Kızlar sağlık ocağından kan tahlili istediler, sonucu görüşemedik. Bunlardan hangisi kan ya? Düşükse ilacı artırırız demişlerdi
Yani sezeryen yaptırırım o zaman dayanamadığım nokta da vazgeçiyorum derim yani normal doğurunca başka türlü olmuyor ua ki zAten hayatım da Allah izin verirse 2 çocuk istiyorum neden bebeklerime kavuşacağım en güzel günümü böyle kötü hatırlayayım kiCanım bunlar olan şeyler büyük konuşmao an ne olur nasıl gelişir bilemezsin
Iyi de aman aman zor hareketler yok ki, bilemedim.siz hangi hareketlere baktinz dr haftada 2 kez falan yapsanz yeter diyorbi ara bakmıştım ama bana çok zor geldi yaa hareketler. Bana en kolay gelen tuvaletteyken tut bırak hareketi :))
allah allah neden öyle yaptılar ki , bu sonucu doktoruma da gösterecektim ptesi boşuna tekrar kan vermeyim diyeKan degerine bakilmamis burda, karaciger enzimleri ve bobrek degerlerine bakmislar
Bgn çok soğuk olunca gitmedim, verilen numara ile internetten baktım sadece bunlar vardı. Allh allah . Yarın doktoru atayım sorayım tekrarBurda yok canım. Hemogram diye bi bölümde ayrıca yazar. HGB değeri. Senin tahliller bu kadar mı
Ben muhtemelen devlet hastanesi olduğunu düşünüyorum çünkü ölsen de orada yaparken iyiydi doğururken mi zoruna gitti bakışı var devletteAma o an o panikle acıyla saygısızlık olarak düşünmezsin ki sonuçta doğurtmaya çalışıyorlar. Tabi rocky balboa ayıltmaya çalışır gibi olmasa daha iyi olurmuş ama mecbur kalmasalar yapmazlardı diye düşünüyorum
Olabilir ama genelde gelmiyorlar ozelde bile hatta nobetci dr geliyor arada bakiyor sorun varsa cagirliyor tabi dr a gore degisiyorbenim doktorum doğumhaneye alındığım andan çıktığım ana kadar yanımdaydı
yan yatmış mindere, ayağına lastik takıp kaldırıp indiriyor felan 35. Hafta hareketleri yazıyorduIyi de aman aman zor hareketler yok ki, bilemedim.siz hangi hareketlere baktinz dr haftada 2 kez falan yapsanz yeter diyor
Merhaba arkadaşlar ben Kasım annesiyim çok şükür 16 gün önce kızımı kucağıma alabildim Sizinle Doğum hikayemi paylaşmak istedim hepiniz çok heyecanlısınızdır şu anda Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ... 26 Kasım Pazartesi günü 40+6 olan ben kontrole gittim sadece bir hafta önce nişanım gelmişti ve ara ara gelmeye devam ediyordu .. doktor ultrasonla baktı suyun kalmamış dedi en son Perşembe gitmiştim herşey normaldi hiç anlamadım suyumu sanıyorum ki tuvallete ya da duştayken sızdı ... neyse yatışım yapıldı açılmama baktı doktorum 0.. ben dedim yandım suni sancı yiyeceğim hiç açılmam olmayacak diğer gün seZaryene alınacağım .. hamileliğim boyunca o kadar çok hareketliydim ki son hafta bile evimi kendim silip süpürüyordum açılmam olmamışsa daha da olmaz diyordum neyse ebe vajinadan rahim açıcı bir alet taktı işe yararsa normal Doğum yapabilecektim... gündüz 12 .30 gibi takıldı 4 buçuk 5 gibi yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı 3/4 cm açılmam olmuştu sonrası malumunuz açılma arttıkça sancılar beni benden aldı ... pilates topu verdiler sancın geldiğinde üstünde zıpla ne mümkün sancım gelince bir amuda kalkmadım acaba nasıl daha az hissederim diye bir sürü hareket denedim hiçbiri banamısın demedi :))))) illla çekecenn yani hatta şöyleki sancı aralarında uyuyakalıyordum ... ebe dedi ama Doğuma yakın uykun gelir ben nstde,yatağımda bazen sancıyla çömeldiğimde uyuyakalmış oluyordum ... neyse 10 gibi nstye girdim tekrar sancıdan ölüyorum ama ebe dedi bu sancı az benim için bana daha çok Laz'ım öleyim mi diyorum