- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Bıçak saplanması demeyeyim de vajinada sızlama hissediyorum böyle çok hareketliyken muhtemelen baskı yapıyor ama öyle değişik bir sızı hissi sanki idrarımı kaçıracağım ya da suyum geliverecekmiş hissi veriyoralta baskı var mı bıcak saplanması falan canım gecen gece yasadıgım var ya o oluyorbana da ıste o da hereketlerınden çözdüm artk 3aksamdır aynısını yapıyor. Orası acılmaz annecım de sen ona bıraz daha altına gecsın:))
Yaaa neler çekmişsin senGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Aynen oyle onemli olan gecen saatler veya sanci degil acilmann yeterli olup olmamasiyeterli açılma olmayınca ceviriyorlar tabıkı de sezeryana. henuz yenı arkadasımım basına geldı işkebceydı dıyor o sancılar zor bır durum..
Benm bildigim her dr yapmiyor o kadar acilmayla ama bu isin dogrusu nedr bilmiyorum yanjbir anestezi dr ile bu konuyu konusmadim, bu konuda sirf para icin risk alan ozeller cok acikcasiBen 7 cm aciklikta aldim epidural, 8de de alabilirdim 9 da da :)
Grubumuzda henüz kimse hiç bir sorunu yokken sezeryen olmadı, ilk bebeği sezeryen olanlar 2. doğumları için gun almaya başladılar(doğal bir süreç) ya da normal Doğuma engel teşkil edecek durumlarımız vardı bir kaç tane bir de onlar günlerini aldılar hatta doğumlarını yapanlar oldu ama durduk yere sezeryen günü alayım diyen olmadı, her özel yapıyor mu bilmiyorum ama isteğe bağlı sezeryen benim gittiğim hastanede yapılıyor ve zorunlu sezeryen ücretinin 3 katı fiyatı var sanırım talep edilmesin diye böyle bi yöntem kullanıyorlarHerkes sezeryan oluyo heralde bide hep özel hastanedemi doğumlar.
Özel de sezeryan istiyorum deyince yapıyolarmı
evet canim tesekkur ederim aminNe güzel darısı bu bebeğine inşallah. Özel hastanede mi doğum yapmıştınız?
Canımm gözün aydın :) bebişinde hemencik iyileşsin inşaallahKızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Canim dualarimiz seninle saglicakla al kucagina bebegini insallah ❤ guzel haberlerini bekliyoruzKizlar saat 2 de hastaneye yatcam kismetse dogumum olcak dua edin benim icin ve butun doguma girenler icin hamissiniz hepiniz dualarimiz birlessin ins simdiden saolun
Canim basin sagolsun Rabbim acilarinizi en kisa zamanda dindirsin insallah.. oncelikle onemli olan senin toparlanip sagligina kavusabilmen.. dualarimiz seninle.. ❤Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canim benim Rabbim anali babali buyutsun ❤ hayirli olsun cok sevindik guzel haberlerini bekliyorduk ❤❤Kızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim doğum sonrası bizi habersiz bırakmaKizlar saat 2 de hastaneye yatcam kismetse dogumum olcak dua edin benim icin ve butun doguma girenler icin hamissiniz hepiniz dualarimiz birlessin ins simdiden saolun
Amin canım sağlıkla rabbim kavuşmayı nasip etsin hepimizeIyi geceler herkeze acil bi durum olmazsa Doğumum 24 Aralık olarak planlandı.gunler gecmiyo bi türlü tarihi aldığım an sanki oğlumu kucağıma almış gibi bi heyecan korku sevinç vs.. duygularım karman çorman hep bi risk hep bi korku dr heran alabilirim derken sona yaklaştık sanirim Allahın izniyle.Ama yinede korkuyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.hepimiz sona yaklaştık birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
Kızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?