2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bunlar olan şeyler büyük konuşma o an ne olur nasıl gelişir bilemezsin
Yani sezeryen yaptırırım o zaman dayanamadığım nokta da vazgeçiyorum derim yani normal doğurunca başka türlü olmuyor ua ki zAten hayatım da Allah izin verirse 2 çocuk istiyorum neden bebeklerime kavuşacağım en güzel günümü böyle kötü hatırlayayım ki

Kan degerine bakilmamis burda, karaciger enzimleri ve bobrek degerlerine bakmislar
allah allah neden öyle yaptılar ki , bu sonucu doktoruma da gösterecektim ptesi boşuna tekrar kan vermeyim diye

Burda yok canım. Hemogram diye bi bölümde ayrıca yazar. HGB değeri. Senin tahliller bu kadar mı
Bgn çok soğuk olunca gitmedim, verilen numara ile internetten baktım sadece bunlar vardı. Allh allah . Yarın doktoru atayım sorayım tekrar

Ben muhtemelen devlet hastanesi olduğunu düşünüyorum çünkü ölsen de orada yaparken iyiydi doğururken mi zoruna gitti bakışı var devlette

Zaten merak etme sen kendini hazır hissetmez zorlanmışsan alıyorlar sezaryene ama bebeğin başı falan görünmüşken nasıl sezaryen yapsınlar kız merak ediyorum bakalim sen nasıl doğuracaksın

Bende Doğum hikayem falan deyince merak ettim okudum okudukça yüzümün şekli değişti resmen :))

Canim blogcu anne diye bir blog var pozitif dogum hikayelerini yayinliyor, cok guzel hikayeler var ben ilk hamileligimde hep okurdum cok guzel moral olmustu bana. Gercekten pozitifler yani :)

40+6 ya kadar beklemek ve suyunun zAten öncesinde bitmesi ve 12 saat kadar suni sancı takılıp beklenmiş suyun ne zaman boşaldığı da belli değil bu bile bence çok riskli bi durum
Bu da kisinn tercihi birsey diyemezsin bana sorsan ben de o satten sonra normali beklemem ama buna bastan karar vermesi lazim dogum aninda hic bir dr sezeryane cevirmez, ayrica buyuk konusmamak lazim basa ne gelecek belli olmaz

canım bi noktadan sonra geri dönüşü yok malesef, tam çıkmak üzere mesela. Hadi hooop sezeryana diyemezler

Belki eksik bakmissindr baska olmadigina emin misin ?

B
Bu tarz hikayeleri paylaşmayı çok doğru bulmuyorum ben. Doguma bu kadar az kalmışken biçok kişide korku zaten had safhada, birde şöyle acı çektim böyle canım yandı tarzı hikayeler yersiz gerginlik yaratıyo. Ayrı bir başlıkta paylaşmak daha doğru geliyor bana, en azından isteyen merak eden okur, istemeyen okumaz şahsen ben hastane çantasında ne olmalı veya şu dönemde ne yapmalıyız tarzı bi nasihat zannederek başladım, bilseydim eger okumak istemezdim.

Olabilir ama genelde gelmiyorlar ozelde bile hatta nobetci dr geliyor arada bakiyor sorun varsa cagirliyor tabi dr a gore degisiyor
ohhhooo 9 ay gittiğim bi ton para verdiğim ve Doğumda vereceğim doktor gelmedikten sonra ne anladık o işten.. ben 13 saat çektim , tabiki adam başımda bekleyecek deil, 3-4 kere geldi gitti odama nasılsın felan diye. Doğumhaneye alınırken de aradılar, gün ortası olmasına rağmen geldi. 1 saate yakın sürdü benim doğumum ve dikişlerim. Hatta bak aşağıda beklediğinizde serzenişte bulunuyordunuz, işte böyle uzun sürebiliyor doğumlar felan demişti

Ben muhtemelen devlet hastanesi olduğunu düşünüyorum çünkü ölsen de orada yaparken iyiydi doğururken mi zoruna gitti bakışı var devlette
Devlet olarak dusunmeyin ayni muameleyi ozelde yaptilar arkadasima ayrica dedgim gibi o hareketler bebgi kurtarmak icin olan seyler...yani anlamiyorum hersey bitti de kadinj ayiltmak icin tokatlamalarina mi takildinz tabi ki kalkip dovmediler ya kadini mecburen ayiltacaklar baska ne yapacaklar ki ? Ayrica bebek dogmak uzereyken orda sikisip kalamaycagina gore mecbur karnina bastiracaklar, dogum hikayelernde okursanz devler ya da ozel ikinamayinca bastiriyorlar karnina

Bgn çok soğuk olunca gitmedim, verilen numara ile internetten baktım sadece bunlar vardı. Allh allah . Yarın doktoru atayım sorayım tekrar

Bence bakılmıştır. Sen bu sabah mı kan verdin? Eğer öyleyse tüm sonuçların yarın öğlene kadar çıkar. Aile hekimliğinin yolladığı labda anca çıkıyo sonuçlar. Çıkan sonuç oldukça sayfaya yükleniyo

Ee ben de ondan bahsediyorum iste surekli basinda durmuyor o yuzden asil is eblerde, ebenn iyi olmasi cok daha onemli herkes atliyor ama...ayrica ben de ozellerde buna kiziyorum o kadar para ver ama ben doguma gelmeycegm diyor bazilari oyle dr a gitmek enayilik geliyr bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…