2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bkz: ben doguma giderken bana sessız deme potansıyelerı var bındakılerın :) tabi eşim de o durumda canlarına okur ztn bana bırakmadan

bak canm bu silikon gb.. buharfler agır oldugu halde tuttu benım duvara okdr saglamki. Tomax marka yapımarketlerde vardır hepsınde. yanı ben yıne de yanıltmayım seni ama cokmemnun kaldım ben
Ya bu çok güzelmiş biz de kapı süsümüzü annemle yaptık ama hastane kapısına nasıl asacağımızı bilemedik. Sonradan odasına da asacağım için atlamışım hastane kısmını. Bu bantlar bizim süsü de tutar mı ki acaba?

Kiz karnin bile yok bizimkisi ücgun önce veriyor gidicemiz yere masallah hic bebek var gibi degil sanirim boydan kaynakli
Metabolizmam kendimi bildim bileli hızlı canım. Alamıyorum kilo. Sadece karnıma gitti işte. Çok şükür bebişin kilosu fena değil. Bakalim 2 gün sonra kontrol var merak ediyorum. :) 34. haftada iken 2150 idi. Inşallah en azından 2600 falan olmuştur.

Kızlar sağlık ocağından kan tahlili istediler, sonucu görüşemedik. Bunlardan hangisi kan ya? Düşükse ilacı artırırız demişlerdi

Eklentiler

• 8947E816-8932-43F2-8817-39F59B8EE825.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 62
benimki bukadar kötü deildi Ama çok korkunç diyorum hep :)) bu daha ne olabilirki dedirtti resmen. Doğuma doktor da girmemiş. Neyse büyük konuşmayayım, allah beterinden esirgesin
Iyi de dr dogumlara zaten dogru duzgn katilmiyor ki genelde arada gelip bakiyor ne durumda diye

Gene de deneyeceğim normal doğumu herşey yolunda gittiği sürece ama bu kadar kendime saygısızlık yaptırtamam kimse kusura bakmasın yani :)
Yazida nasil.bir saygisizlik vardi anlamadim yani ebenin ustune bastirmasi mi yoksa ayiltmak icin vurmasi mi ki bunlar o an mecburi olan seyler..

Neden biliyor musun? Yazida kadin bayilmis ve o an sezryana donulmeyecek noktada oluyor ee bebgin icerde kalip zarat gormesindense annenin karnina bastrmak daha mantikli yani kar zarar iliskisi, bunu onlemek icin de nefes egzersizleri calismak ve ebelerin sozunu dinelemk gerekli yanj ikin dediklerinde ikinmak, panik yapmamak ve inan guclu olabilmek lazm...hep olumlu dusunelim ki guzel olsun.
.tabi soylediklerim cok zor seyler ama iyi olmak icin sakin olmaliyiz bizm dogamizda var bu ve benc3 bu bizi erkeklerden cok daha guclu yapiyor...

Yazida nasil.bir saygisizlik vardi anlamadim yani ebenin ustune bastirmasi mi yoksa ayiltmak icin vurmasi mi ki bunlar o an mecburi olan seyler..
Ben acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yani

Iyi düşünün iyi olsun kızlar herkesin doğum şekli hikayesi farklı olacak ve bu bebisler bi şekilde çıkacak Rabbim hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin bizim istediğinizden ziyade nasıl nasip olmuşsa öyle oluyor siz de akışına bırakın çok düşünmeyin

40+6 ya kadar beklemek ve suyunun zAten öncesinde bitmesi ve 12 saat kadar suni sancı takılıp beklenmiş suyun ne zaman boşaldığı da belli değil bu bile bence çok riskli bi durum

Ben acıdan bayılacağım birileri tokatla uyandıracak ve kimse demeyecek mi çok zorlandı demek normal Doğum olmayacak diye hele hele üzerime ebenin çıkması bunlar benim için çok uç noktalar yani
Canım bunlar olan şeyler büyük konuşma o an ne olur nasıl gelişir bilemezsin

Ama o an o panikle acıyla saygısızlık olarak düşünmezsin ki sonuçta doğurtmaya çalışıyorlar. Tabi rocky balboa ayıltmaya çalışır gibi olmasa daha iyi olurmuş ama mecbur kalmasalar yapmazlardı diye düşünüyorum

Iste problem orda anlatamiyorum sanirim ama o noktadan sezeryana donus olmuyor kadinn bahsettigi bebis dogmadan 10 veya 15 dk oncesi..zaten acilma olmus bebek geliyor sezryana almazlar acilma olmazsa saatlerce falan o sekilde aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…