Evin sicaksa kolay yikanabilen bir şey al bence canım sık sık temizlenir.Kizlar buda bizim odamiz sizden fikir almak istiyorum perde ve halı alinacak bunlar dugunde aldiklarimizda ben haliyi nasil alacagim fotodaki hali 6metrekare ve asagida yanda bayada bi boşluk var halifleks gibi birseymi yaptirsam yada kesme ne bilim iki parca
Sizin fikirleriniz nedir icime dert oldu oda cok buyuk
Saol Kuzum yerlerini degistirdik tam oldu hem daha guzel durdu icim rahat etti şimdi halı aldimizda 6 alsak yetiyorCok guzel olmus bayildim...halida kucuk degil bence..perdenin o taraftan.azcik daha yukari.cekebilirsin..her sey cok guzel..
Hatta Bu kitabı bana eşim henüz tanıştığımız 5 gün olmuştu ikinci görüşmemizde vermişti. çok şaşırmıştım o gün söz vermiş benımle evleniceğine :)Papatyamaviss
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt meleğini.Iyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Bundan kullanabilirsin bence canim çok his güle güle kullansın pasaKapı süsümüz nasıl olmuş kızlar? Kardeşimle yaptıkdoğumdan sonra odasının duvarına asıcam. Yalnız bunu hastane kapısına nasıl tutturucaz bilmiyorum. Fikri olan?
Canım koçtaşta bimde falan 3M bant satılıyor ondan aldım ben evde de duvara çivi çakmadık hep bunlarla astık aksesuarlarıKapı süsümüz nasıl olmuş kızlar? Kardeşimle yaptıkdoğumdan sonra odasının duvarına asıcam. Yalnız bunu hastane kapısına nasıl tutturucaz bilmiyorum. Fikri olan?
O kadar uyanık kalırsa yandım been :))
Öyle aşırı hareketli değildi kanama olur diye endişe ediyorum herhalde ondan mı bilmiyorum canım.
Bundan kullanabilirsin bence canim çok his güle güle kullansın pasa
maşallah canım Allah kolaylıklar versinIyi geceler arkadaşlar yazamadım tek tek alıntıda yapamadım bütün sayfalar birbirine girdi. Biz bugün taburcu olduk evimize geldik sütüm gelmiyordu ama eve geldiğim dakika hafif hafif gelmeye başladı sürekli emziriyorum daha cabuk gelmesi için size bikaç nacizhane tavsiyem olucak. Sez. Ilk günü aşırı kanamam oldu deepend kullandım ama malesef aşırı taşırdı ilk gün hastanenin bağladığı bebek nusambasi gibi olan bezler cok kurtarıcı yanınıza en az 3 takım pijama alın hatta ekstra 2 alt fazladan bile alabilirsiniz ilk gün aşırı kanama oluyor bişey dayanmıyor.NOT BU MESAJI DÜN GECE 12DE YAZDIM MINIK SABAH 5E KADAR GAZDAN BENIDE KENDINIDE KIVRANDIRDI ANCA YOLLUYORUM BU GUNLERIN KIYMETINI BILIN UYUYUN
Canım koçtaşta bimde falan 3M bant satılıyor ondan aldım ben evde de duvara çivi çakmadık hep bunlarla astık aksesuarları
Yok canım sakız gibi bişey iz birakmazAa evet bunlar kapıda iz de bırakmaz galiba di mi
Doğru şekilde çıkarırsanız asla iz olmaz zaten bunun amacı o. Çıkarırken duvar boyasını dahi sökmüyor. Biz de hastane için bi paket aldık :)Ya bu çok şahane bir şey gerçekten. Ben de bazı yerlerde kullanıyorum. Ama hiç çıkarıp arkasında iz bırakıyo mu görmedim. Hastane kapısına zarar verir mi acaba
Yok canım sakız gibi bişey iz birakmaz
Doğru şekilde çıkarırsanız asla iz olmaz zaten bunun amacı o. Çıkarırken duvar boyasını dahi sökmüyor. Biz de hastane için bi paket aldık :)
Çok ince bii haraket olmuş:))Hatta Bu kitabı bana eşim henüz tanıştığımız 5 gün olmuştu ikinci görüşmemizde vermişti. çok şaşırmıştım o gün söz vermiş benımle evleniceğine :)Papatyamaviss