içimden meğer yanlış yere takmış aleti :)))) deli gibi terliyorum ama gel bi bakalım açıklığına dedi bir baktı 7-8 cm olmuş şimdi git 3-4 kez üst üste kakan gelirse gel dedi gittim ben 11-12 arası Yok böyle bir sancı ölüyorum sandım 2 dakikada bir geliyor belim ortadan ikiye ayrılır gibi etmediğim dua kalmadı o gece uçmadıysam bundan sonra bişe olmaz :))) saat 12 de gel nstye dedi yatağa yattım bir sancı kalktım Yok dedim olmayacak tam o anda kakam geldi üst üste tam dediği gibi duvara tutundum deli gibi bağırıyorum kakam geldi diye))) gel dediler çatala yattım asıl macera burda başlıyor işte sancın gelince ıkın fln yok sancım gelmiyor ... çalıştığım tüm nefes tekniklerini gerçek hayata geçiremedim öle evde yapmakla aynı olmuyormuş :)))) sancı geliyor ıkınıyorum derken bayılmışım bi kendime geldim ağzımda oksijen maskesi ebeler beni tokatlıyor :)))) neyse tamam dedim kendime geldim ebe dedi kafayı görüyorum artık çıkmalı bu son yanımdaki ebe de sancın gelince söyle üstüne bastırcam dedi benim sancı geldi alttaki ebe epizyoyu açtı yanımdaki üstüme çıktı sonra bir baktım bebek kucağımda :)))) hiç hissetmedim çıktığını ... ve bebek çıkar çıkmaz bütüüün sancılar bitti dikişleri hissetmedim bile .. zor mu evet çok zor ama bir mucize gerçekleştiriyorsunuz zor olan daima güzeldir Şükürler olsun Rabbim bize böyle birşey yaşamayı nasip etmiş çok uzun oldu sağlıkla bebişlerinize kavuşmak dileğiyle ....[/QUOTE
Bu tarz hikayeleri paylaşmayı çok doğru bulmuyorum ben. Doguma bu kadar az kalmışken biçok kişide korku zaten had safhada, birde şöyle acı çektim böyle canım yandı tarzı hikayeler yersiz gerginlik yaratıyo. Ayrı bir başlıkta paylaşmak daha doğru geliyor bana, en azından isteyen merak eden okur, istemeyen okumaz şahsen ben hastane çantasında ne olmalı veya şu dönemde ne yapmalıyız tarzı bi nasihat zannederek başladım, bilseydim eger okumak istemezdim.
Zaten merak etme sen kendini hazır hissetmez zorlanmışsan alıyorlar sezaryene ama bebeğin başı falan görünmüşken nasıl sezaryen yapsınlar kız merak ediyorum bakalim sen nasıl doğuracaksınYani sezeryen yaptırırım o zaman dayanamadığım nokta da vazgeçiyorum derim yani normal doğurunca başka türlü olmuyor ua ki zAten hayatım da Allah izin verirse 2 çocuk istiyorum neden bebeklerime kavuşacağım en güzel günümü böyle kötü hatırlayayım ki
Bende Doğum hikayem falan deyince merak ettim okudum okudukça yüzümün şekli değişti resmen :))
Bu da kisinn tercihi birsey diyemezsin bana sorsan ben de o satten sonra normali beklemem ama buna bastan karar vermesi lazim dogum aninda hic bir dr sezeryane cevirmez, ayrica buyuk konusmamak lazim basa ne gelecek belli olmaz40+6 ya kadar beklemek ve suyunun zAten öncesinde bitmesi ve 12 saat kadar suni sancı takılıp beklenmiş suyun ne zaman boşaldığı da belli değil bu bile bence çok riskli bi durum
canım bi noktadan sonra geri dönüşü yok malesef, tam çıkmak üzere mesela. Hadi hooop sezeryana diyemezlerYani sezeryen yaptırırım o zaman dayanamadığım nokta da vazgeçiyorum derim yani normal doğurunca başka türlü olmuyor ua ki zAten hayatım da Allah izin verirse 2 çocuk istiyorum neden bebeklerime kavuşacağım en güzel günümü böyle kötü hatırlayayım ki
Belki eksik bakmissindr baska olmadigina emin misin ?allah allah neden öyle yaptılar ki , bu sonucu doktoruma da gösterecektim ptesi boşuna tekrar kan vermeyim diye
Bgn çok soğuk olunca gitmedim, verilen numara ile internetten baktım sadece bunlar vardı. Allh allah . Yarın doktoru atayım sorayım tekrar
