- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Amin amin allahm isteyen herkese versinBencede belli olmaz. 5 yılda 1 tane zor yaptım şimdi 2. Geliyor darısı isteyenlerin başına
Yandikki ne yandikAyy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sankizaten korkuyordum böyle normal olacağına beni karnı yarık gibi kessinler diyesim geldi
ne tür egzersizler yapıyorsun? Pilates topunun üstünde zıplamak yeterli mi ki yaa :))Ben de normal dogum hikayeleri okuyup duruyorum :) bugun isten ayrildim artik 37. Haftadayim simdiye kadar aktif calistim insallah faydasi olur...bugun de plates ve egzersizlere basladim insallah perine masajina da baslayacagim :) Allah yardimcimz olsun hakkimzda hayirlisi hangisiyse o olsun insallah
sanki çok kolaymış gibi gelip anlatılması bana garip geldi. Sonuçta burda ilk kez yaşayacak bir sürü anne adayı varAyy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sankizaten korkuyordum böyle normal olacağına beni karnı yarık gibi kessinler diyesim geldi
Bende Doğum hikayem falan deyince merak ettim okudum okudukça yüzümün şekli değişti resmen :))sanki çok kolaymış gibi gelip anlatılması bana garip geldi. Sonuçta burda ilk kez yaşayacak bir sürü anne adayı var
Bende de ters etki olustu uzulerek ifade ediyorum. 40+6 ya kdr beklemek, megerse suyunun azalmis olmasi farkedememek,dogum sirasinda bayilmak, hemsirenin ustunde olması,epizyoz fln...bana korku salan hemen hemen her sey olmusAyy tokatlamalar uzerine çıkmalar falan pek pozitif Doğum hikayesi diyemeyiz sankizaten korkuyordum böyle normal olacağına beni karnı yarık gibi kessinler diyesim geldi
canım yapacagım dıyordun malzeme lazımdı sanırım.ozamanlar dogru mu hatırlıyorum cokguzel.olmuss bayıldım coft taraflı bant tutar mutlaka ben ısmının harflerını duvara onunla monteledım ve harflar.de agır epey malzeme ne? banta yapısırsa kapıda dururKapı süsümüz nasıl olmuş kızlar? Kardeşimle yaptıkdoğumdan sonra odasının duvarına asıcam. Yalnız bunu hastane kapısına nasıl tutturucaz bilmiyorum. Fikri olan?
Benim de valla okurken yüzümün şekli değişti resmenBende de ters etki olustu uzulerek ifade ediyorum. 40+6 ya kdr beklemek, megerse suyunun azalmis olmasi farkedememek,dogum sirasinda bayilmak, hemsirenin ustunde olması,epizyoz fln...bana korku salan hemen hemen her sey olmus
Gene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)Yandikki ne yandiko azicik yer iliskide aciyor koca bebek cikmasi bile mucizeya neyse oyoy napsak bilemedim hepsi birbirinden kotu nasil doguracam bilemedim
benimki bukadar kötü deildi Ama çok korkunç diyorum hep :)) bu daha ne olabilirki dedirtti resmen. Doğuma doktor da girmemiş. Neyse büyük konuşmayayım, allah beterinden esirgesinBende de ters etki olustu uzulerek ifade ediyorum. 40+6 ya kdr beklemek, megerse suyunun azalmis olmasi farkedememek,dogum sirasinda bayilmak, hemsirenin ustunde olması,epizyoz fln...bana korku salan hemen hemen her sey olmus
ablamn da ebeler ustune bastırmıs cok halbuki yapılan en en en büyük yanlıs bu aylarca mor dolandı karnı.. Ustelık 8yıl gectı ve hala derısı duzelmedı adam gb 2.yı dogurunca bıraz duzeldıGene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)
Bunda ne var canim neler duydum ben yaparken hiç sesiniz çikmiyordu dogururken ne bagiriyorsun diyeGene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)
canım yapacagım dıyordun malzeme lazımdı sanırım.ozamanlar dogru mu hatırlıyorum cokguzel.olmuss bayıldım coft taraflı bant tutar mutlaka ben ısmının harflerını duvara onunla monteledım ve harflar.de agır epey malzeme ne? banta yapısırsa kapıda durur
Eskiden varmış sanırım annem de köyde evde doğurmuş çok zayıftır benim annem(şuan da bile 40 kilo hamileliklerinde en fazla 50 oluyormuş) kaburgasını kırdık galiba falan diye korkmuşlar bastırırken ama günümüzde neden bu kadar zorluyorlar ki anlamıyorumablamn da ebeler ustune bastırmıs cok halbuki yapılan en en en büyük yanlıs bu aylarca mor dolandı karnı.. Ustelık 8yıl gectı ve hala derısı duzelmedı adam gb 2.yı dogurunca bıraz duzeldı
Genelde devlet hastanesindeki doğumlardan duyuyorum böyle şeyler oralardaki hemşirelerin hadsizliği terbiyesizliği, Zeynep Kamil hastanesinde bekleme koridorunda yengemi bekliyorduk Doğum yapmak üzere olan kadınların çığlıkları gece duyuluyordu koridordan, yakınını bekleyen bi teyze ayıp ya ayıp yerin dibine girdik burada falan dedi ben duramadım hemen cevap verdim yani Hala Doğum yapmak üzere olan kadının bağırmasını ayıp sayan hem cinslermiz varken diyecek bişiy yokBunda ne var canim neler duydum ben yaparken hiç sesiniz çikmiyordu dogururken ne bagiriyorsun diye
Anlatanlar oldu ayip seyler söyleyenlerde oluyor
bak canm bu silikon gb.. buharfler agır oldugu halde tuttu benım duvara okdr saglamki. Tomax marka yapımarketlerde vardır hepsınde. yanı ben yıne de yanıltmayım seni ama cokmemnun kaldım benEvet canım doğru hatırlıyorsun ❤ mdf kestirdim marangozda. Üzerindeki yıldızlar ve isim de mdf. Çok hafifler. Panonun tamamı çok hafif aslında. Çift taraflı bant dediğin bu cırtcırtlı olanlardan mı yoksa normal bant gibi olanlardan mı
sagol canim oyleler vallabunu diyen şaşı mı ya hu. maşallah cok tatlı göbişinnn. Canım genelde karnın küçük diyenlerin vücut yapısına bak hamileyken epey şişman olanlar. kendilerinin kılosunu bebek büyük olarak görüyorlar nedense halbukı o yaglanmıs karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?