Ben de normal dogum hikayeleri okuyup duruyorum :) bugun isten ayrildim artik 37. Haftadayim simdiye kadar aktif calistim insallah faydasi olur...bugun de plates ve egzersizlere basladim insallah perine masajina da baslayacagim :) Allah yardimcimz olsun hakkimzda hayirlisi hangisiyse o olsun insallahMerhaba arkadaşlar ben Kasım annesiyim çok şükür 16 gün önce kızımı kucağıma alabildim Sizinle Doğum hikayemi paylaşmak istedim hepiniz çok heyecanlısınızdır şu anda Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ... 26 Kasım Pazartesi günü 40+6 olan ben kontrole gittim sadece bir hafta önce nişanım gelmişti ve ara ara gelmeye devam ediyordu .. doktor ultrasonla baktı suyun kalmamış dedi en son Perşembe gitmiştim herşey normaldi hiç anlamadım suyumu sanıyorum ki tuvallete ya da duştayken sızdı ... neyse yatışım yapıldı açılmama baktı doktorum 0.. ben dedim yandım suni sancı yiyeceğim hiç açılmam olmayacak diğer gün seZaryene alınacağım .. hamileliğim boyunca o kadar çok hareketliydim ki son hafta bile evimi kendim silip süpürüyordum açılmam olmamışsa daha da olmaz diyordum neyse ebe vajinadan rahim açıcı bir alet taktı işe yararsa normal Doğum yapabilecektim... gündüz 12 .30 gibi takıldı 4 buçuk 5 gibi yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı 3/4 cm açılmam olmuştu sonrası malumunuz açılma arttıkça sancılar beni benden aldı ... pilates topu verdiler sancın geldiğinde üstünde zıpla ne mümkün sancım gelince bir amuda kalkmadım acaba nasıl daha az hissederim diye bir sürü hareket denedim hiçbiri banamısın demedi :))))) illla çekecenn yani hatta şöyleki sancı aralarında uyuyakalıyordum ... ebe dedi ama Doğuma yakın uykun gelir ben nstde,yatağımda bazen sancıyla çömeldiğimde uyuyakalmış oluyordum ... neyse 10 gibi nstye girdim tekrar sancıdan ölüyorum ama ebe dedi bu sancı az benim için bana daha çok Laz'ım öleyim mi diyorum içimden meğer yanlış yere takmış aleti :)))) deli gibi terliyorum ama gel bi bakalım açıklığına dedi bir baktı 7-8 cm olmuş şimdi git 3-4 kez üst üste kakan gelirse gel dedi gittim ben 11-12 arası Yok böyle bir sancı ölüyorum sandım 2 dakikada bir geliyor belim ortadan ikiye ayrılır gibi etmediğim dua kalmadı o gece uçmadıysam bundan sonra bişe olmaz :))) saat 12 de gel nstye dedi yatağa yattım bir sancı kalktım Yok dedim olmayacak tam o anda kakam geldi üst üste tam dediği gibi duvara tutundum deli gibi bağırıyorum kakam geldi diye))) gel dediler çatala yattım asıl macera burda başlıyor işte sancın gelince ıkın fln yok sancım gelmiyor ... çalıştığım tüm nefes tekniklerini gerçek hayata geçiremedim öle evde yapmakla aynı olmuyormuş :)))) sancı geliyor ıkınıyorum derken bayılmışım bi kendime geldim ağzımda oksijen maskesi ebeler beni tokatlıyor :)))) neyse tamam dedim kendime geldim ebe dedi kafayı görüyorum artık çıkmalı bu son yanımdaki ebe de sancın gelince söyle üstüne bastırcam dedi benim sancı geldi alttaki ebe epizyoyu açtı yanımdaki üstüme çıktı sonra bir baktım bebek kucağımda :)))) hiç hissetmedim çıktığını ... ve bebek çıkar çıkmaz bütüüün sancılar bitti dikişleri hissetmedim bile .. zor mu evet çok zor ama bir mucize gerçekleştiriyorsunuz zor olan daima güzeldir Şükürler olsun Rabbim bize böyle birşey yaşamayı nasip etmiş çok uzun oldu sağlıkla bebişlerinize kavuşmak dileğiyle ....
