2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Koy canım sen bez ıslak mendil pişik kremi biberon bardak çay kaşığı biberon almazsa bardak ve çay kaşığı ile mama verilir canım yada sağılan sütun verilir

Baktım sıkıntı yok canım maşallah iyi çıkmış

Evet canim cok şükür iyi dedi dr
Sana da geçmiş olsun biraz daha beklesin insallah miniğin

Kız kardeşim özellikle dikkat ettim o saatlerde emmeye kalkıyordu zaten öyle bir sey ki aniden uyanıyoruz yavaş yavaş alışalım diye Allahin bir lütfu

Senin hakkaten sivri duruyor tutmamış sen de :)) kolay gelsin canim

Bana da ananem kesin kız çirkinleştin demişti kız bebekte anne çirkinleşirmiş ama benimki erkek oldu anane bilemedin hani kesin kızdı dedim ben kız demedim ki erkek dedimdi dedi

Ben de oyle duydum kız annenin güzelliğini alırmış diye ama benim de yüzümde bir sey yok çil düşmedi şimdilik kimsinin göğsüne çil dusermis . Cevir gazi yanmasin

Onlar da bana bebeğimden hatıra kalsın onda yok o kıskansın

Iyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN

Canım çok çok geçmiş olsun bitti gitti :) sen tecrübelisin alışırsın kolayca. Tavsiyelerin için de teşekkürler ❤

Çok geçmiş olsuun miniği de kokla bizim yerimize tavsiyeler için teşekkürler

Gözün aydın canım darısı bize insallah,

vakit buldukça bize yaz arkadaşım:) çok sevindim evinize de gecmissiniz :)

Cok guzel olmus bayildim...halida kucuk degil bence..perdenin o taraftan.azcik daha yukari.cekebilirsin..her sey cok guzel..

yok yok kuzum bende o yok her anneye lazım adlı dini bir kitap var hamılelık ve sonrası ile ilgili. teşekkür ederim bilgi için. Benim kız hala kanala girmedi neden acaba

Tavsiyeler icin tesekkur ederiz canim harikasin oyy sizin minik de ins dunyaya alissin belli bi duzeni otursun

Bana da öyle dedi canım ama doktorumun yüzünde erken gelmez inşallah bakışı vardı :))) Senin kaç kg cıktı?

bebek hareketli miydi peki o saatlerde ? Dogunca o saatlerde uyanık oluyormuş emmeye kalkar büyük ihtimal :))
O kadar uyanık kalırsa yandım been :))
Öyle aşırı hareketli değildi kanama olur diye endişe ediyorum herhalde ondan mı bilmiyorum canım.

Masallah masalah size kuzucuga iyi bak canim rabbim sanada sifa versinde biranonce agrin acin kesilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…