- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar selam, en son dr kontrolünden sonra bebeğimin erken gelme ihtimali olunca apar topar bugün izne ayrıldım. Daha çamaşırları yıkamadım, çanta hazırlamadım. Çantaya bebek bezi, ıslak mendil vs koymaya gerek var mı? İşyerindeki arkadaşlar hastaneden veriyorlar taşıma boşa dediler hatta biberonu da veriyorlarmış. Sizler koydunuz mu çantanıza bu tarz şeyler?
Bizi uykusuz gecelere alıştıriyorlar annesi :))Ben de geceleri uyuyamıyorum bu gece üç buçukta uyandım daha da uyuyamadım.
Neden böyle oluyor ki
Baktım sıkıntı yok canım maşallah iyi çıkmış
bunu ben de merak edıyorum kuzum özellikle gece hep 3de wc kalkıyorum hareketlı oluyor sonra5 gb yıne aynı. 6da uyandıgımda hareketlı olmuyor ben uyurken uyanık oluyordur belkı ama snra 7,8gb kıpır kıpır oluyor yanı bu dogdugunda da karnımda uyanık oldugu saatlerde uyanık olcak anlamına mı geliyor ilk başlarda. Normalde hareketlerı azalır dıyorlar ama bızım aksıne arttı aslında korkuyorum da buduruma
Senin hakkaten sivri duruyor tutmamış sen de :)) kolay gelsin canimbennde hıc tutmadı :) hastanede bıle nst sırasında oglun olcak glb dıyorlar ay hayır kız dıyorum e ama karnın top şaşkınlıgıyla kalıyorum. kalçam da baya büyüEşimin kuzeninin de oğlu olacak Onun da karnı çok yayvan esprılesıyoruz senın kız benım erkek cıkarsa kıyaftlerı degıstırırz diye:) suan topumla oynuyorum
Bana da ananem kesin kız çirkinleştin demişti kız bebekte anne çirkinleşirmişama benimki erkek oldu anane bilemedin hani kesin kızdı dedim ben kız demedim ki erkek dedimdi dedi
Eee bel agrilarim kasik agrisi bicak yaralarim çatlaklar fazla kilolar stresli günler bulantilarim bozulan vucudum ne olacak deseydin bende senin karnini deşeyimİnsanliktan bi çikarayim ondan sonra annemiz ol bizim kocacim ben ekmek parasi getiririm sana de
Iyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Çok geçmiş olsuun miniği de kokla bizim yerimize tavsiyeler için teşekkürlerIyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Gözün aydın canım darısı bize insallah,Iyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
vakit buldukça bize yaz arkadaşım:) çok sevindim evinize de gecmissiniz :)Iyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Cok guzel olmus bayildim...halida kucuk degil bence..perdenin o taraftan.azcik daha yukari.cekebilirsin..her sey cok guzel..Kizlar buda bizim odamiz sizden fikir almak istiyorum perde ve halı alinacak bunlar dugunde aldiklarimizda ben haliyi nasil alacagim fotodaki hali 6metrekare ve asagida yanda bayada bi boşluk var halifleks gibi birseymi yaptirsam yada kesme ne bilim iki parca
Sizin fikirleriniz nedir icime dert oldu oda cok buyuk
Kiz bunu zor yaptim ben 5 senede :)Ay ne guzel kiz sen hep bebek doguraralarini acma bakaninda var masallah allah razi olsun isini yapandan bakandan
2de haastanede olcamYarin mihayirlisiyla kavusun insallah..
Musait oldukca bizi haberder et canim.. saatin bellimi
yok yok kuzum bende o yok her anneye lazım adlı dini bir kitap var hamılelık ve sonrası ile ilgili. teşekkür ederim bilgi için. Benim kız hala kanala girmedi neden acabaCanım mutlaka koy sen bence al bezini yani :)
Bendeki kitabın ayniaindan sende de var sanirsam bebeğini beklerken sizi neler bekler diye dün okudum daha bazı bebekler hareketlenir bazı bebeklerinde yavaşlarmış yavaşlaması kadar haraketli olması da normal bi durummus şey diyordu sadece kanala girmeye başladıktan sonra azalır diyo ama pozyonu sabitlermis
Bi post hali ve 4m 2 bile yeter bence komple kapanmasına gerek yok ki kuzum boş kalan duvarına da bi tekli koltuk berjer alabilirsin çok güzel olmuşlar güle güle kullannn :)))
Benimkide asiri asiri hareketli..demek.daha.kanala girmedi :) ne gece ne gunduz durmuyor.yok yok kuzum bende o yok her anneye lazım adlı dini bir kitap var hamılelık ve sonrası ile ilgili. teşekkür ederim bilgi için. Benim kız hala kanala girmedi neden acaba
Tavsiyeler icin tesekkur ederiz canim harikasinIyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Bana da öyle dedi canım ama doktorumun yüzünde erken gelmez inşallah bakışı vardı :))) Senin kaç kg cıktı?benim de neredeyse 3 hafta önde çıkıyor değerleri, hatta dün sordum yine bu erken geleceği anlamına gelir mi diye. hayır dedi doktor sadece iri bi bebek olduğu anlamına gelir. 26 ocak bizim tarihimiz dedi, sağlıkla gelse de o kadar beklemese, çok yoruldum.
Anlıyorum canımYarin canim 36 haftada olcak sorunum var oyuzden kuzum
O kadar uyanık kalırsa yandım been :))bebek hareketli miydi peki o saatlerde ? Dogunca o saatlerde uyanık oluyormuş emmeye kalkar büyük ihtimal :))
Masallah masalah size kuzucuga iyi bak canim rabbim sanada sifa versinde biranonce agrin acin kesilsinIyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?