2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım mutlaka koy sen bence al bezini yani :)
Bendeki kitabın ayniaindan sende de var sanirsam bebeğini beklerken sizi neler bekler diye dün okudum daha bazı bebekler hareketlenir bazı bebeklerinde yavaşlarmış yavaşlaması kadar haraketli olması da normal bi durummus şey diyordu sadece kanala girmeye başladıktan sonra azalır diyo ama pozyonu sabitlermis
Bi post hali ve 4m 2 bile yeter bence komple kapanmasına gerek yok ki kuzum boş kalan duvarına da bi tekli koltuk berjer alabilirsin çok güzel olmuşlar güle güle kullannn :)))

Saol kuzum aslinda ben sallanan emzirme koltuguyla böyle keyif icin adini bilmiyorum genelde yatakodalarinda oluyorya o koltuklardan istiyorum da birde sonra nereye koyacam diye dusun dusun yerimde sayiyorum arrtik ne alirsam
İleride nereye koyarim endisesi basladi sendede varmi o birbucuk senedir fresh takildik heryer duzenli fazla esya yok ama yil gectikce artarak cogalacak galiba

Tamm kuzum babalini gorelim esya almayla baba olunmuyor hadi bakalim de ben öyle diyorum sen al ben anne olim diyo hergun başima yeni icatlar bulup geliyorsun diye isyanlarda

Benimki de öyle. Ben 9 aydır berabermişim çocuğumla. Beşiği yatağın kendi tarafına koycakmış gece o bakcakmış. Sen çalış ben bakarım bundan sonrası bende diyo iyi diyorum sütümü sağar giderim

Kimse yok canım annem kyv de doğuma gelecek eşim var sağolsun
Amin hepimiz sağlıkla kucağimiza alalım inşallah minikleri

Bugün aynı şeyleri ben de yaptım üstelik kaç aydır kendim yapmıyodum. Bende de bi enerji vardı ama temizlikten sonra bitti gitti

Canim senin durumu kacirmisim.cok yazismalardan dolayi..gecmis olsun..daha iyisindir umarim..senin minik acelemi ediyor ne
Riskli donemleri atlattik..sen izne cikmistin evde yorma kendini..dr un dedigi sureyi saglikla tamamlarsiniz insallah
Allah razi olsun şükür daha iyiyim İnşallah saglikla tamamlariz canım

Bitti kirlendik bile pazartesi kadın geliyor evde bir çocuk daha varsa ev temiz tutmak çok zor

https://evimindeseni.com/urun/mavi-erkek-cocuk-odasi-halisi80x150cm-denizci-haliodeon-bebek/ bu halıya bak istersen bi model daha var geri çıkıp onada bak çapalı yine :) benim odam da tek kisilik bir baza var boş kalan kısım o şekilde dolmuş olacak :)

cnim bende dün iç camasirimda gordum diyabetle uğraşmaktan pek kaale almadım ama dün çok çok kasılma bel agrisi yaşadım ve hala da yaşıyorum daha yeni pazar gunu 34.hafta dolacak ve agrim çok var.
Canım Dr gitse idin bir kontrol etse idi

Eee bel agrilarim kasik agrisi bicak yaralarim çatlaklar fazla kilolar stresli günler bulantilarim bozulan vucudum ne olacak deseydin bende senin karnini deşeyim İnsanliktan bi çikarayim ondan sonra annemiz ol bizim kocacim ben ekmek parasi getiririm sana de

İyiyiz canım uzanıyorum Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…