Bu tarz hikayeleri paylaşmayı çok doğru bulmuyorum ben. Doguma bu kadar az kalmışken biçok kişide korku zaten had safhada, birde şöyle acı çektim böyle canım yandı tarzı hikayeler yersiz gerginlik yaratıyo. Ayrı bir başlıkta paylaşmak daha doğru geliyor bana, en azından isteyen merak eden okur, istemeyen okumaz şahsen ben hastane çantasında ne olmalı veya şu dönemde ne yapmalıyız tarzı bi nasihat zannederek başladım, bilseydim eger okumak istemezdim.Merhaba arkadaşlar ben Kasım annesiyim çok şükür 16 gün önce kızımı kucağıma alabildim Sizinle Doğum hikayemi paylaşmak istedim hepiniz çok heyecanlısınızdır şu anda Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ... 26 Kasım Pazartesi günü 40+6 olan ben kontrole gittim sadece bir hafta önce nişanım gelmişti ve ara ara gelmeye devam ediyordu .. doktor ultrasonla baktı suyun kalmamış dedi en son Perşembe gitmiştim herşey normaldi hiç anlamadım suyumu sanıyorum ki tuvallete ya da duştayken sızdı ... neyse yatışım yapıldı açılmama baktı doktorum 0.. ben dedim yandım suni sancı yiyeceğim hiç açılmam olmayacak diğer gün seZaryene alınacağım .. hamileliğim boyunca o kadar çok hareketliydim ki son hafta bile evimi kendim silip süpürüyordum açılmam olmamışsa daha da olmaz diyordum neyse ebe vajinadan rahim açıcı bir alet taktı işe yararsa normal Doğum yapabilecektim... gündüz 12 .30 gibi takıldı 4 buçuk 5 gibi yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı 3/4 cm açılmam olmuştu sonrası malumunuz açılma arttıkça sancılar beni benden aldı ... pilates topu verdiler sancın geldiğinde üstünde zıpla ne mümkün sancım gelince bir amuda kalkmadım acaba nasıl daha az hissederim diye bir sürü hareket denedim hiçbiri banamısın demedi :))))) illla çekecenn yani hatta şöyleki sancı aralarında uyuyakalıyordum ... ebe dedi ama Doğuma yakın uykun gelir ben nstde,yatağımda bazen sancıyla çömeldiğimde uyuyakalmış oluyordum ... neyse 10 gibi nstye girdim tekrar sancıdan ölüyorum ama ebe dedi bu sancı az benim için bana daha çok Laz'ım öleyim mi diyorum içimden meğer yanlış yere takmış aleti :)))) deli gibi terliyorum ama gel bi bakalım açıklığına dedi bir baktı 7-8 cm olmuş şimdi git 3-4 kez üst üste kakan gelirse gel dedi gittim ben 11-12 arası Yok böyle bir sancı ölüyorum sandım 2 dakikada bir geliyor belim ortadan ikiye ayrılır gibi etmediğim dua kalmadı o gece uçmadıysam bundan sonra bişe olmaz :))) saat 12 de gel nstye dedi yatağa yattım bir sancı kalktım Yok dedim olmayacak tam o anda kakam geldi üst üste tam dediği gibi duvara tutundum deli gibi bağırıyorum kakam geldi diye))) gel dediler çatala yattım asıl macera burda başlıyor işte sancın gelince ıkın fln yok sancım gelmiyor ... çalıştığım tüm nefes tekniklerini gerçek hayata geçiremedim öle evde yapmakla aynı olmuyormuş :)))) sancı geliyor ıkınıyorum derken bayılmışım bi kendime geldim ağzımda oksijen maskesi ebeler beni tokatlıyor :)))) neyse tamam dedim kendime geldim ebe dedi kafayı görüyorum artık çıkmalı bu son yanımdaki ebe de sancın gelince söyle üstüne bastırcam dedi benim sancı geldi alttaki ebe epizyoyu açtı yanımdaki üstüme çıktı sonra bir baktım bebek kucağımda :)))) hiç hissetmedim çıktığını ... ve bebek çıkar çıkmaz bütüüün sancılar bitti dikişleri hissetmedim bile .. zor mu evet çok zor ama bir mucize gerçekleştiriyorsunuz zor olan daima güzeldir Şükürler olsun Rabbim bize böyle birşey yaşamayı nasip etmiş çok uzun oldu sağlıkla bebişlerinize kavuşmak dileğiyle ....
