- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bkz: ben doguma giderken bana sessız deme potansıyelerı var bındakılerın :) tabi eşim de o durumda canlarına okur ztn bana bırakmadanGenelde devlet hastanesindeki doğumlardan duyuyorum böyle şeyler oralardaki hemşirelerin hadsizliği terbiyesizliği, Zeynep Kamil hastanesinde bekleme koridorunda yengemi bekliyorduk Doğum yapmak üzere olan kadınların çığlıkları gece duyuluyordu koridordan, yakınını bekleyen bi teyze ayıp ya ayıp yerin dibine girdik burada falan dedi ben duramadım hemen cevap verdim yani Hala Doğum yapmak üzere olan kadının bağırmasını ayıp sayan hem cinslermiz varken diyecek bişiy yok
bak canm bu silikon gb.. buharfler agır oldugu halde tuttu benım duvara okdr saglamki. Tomax marka yapımarketlerde vardır hepsınde. yanı ben yıne de yanıltmayım seni ama cokmemnun kaldım ben
Ya bu çok güzelmiş biz de kapı süsümüzü annemle yaptık ama hastane kapısına nasıl asacağımızı bilemedik. Sonradan odasına da asacağım için atlamışım hastane kısmını. Bu bantlar bizim süsü de tutar mı ki acaba?bak canm bu silikon gb.. buharfler agır oldugu halde tuttu benım duvara okdr saglamki. Tomax marka yapımarketlerde vardır hepsınde. yanı ben yıne de yanıltmayım seni ama cokmemnun kaldım ben
Metabolizmam kendimi bildim bileli hızlı canım. Alamıyorum kilo. Sadece karnıma gitti işte. Çok şükür bebişin kilosu fena değil. Bakalim 2 gün sonra kontrol var merak ediyorum. :) 34. haftada iken 2150 idi. Inşallah en azından 2600 falan olmuştur.Kiz karnin bile yok bizimkisi ücgun önce veriyor gidicemiz yeremasallah hic bebek var gibi degil sanirim boydan kaynakli
Canm internetten bakabilirsin yazinca cikiyor zaten, ama.amac pelvis kaslarinj guclendirmek acilmayi saglamak insallah faydasinj goruruzne tür egzersizler yapıyorsun? Pilates topunun üstünde zıplamak yeterli mi ki yaa :))
bi ara bakmıştım ama bana çok zor geldi yaa hareketler. Bana en kolay gelen tuvaletteyken tut bırak hareketi :))Canm internetten bakabilirsin yazinca cikiyor zaten, ama.amac pelvis kaslarinj guclendirmek acilmayi saglamak insallah faydasinj goruruz
Iyi de dr dogumlara zaten dogru duzgn katilmiyor ki genelde arada gelip bakiyor ne durumda diyebenimki bukadar kötü deildi Ama çok korkunç diyorum hep :)) bu daha ne olabilirki dedirtti resmen. Doğuma doktor da girmemiş. Neyse büyük konuşmayayım, allah beterinden esirgesin
benim doktorum doğumhaneye alındığım andan çıktığım ana kadar yanımdaydıIyi de dr dogumlara zaten dogru duzgn katilmiyor ki genelde arada gelip bakiyor ne durumda diye
Yazida nasil.bir saygisizlik vardi anlamadim yani ebenin ustune bastirmasi mi yoksa ayiltmak icin vurmasi mi ki bunlar o an mecburi olan seyler..Gene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)
Neden biliyor musun? Yazida kadin bayilmis ve o an sezryana donulmeyecek noktada oluyor ee bebgin icerde kalip zarat gormesindense annenin karnina bastrmak daha mantikli yani kar zarar iliskisi, bunu onlemek icin de nefes egzersizleri calismak ve ebelerin sozunu dinelemk gerekli yanj ikin dediklerinde ikinmak, panik yapmamak ve inan guclu olabilmek lazm...hep olumlu dusunelim ki guzel olsun.Eskiden varmış sanırım annem de köyde evde doğurmuş çok zayıftır benim annem(şuan da bile 40 kilo hamileliklerinde en fazla 50 oluyormuş) kaburgasını kırdık galiba falan diye korkmuşlar bastırırken ama günümüzde neden bu kadar zorluyorlar ki anlamıyorum
Ben acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yaniYazida nasil.bir saygisizlik vardi anlamadim yani ebenin ustune bastirmasi mi yoksa ayiltmak icin vurmasi mi ki bunlar o an mecburi olan seyler..
Ne güzel darısı bu bebeğine inşallah. Özel hastanede mi doğum yapmıştınız?dogum hikayem kizlar okumak isteyen olursa
Kan degerine bakilmamis burda, karaciger enzimleri ve bobrek degerlerine bakmislarKızlar sağlık ocağından kan tahlili istediler, sonucu görüşemedik. Bunlardan hangisi kan ya? Düşükse ilacı artırırız demişlerdi
40+6 ya kadar beklemek ve suyunun zAten öncesinde bitmesi ve 12 saat kadar suni sancı takılıp beklenmiş suyun ne zaman boşaldığı da belli değil bu bile bence çok riskli bi durumNeden biliyor musun? Yazida kadin bayilmis ve o an sezryana donulmeyecek noktada oluyor ee bebgin icerde kalip zarat gormesindense annenin karnina bastrmak daha mantikli yani kar zarar iliskisi, bunu onlemek icin de nefes egzersizleri calismak ve ebelerin sozunu dinelemk gerekli yanj ikin dediklerinde ikinmak, panik yapmamak ve inan guclu olabilmek lazm...hep olumlu dusunelim ki guzel olsun.
.tabi soylediklerim cok zor seyler ama iyi olmak icin sakin olmaliyiz bizm dogamizda var bu ve benc3 bu bizi erkeklerden cok daha guclu yapiyor...
Canım bunlar olan şeyler büyük konuşmaBen acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yani
Ama o an o panikle acıyla saygısızlık olarak düşünmezsin ki sonuçta doğurtmaya çalışıyorlar. Tabi rocky balboa ayıltmaya çalışır gibi olmasa daha iyi olurmuş ama mecbur kalmasalar yapmazlardı diye düşünüyorumBen acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yani
Kızlar sağlık ocağından kan tahlili istediler, sonucu görüşemedik. Bunlardan hangisi kan ya? Düşükse ilacı artırırız demişlerdi
Iste problem orda anlatamiyorum sanirim ama o noktadan sezeryana donus olmuyor kadinn bahsettigi bebis dogmadan 10 veya 15 dk oncesi..zaten acilma olmus bebek geliyor sezryana almazlar acilma olmazsa saatlerce falan o sekilde aliyorlarBen acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?