2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sanki zaten korkuyordum böyle normal olacağına beni karnı yarık gibi kessinler diyesim geldi
Yandikki ne yandik o azicik yer iliskide aciyor koca bebek cikmasi bile mucizeya neyse oyoy napsak bilemedim hepsi birbirinden kotu nasil doguracam bilemedim

ne tür egzersizler yapıyorsun? Pilates topunun üstünde zıplamak yeterli mi ki yaa :))

Ayy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sanki zaten korkuyordum böyle normal olacağına beni karnı yarık gibi kessinler diyesim geldi
sanki çok kolaymış gibi gelip anlatılması bana garip geldi. Sonuçta burda ilk kez yaşayacak bir sürü anne adayı var

sanki çok kolaymış gibi gelip anlatılması bana garip geldi. Sonuçta burda ilk kez yaşayacak bir sürü anne adayı var
Bende Doğum hikayem falan deyince merak ettim okudum okudukça yüzümün şekli değişti resmen :))

Bende de ters etki olustu uzulerek ifade ediyorum. 40+6 ya kdr beklemek, megerse suyunun azalmis olmasi farkedememek,dogum sirasinda bayilmak, hemsirenin ustunde olması,epizyoz fln...bana korku salan hemen hemen her sey olmus

Kapı süsümüz nasıl olmuş kızlar? Kardeşimle yaptık doğumdan sonra odasının duvarına asıcam. Yalnız bunu hastane kapısına nasıl tutturucaz bilmiyorum. Fikri olan?
canım yapacagım dıyordun malzeme lazımdı sanırım.ozamanlar dogru mu hatırlıyorum cokguzel.olmuss bayıldım coft taraflı bant tutar mutlaka ben ısmının harflerını duvara onunla monteledım ve harflar.de agır epey malzeme ne? banta yapısırsa kapıda durur

Bende de ters etki olustu uzulerek ifade ediyorum. 40+6 ya kdr beklemek, megerse suyunun azalmis olmasi farkedememek,dogum sirasinda bayilmak, hemsirenin ustunde olması,epizyoz fln...bana korku salan hemen hemen her sey olmus
Benim de valla okurken yüzümün şekli değişti resmen

Yandikki ne yandik o azicik yer iliskide aciyor koca bebek cikmasi bile mucizeya neyse oyoy napsak bilemedim hepsi birbirinden kotu nasil doguracam bilemedim
Gene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)

benimki bukadar kötü deildi Ama çok korkunç diyorum hep :)) bu daha ne olabilirki dedirtti resmen. Doğuma doktor da girmemiş. Neyse büyük konuşmayayım, allah beterinden esirgesin

Gene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)
ablamn da ebeler ustune bastırmıs cok halbuki yapılan en en en büyük yanlıs bu aylarca mor dolandı karnı.. Ustelık 8yıl gectı ve hala derısı duzelmedı adam gb 2.yı dogurunca bıraz duzeldı

Bunda ne var canim neler duydum ben yaparken hiç sesiniz çikmiyordu dogururken ne bagiriyorsun diye
Anlatanlar oldu ayip seyler söyleyenlerde oluyor

Evet canım doğru hatırlıyorsun ❤ mdf kestirdim marangozda. Üzerindeki yıldızlar ve isim de mdf. Çok hafifler. Panonun tamamı çok hafif aslında. Çift taraflı bant dediğin bu cırtcırtlı olanlardan mı yoksa normal bant gibi olanlardan mı

ablamn da ebeler ustune bastırmıs cok halbuki yapılan en en en büyük yanlıs bu aylarca mor dolandı karnı.. Ustelık 8yıl gectı ve hala derısı duzelmedı adam gb 2.yı dogurunca bıraz duzeldı
Eskiden varmış sanırım annem de köyde evde doğurmuş çok zayıftır benim annem(şuan da bile 40 kilo hamileliklerinde en fazla 50 oluyormuş) kaburgasını kırdık galiba falan diye korkmuşlar bastırırken ama günümüzde neden bu kadar zorluyorlar ki anlamıyorum

Üç doğumum da normaldi hiçbirinde bayılmadım 41.haftam dolmuştu ama suyumda sıkıntı yaşamadım. Hatta ikinci ve üçüncü doğum daha hızlı ve kolay oldu . Sizin bünyeniz farklı hatta tüm doğumlar farklı. Insanlar kendi hikâyelerini anlatıp başkalarını korkutmayı sever. Aldırmayın sizin hikâyeniz kimseninkine benzemeyecek. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Insirah suresini de okuyun dua edin Rabbim kolaylaştırsın

Bunda ne var canim neler duydum ben yaparken hiç sesiniz çikmiyordu dogururken ne bagiriyorsun diye
Anlatanlar oldu ayip seyler söyleyenlerde oluyor
Genelde devlet hastanesindeki doğumlardan duyuyorum böyle şeyler oralardaki hemşirelerin hadsizliği terbiyesizliği, Zeynep Kamil hastanesinde bekleme koridorunda yengemi bekliyorduk Doğum yapmak üzere olan kadınların çığlıkları gece duyuluyordu koridordan, yakınını bekleyen bi teyze ayıp ya ayıp yerin dibine girdik burada falan dedi ben duramadım hemen cevap verdim yani Hala Doğum yapmak üzere olan kadının bağırmasını ayıp sayan hem cinslermiz varken diyecek bişiy yok

bak canm bu silikon gb.. buharfler agır oldugu halde tuttu benım duvara okdr saglamki. Tomax marka yapımarketlerde vardır hepsınde. yanı ben yıne de yanıltmayım seni ama cokmemnun kaldım ben

Eklentiler

• 1544737557729626151783.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 1544737646525856113523.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 51
sagol canim oyleler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…