başladıktan sonra azalır diyo ama pozyonu sabitlermis
Bi post hali ve 4m 2 bile yeter bence komple kapanmasına gerek yok ki kuzum boş kalan duvarına da bi tekli koltuk berjer alabilirsin çok güzel olmuşlar güle güle kullannn :)))
Tamm kuzum babalini gorelim esya almayla baba olunmuyor hadi bakalim deben öyle diyorum sen al ben anne olim diyo hergun başima yeni icatlar bulup geliyorsun diye isyanlarda
Kimse yok canım annem kyv de doğuma gelecek eşim var sağolsunGünaydın hanımlarsabah -10 derecede buzlar içinde yarım saat araba bekleyince anca çözüldüm. A anneveoglusu canım geçmiş olsun tekrardan aman dikkat et yatmaya çalış evde dicem ama evdeki paşanda var yardımcı olabilcek kimse var mı şu an ?
A aurora_z canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz
Kızlar bi enerji geldi birden 5 aydır süpürge açmayan ben evi süpürdüm yetmedi uzerine sildim yetmedi kapılarımı da sildim ohh mis :)) galiba doğuracağım anlamsız enerjiler içindeyim gözüm mutfak dolaplarında :))))
Allah razi olsun şükür daha iyiyim İnşallah saglikla tamamlariz canımCanim senin durumu kacirmisim.cok yazismalardan dolayi..gecmis olsun..daha iyisindir umarim..senin minik acelemi ediyor ne
Riskli donemleri atlattik..sen izne cikmistin evde yorma kendini..dr un dedigi sureyi saglikla tamamlarsiniz insallah
20 gun dayanir insallah senin minik dikkat et kendine yorma kendini
Kizlar uyku seti ütulenecek biktim bu islerden cocuk odasi havalandirdik bir hafta silinip supurulecek esyalari yerlesecek biktim ben ayagimi uzatip yatsam biri yapsa ne guzel olurdu gece bel agrisindan aglicak durumlara geliyorum hergun bi is cikiyor soyle yayila yayila oturamadim ev islerini bitiremiyorum:-( sizin isler bittimi hazirliklariniz tammi
https://evimindeseni.com/urun/mavi-erkek-cocuk-odasi-halisi80x150cm-denizci-haliodeon-bebek/ bu halıya bak istersen bi model daha var geri çıkıp onada bak çapalı yine :) benim odam da tek kisilik bir baza var boş kalan kısım o şekilde dolmuş olacak :)Saol kuzum aslinda ben sallanan emzirme koltuguyla böyle keyif icin adini bilmiyorum genelde yatakodalarinda oluyorya o koltuklardan istiyorum da birde sonra nereye koyacam diye dusun dusun yerimde sayiyorumarrtik ne alirsam
İleride nereye koyarim endisesi basladi sendede varmi o birbucuk senedir fresh takildik heryer duzenli fazla esya yok ama yil gectikce artarak cogalacak galiba
Canım Dr gitse idin bir kontrol etse idicnim bende dün iç camasirimda gordum diyabetle uğraşmaktan pek kaale almadım ama dün çok çok kasılma bel agrisi yaşadım ve hala da yaşıyorum daha yeni pazar gunu 34.hafta dolacak ve agrim çok var.
Iyiyim diyelim iyi olalim iste buna şükürİnşallah arkadaşım sen nasılsın
Kızlar selam kapı süsü, takı yastığı ve sepet siparişi vermiştim sizle de paylaşayım. Fiyatına göre çok memnun kaldım:) Eki Görüntüle 2215090
Geçen hafta enfeksiyon tekrar çıkınca bugün yine geldim kağıda gore geçmiş bakalım dr ne diyecek bekliyorum bakalım gelmisken nst ye de gir dedi sonuç nasıl sizce ? :)
Eee bel agrilarim kasik agrisi bicak yaralarim çatlaklar fazla kilolar stresli günler bulantilarim bozulan vucudum ne olacak deseydin bende senin karnini deşeyimBenimki de öyle. Ben 9 aydır berabermişim çocuğumla. Beşiği yatağın kendi tarafına koycakmış gece o bakcakmış. Sen çalış ben bakarım bundan sonrası bende diyoiyi diyorum sütümü sağar giderim
Olmadi bende boyle birsey yapimhttps://evimindeseni.com/urun/mavi-erkek-cocuk-odasi-halisi80x150cm-denizci-haliodeon-bebek/ bu halıya bak istersen bi model daha var geri çıkıp onada bak çapalı yine :) benim odam da tek kisilik bir baza var boş kalan kısım o şekilde dolmuş olacak :)
Çantamızı, daha doğrusu valizimizi hazırladııııımmmm :)))
İyiyiz canımA anneveoglusu vefalı dost sanada geçmiş olsun.şimdi nasilsin?paşa acele ediyor galiba gerçi şimdide dogsa Allah in izniyle bişey olmaz ciğer gelişimi tamamlanmıştır ama yinede vaktinde gelsinler bütün bebisler inşaAllah
Oda olur kuzum benimkiler de kurulsa bi an önce de boşluğa göre hali alsamOlmadi bende boyle birsey yapim
İkitane 4metrekare alim birini yan birini dik yazdikmi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?