Bes senede bitane yaparsin 5 ay sonra ikinci olur bellimi olur bu islerKiz bunu zor yaptim ben 5 senede :)
Allah verirse 1 tane daha dusunebilirim.
Bencede belli olmaz. 5 yılda 1 tane zor yaptım şimdi 2. Geliyor darısı isteyenlerin başınaBes senede bitane yaparsin 5 ay sonra ikinci olur bellimi olur bu isler
Ayy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sankiMerhaba arkadaşlar ben Kasım annesiyim çok şükür 16 gün önce kızımı kucağıma alabildim Sizinle Doğum hikayemi paylaşmak istedim hepiniz çok heyecanlısınızdır şu anda Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ... 26 Kasım Pazartesi günü 40+6 olan ben kontrole gittim sadece bir hafta önce nişanım gelmişti ve ara ara gelmeye devam ediyordu .. doktor ultrasonla baktı suyun kalmamış dedi en son Perşembe gitmiştim herşey normaldi hiç anlamadım suyumu sanıyorum ki tuvallete ya da duştayken sızdı ... neyse yatışım yapıldı açılmama baktı doktorum 0.. ben dedim yandım suni sancı yiyeceğim hiç açılmam olmayacak diğer gün seZaryene alınacağım .. hamileliğim boyunca o kadar çok hareketliydim ki son hafta bile evimi kendim silip süpürüyordum açılmam olmamışsa daha da olmaz diyordum neyse ebe vajinadan rahim açıcı bir alet taktı işe yararsa normal Doğum yapabilecektim... gündüz 12 .30 gibi takıldı 4 buçuk 5 gibi yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı 3/4 cm açılmam olmuştu sonrası malumunuz açılma arttıkça sancılar beni benden aldı ... pilates topu verdiler sancın geldiğinde üstünde zıpla ne mümkün sancım gelince bir amuda kalkmadım acaba nasıl daha az hissederim diye bir sürü hareket denedim hiçbiri banamısın demedi :))))) illla çekecenn yani hatta şöyleki sancı aralarında uyuyakalıyordum ... ebe dedi ama Doğuma yakın uykun gelir ben nstde,yatağımda bazen sancıyla çömeldiğimde uyuyakalmış oluyordum ... neyse 10 gibi nstye girdim tekrar sancıdan ölüyorum ama ebe dedi bu sancı az benim için bana daha çok Laz'ım öleyim mi diyorum içimden meğer yanlış yere takmış aleti :)))) deli gibi terliyorum ama gel bi bakalım açıklığına dedi bir baktı 7-8 cm olmuş şimdi git 3-4 kez üst üste kakan gelirse gel dedi gittim ben 11-12 arası Yok böyle bir sancı ölüyorum sandım 2 dakikada bir geliyor belim ortadan ikiye ayrılır gibi etmediğim dua kalmadı o gece uçmadıysam bundan sonra bişe olmaz :))) saat 12 de gel nstye dedi yatağa yattım bir sancı kalktım Yok dedim olmayacak tam o anda kakam geldi üst üste tam dediği gibi duvara tutundum deli gibi bağırıyorum kakam geldi diye))) gel dediler çatala yattım asıl macera burda başlıyor işte sancın gelince ıkın fln yok sancım gelmiyor ... çalıştığım tüm nefes tekniklerini gerçek hayata geçiremedim öle evde yapmakla aynı olmuyormuş :)))) sancı geliyor ıkınıyorum derken bayılmışım bi kendime geldim ağzımda oksijen maskesi ebeler beni tokatlıyor :)))) neyse tamam dedim kendime geldim ebe dedi kafayı görüyorum artık çıkmalı bu son yanımdaki ebe de sancın gelince söyle üstüne bastırcam dedi benim sancı geldi alttaki ebe epizyoyu açtı yanımdaki üstüme çıktı sonra bir baktım bebek kucağımda :)))) hiç hissetmedim çıktığını ... ve bebek çıkar çıkmaz bütüüün sancılar bitti dikişleri hissetmedim bile .. zor mu evet çok zor ama bir mucize gerçekleştiriyorsunuz zor olan daima güzeldir Şükürler olsun Rabbim bize böyle birşey yaşamayı nasip etmiş çok uzun oldu sağlıkla bebişlerinize kavuşmak dileğiyle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?