2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
denk gelirsen link atarmısın??
Link atamiyorum ama google a normal dogumu kolaylastiran hareketler yazdim, iclerinden yapabildiklerimj yapiyorum..ebeniz var mi gorusutugunz onunla iletisime de gecbilirsinz endorfin maaaji diye bir masaj var onu ogretsin size, perine masajida cok faydali diyorlar

Ben muhtemelen devlet hastanesi olduğunu düşünüyorum çünkü ölsen de orada yaparken iyiydi doğururken mi zoruna gitti bakışı var devlette
Hiç denk gelmedim ama gıcık bişeymiş. Ben hamileliğin en başından beri aynı özel hastane ve doktora gidiyorum doktor da tanıdık ve daha önce önerilen birisi olduğu için kafam rahattı açıkçası ama şimdi doğuma girmezse ya da başkasının nöbetine denk gelirsem doktorum gelmezse diye korkuyorum. Doğumda doktor kesinlikle bulunmalı bence

Zaten merak etme sen kendini hazır hissetmez zorlanmışsan alıyorlar sezaryene ama bebeğin başı falan görünmüşken nasıl sezaryen yapsınlar kız merak ediyorum bakalim sen nasıl doğuracaksın
Normali denemek o sancıyı hissetmeyi çok istiyorum ama ilişkide bile çok zorlanan biri olarak normal olmayacağını düşünüyorum işte atıyorum 5-6 cm açıklık oldu ve ben pes ediyorum acıda zirveye ulaştığımı düşünüyorsam bana alternatifler sunulmasını isterim epidural olur sezeryen olur hangisi o an bana uygunsa, bunun genetikle bir ilgisi var mıdır bilemiyorum ama iki ablamda normal doğuramadılar ikisinin de ikişer çocukları var ve ikisi de sezeryen oldular bana sende normal doğuramazsın bizim çatımız dar falan diyorlar bakalım nasip neyi gösterecek

Haklisin canim insanlar o surecten gecmemis gibi kiniyorlarsa oda onlarin kusuru

Kendi doktorun gelmese bile mutlaka hastanenin nöbetçi kadın doğumcusu oluyor canım merak etme, tabiki bütün devlet hastaneleri aynı demiyorum ama genel olarak kötü muamele var yani

canım bi noktadan sonra geri dönüşü yok malesef, tam çıkmak üzere mesela. Hadi hooop sezeryana diyemezler
Ya yok ben zAten dayanamazsam öncesinde söylerim son dk ya bırakmam :))) o sancıyı deneyimlemeyi istiyorum açıkçası iki ablamda biz Doğum sancısı bilmiyoruz diyorlar ikisi de sezeryen oldular zorunlu, ben bi hissedeyim eğer yapamazsam sezeryen yapsınlar en azından denedim derim

İnsallah kuzum
Bende merak ediyorum p teside bizim randevumuz var bakalim kac kilo olmus sipamiz kontrolden gelince haber et kuzum boy kilo saglik durumu nasilmiş aramizda çok yok
Bende toplamda 13 kilo aldim sadece karnim var ama seninki fotodanmi bilmiyorum ama bana kucuk geldi bizim karindan ibaretiz

Masallah ablalarin iyi moral veriyor :) benm bildifm kadaryla aciklik 3 4 cmi falan gecmisse epidural vermiyrlar sezryaan icinse normali deneyim olmadi doneyim diye birsey risk yani, o kadar ilerlemisken almayabilirler...normal yapamayacagini disunuuorsan riske atma bosa

Eliyle bastırmaları anlayabilirim tabiki görüyorum da izlediğim doğumlarda yardımcı olunuyor ama hemşirenin üzerime çıkmasını hayal bile edemiyorum :)

Bakalım bi çatı muayenesi yapılsın sonrasında neye karar verilecek bilmiyorum, epidural de Doğuma tahmini 1 saatlik sure kaldıysa yapılmıyormuş ıkınmaları etkilemesin diye

Eliyle bastırmaları anlayabilirim tabiki görüyorum da izlediğim doğumlarda yardımcı olunuyor ama hemşirenin üzerime çıkmasını hayal bile edemiyorum :)
Peki nasil bastiracaklarini dusunuyorsunz :) uzerine cikmasi oyle hayal ettiginz gibu degildr tabi ki yanina birsey cekip ustten bastrmayi kast ediyor sanirim

Peki nasil bastiracaklarini dusunuyorsunz :) uzerine cikmasi oyle hayal ettiginz gibu degildr tabi ki yanina birsey cekip ustten bastrmayi kast ediyor sanirim
Çağrı Gülümser hocanın sayfasında görmüştüm ciddi ciddi uzerine çıkıyordu ebe direk gözümde o canlandı

Olabilir canım tabi ama sana alternatif sunarlar merak etme ben de hiç şancı hissetmediğim aci eşiğim çok yüksek olduğu halde normal olmadi ki ebe bana sen bu sancıları hissedemiyorsan rahat doğurursun demişti,suni şancı mi verceksiniz dedim dedi zaten şu an sancin en üst düzeyde ama ben hissetmiyordum doktor hayret etmişti ama sonuç açılma olmadi şancı birden kesildi doktor da bizi korkuttu bebek strese mi girdi vs diye sezaryen oldum herşeyin hayırlısı nice tatlı cani olanlar acı eşiği çok düşük olanlar normal doğuruyor belli olmuyor bu işler

Bakalım bi çatı muayenesi yapılsın sonrasında neye karar verilecek bilmiyorum, epidural de Doğuma tahmini 1 saatlik sure kaldıysa yapılmıyormuş ıkınmaları etkilemesin diye
Dr unla iyice konus bunlari kendine bosa eziyet etme, epidural icin saat degil onemli olan acikligin durumu uygunsa yapilir cunku saatler ve ilerleme kisiye gore degisir

Bana da adet sancısının çok daha şiddetlisi dediler ama ben 2-3 kere adet sancısının şiddetinden kustuğumu bilirim kesin dayanamam diye düşünüyorum ama bi taraftan da moral verici hikayeleri duyup gaza geliyorum yaparım yeea diye. Bakalım kısmet gerçekten bu işler

Bak yanlis dusunuyorsun o an bebk icin ne gerekliyse o yapilir, sen buna mudahale edemezsn cunku artik son nokta o yuzden bastan karar vermek daha mantikli
Ya işte muhtemelen eğer dayanamayacak olursam başında söylerim muhtemel ilk doğum süreci en erken 4/5 saatlik süreç sancının artarak geleceği zaman söylerim ama ben onu denemek istiyorum belki de dayanabileceğim bişiy denemeden karar vermek istemiyorum

Insallah hayirlisi olur.

Elbette yapanlarin sizlerden fazlası yok ama olmuyorsa çok yoracaksa yıpratacaksa sizi, zorlamamak lazım akışına bırakın en hayirlisi olsun

Aynen öyle nasibimizde nasıl varsa öyle olacak bir süreç ve geçecek, bazen tam açılma sağlanmış oluyor ama bebek gene de normal gelemiyor gerçekten nasipte olmayınca ne yaparsak yapalım olmaz ya hani öyle bişiy ama dediğim gibi denemeden baştan karar vermek istemiyorum en azından denerim 1 saat sancı çekerim he daha başındayım başındayken bu kadar kıvrandıysam sonuna kadar dayanamam ben diye düşünür ona göre vazgeçerim veya yok devam ediyorum derim sonra da denedim ama yapamadım diyeyim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…