Onlari ben de yapamam yattifm yerden kalkamam zaten...bana ebe gostermisti yapabileceklerimi daha basitleri var onlara bak daha cokyan yatmış mindere, ayağına lastik takıp kaldırıp indiriyor felan 35. Hafta hareketleri yazıyordu
ohhhooo 9 ay gittiğim bi ton para verdiğim ve Doğumda vereceğim doktor gelmedikten sonra ne anladık o işten.. ben 13 saat çektim , tabiki adam başımda bekleyecek deil, 3-4 kere geldi gitti odama nasılsın felan diye. Doğumhaneye alınırken de aradılar, gün ortası olmasına rağmen geldi. 1 saate yakın sürdü benim doğumum ve dikişlerim. Hatta bak aşağıda beklediğinizde serzenişte bulunuyordunuz, işte böyle uzun sürebiliyor doğumlar felan demiştiOlabilir ama genelde gelmiyorlar ozelde bile hatta nobetci dr geliyor arada bakiyor sorun varsa cagirliyor tabi dr a gore degisiyor
denk gelirsen link atarmısın??Onlari ben de yapamam yattifm yerden kalkamam zaten...bana ebe gostermisti yapabileceklerimi daha basitleri var onlara bak daha cok
Devlet olarak dusunmeyin ayni muameleyi ozelde yaptilar arkadasima ayrica dedgim gibi o hareketler bebgi kurtarmak icin olan seyler...yani anlamiyorum hersey bitti de kadinj ayiltmak icin tokatlamalarina mi takildinz tabi ki kalkip dovmediler ya kadini mecburen ayiltacaklar baska ne yapacaklar ki ? Ayrica bebek dogmak uzereyken orda sikisip kalamaycagina gore mecbur karnina bastiracaklar, dogum hikayelernde okursanz devler ya da ozel ikinamayinca bastiriyorlar karninaBen muhtemelen devlet hastanesi olduğunu düşünüyorum çünkü ölsen de orada yaparken iyiydi doğururken mi zoruna gitti bakışı var devlette
Bgn çok soğuk olunca gitmedim, verilen numara ile internetten baktım sadece bunlar vardı. Allh allah . Yarın doktoru atayım sorayım tekrar
Ee ben de ondan bahsediyorum iste surekli basinda durmuyor o yuzden asil is eblerde, ebenn iyi olmasi cok daha onemli herkes atliyor ama...ayrica ben de ozellerde buna kiziyorum o kadar para ver ama ben doguma gelmeycegm diyor bazilari oyle dr a gitmek enayilik geliyr bana...ohhhooo 9 ay gittiğim bi ton para verdiğim ve Doğumda vereceğim doktor gelmedikten sonra ne anladık o işten.. ben 13 saat çektim , tabiki adam başımda bekleyecek deil, 3-4 kere geldi gitti odama nasılsın felan diye. Doğumhaneye alınırken de aradılar, gün ortası olmasına rağmen geldi. 1 saate yakın sürdü benim doğumum ve dikişlerim. Hatta bak aşağıda beklediğinizde serzenişte bulunuyordunuz, işte böyle uzun sürebiliyor doğumlar felan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?