2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende bazen yapabilirim ya herkes yapıyorsa ben neden yapmayayım falan diye gaza geliyorum hatta epidural normal doğumu denemek istiyorum en azından sancısız bir süreç geçirmek daha mantıklı geliyor, Bakalım inşaallah hayırlısı hakkımızda, yoğun adet sancılarım olmadı benim hafif bel ağrısıyla geçerdi sadece o yüzden onu da bilmiyorum :)

maşallah canım çoook guzel olmuş çok yaratıcıı:) bence tutar agır degılse heryerıne hele keaıp monte edersen ohh tam olur. normal.bildiğimiz çift taraflı beyaz bantlardan degıl cnku:) ben de kapısüsümü bunlarla desteklıcem askısı tutuyor ama enıne de genıs dye destek yapıcam güzel.bir ürünn ve coksaglam

Bu da kisinn tercihi birsey diyemezsin bana sorsan ben de o satten sonra normali beklemem ama buna bastan karar vermesi lazim dogum aninda hic bir dr sezeryane cevirmez, ayrica buyuk konusmamak lazim basa ne gelecek belli olmaz
yeterli açılma olmayınca ceviriyorlar tabıkı de sezeryana. henuz yenı arkadasımım basına geldı işkebceydı dıyor o sancılar zor bır durum..

Kızlar ara sıra sizinde tansiyon yükseliyormu? En fazla 14/9 oldu bugün korktum biraz sonra düştü limonlu su felsn yaptım
Benim hep duşuk canım 10 u hiç görmedim bile neredeyse gebelik boyunca 9/5 - 9/6 hep böyle gidiyoruz, takip et doktoruna da danış tansiyonun yükselmesini iyi demiyorlar gebelikte

kuzenım anestezi uzmanı. Sezeryan olursam o gırıcek amelıyatıma da genelde spinal tercih edıyoruz dedı bana da bunu önerdi azönce konuştuk. Ama ben endişe edıyırum sonucta kuzenım.heyecan falan yapar mı dıye:)) işin ehlidir de ne bileyım:)

Canim bizim toplumumuzda bir bekaret kaybedildiginde duyulan aci, ikide normal dogum sancisi kadinlar tarafindan cok abartiliyor. Bu yuzden vajinismus ve istek uzeri sezaryen orani ulke nufusuna gore cok yuksek diger ulkelere kiyasla.

Bence sezaryan ya da normal farketmez, anne nasil istiyorsa oyle alsin bebegini kucagina ama bu sekilde olumsuz yorumlar insani ister istemez etkiler. Oysa ki olumlu dusunmek cok etkili, rahatlatan bir sey. Ben 7 cm aciklikta epidural istedim, bende epiduralsiz dogum istiyordum ama o an kendimi cok zorlamak istemedim, aldim rahatladim. Mesela simdide almak istemiyorum ama o an fikrim degisebilir. yani rahat olalim, akisina birakalim, bebeklerimiz saglikli dogsun bizde saglikli olalim bunlar dert degil. Kendine hic psikolojik baski yapma o an senin icin neyin en dogru olduguna inaniyorsan onu tercih et ♡

Gündüz akşama kadar uyuyan bebişim gece olunca karnımı yarıp çıkacakmışcasına hareket etmeye başlıyor dans ediyor herhalde içimde hiç durmuyor

Ben 7 cm aciklikta aldim epidural, 8de de alabilirdim 9 da da :)

Aynen canım şimdiden kesinlikle normal Doğum ya da kesinlikle sezeryen diye katı hükümler vermek istemiyorum sadece denemek onu yaşamak istiyorum denemeden karar verirsem aklımda kalacak he olur ya çatı muayenesinde uygun çıkmazsam gene riske atmam doktorum ne diyorsa onu yaparım, kendime güveniyorum güvenmesem hiç denemeye gerek yok direk bana sezeryen günü verin derim belki de abartıldığı kadar çekmeyeceğim belki de kolay bi Doğum oldu yazacağım buraya kim bilir :) bakalım bizi neler bekliyor diyorum ya bu bi süreç sezeryen de olsak normal de olsak acısız geçmeyecek bu süreç ama ben zorlama taraftarı değilim o Doğum hikayesine de tepkim o yüzdendi olmuyorsa neden zorlayayım ki modundayım her şeyde vardır bi hayır :)

Neden oyle bastiriyorlar bebek insin diye mi? Vakumlayarak cekemezlermiydi acaba
Okudum da canım şimdi ben bunu eğer Doğumun son evresi çok uzadıysa anne yorulmuş ve yeterli ıkınmayı yapamıyorsa doğumu hızlandırmak adına ebe koluyla nazikçe bastırabilir ama uygun bulduğumuz bir yöntem değildir diye eklemiş doktor hatta dediğin gibi eğer vakumlama yöntemini kullanıyorsa bastırma işlemine gerek kalmaz demiş

Neden oyle bastiriyorlar bebek insin diye mi? Vakumlayarak cekemezlermiydi acaba
sorma canım hiç tahmınım.yok aklım almıyo yanı üstüne cıkmıslar nerdeyse. Eziyet bıldıgın ebe olamamıslar işte tam manasıyla.. 8 yıl öncesı bu olay

Gündüz akşama kadar uyuyan bebişim gece olunca karnımı yarıp çıkacakmışcasına hareket etmeye başlıyor dans ediyor herhalde içimde hiç durmuyor
al benden okadar uyuyamıyorum yıne bıcaklar saplanıyor takla atıyor sankı canım cok yanıyor kanala gırsın artık dıyrm yanı tamam ıyı hoş da cıglık cıglıgaym yıne

al benden okadar uyuyamıyorum yıne bıcaklar saplanıyor takla atıyor sankı canım cok yanıyor kanala gırsın artık dıyrm yanı tamam ıyı hoş da cıglık cıglıgaym yıne
Bende kuzumla konuşuyorum birazdan göbek deliğimden çıkacak zaten inceldi derim oradan gelmeyeceksin kızım diyorum ama dinlemiyor beni pek :))

Ikinmak onemli gercekten anladim simdi. Dr.banu ciftcinin ikinmakla ilgili cok guzel videolari var olurda normal istersen simdiden izle o an cok yardimi olur :)

Bende kuzumla konuşuyorum birazdan göbek deliğimden çıkacak zaten inceldi derim oradan gelmeyeceksin kızım diyorum ama dinlemiyor beni pek :))
alta baskı var mı bıcak saplanması falan canım gecen gece yasadıgım var ya o oluyorbana da ıste o da hereketlerınden çözdüm artk 3aksamdır aynısını yapıyor. Orası acılmaz annecım de sen ona bıraz daha altına gecsın:))

Ikinmak onemli gercekten anladim simdi. Dr.banu ciftcinin ikinmakla ilgili cok guzel videolari var olurda normal istersen simdiden izle o an cok yardimi olur :)
evett ben ızledım lavmanı da anlattmısbir ıkınma vıdeosunda. çok iyi bir dr. Kuzenımın eskı ıs arkadasydı ayrıca çok basarılıymıs gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…