2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı tarihlerde kuzuları kucağimiza alacağız insallah sağlıklı ve hayırlı evladlar olsunlar inşallah

Allah sabır versin sana sağlık sıhhat versin inşallah bir an evvel toparlanirsin tekear sağlıkla bir evlat kucağına alırsın

Şimdiden hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

Teşekkür ederiimm tahta kismi biraz agir esim bant tutmaz diyor ama kalin bi bant cepecevre sararsa tutar diye dusunuyorum ben

Günaydın kizlar hayirli cumalar
@cnmsncnm sorunsuz gecsin insallah ameliyatın saglicakla al yavrunu kucagina
@befer sana da Allahtan sifa diliyorum biran once hem bedenen hem de psikolojik olarak sifa bulursun
cibi35 canim gecmis olsun yavrun biran once sifa bulur evinize dönersiniz insallah

Son 10 gün canım şükür bugünlere bizimde son 20 çok heyecanlı

Allah yardimcin olsun canim..once sana saglik versin..cok zor bir durum..

Gozun aydin canim..darisi bize vaktinde :)

Kizlar bu vajinal rektal kultur analizi yaptiran var mi ? 35 37arasi yapiliyormus galiba benim doktorum hic bahsetmedi bana bundan. Beni 36+5 te cagirmisti ama ben 37+1 de gidicem calisamaz raporu da alayim diye. Kafam karisti bi

Kizlar bu vajinal rektal kultur analizi yaptiran var mi ? 35 37arasi yapiliyormus galiba benim doktorum hic bahsetmedi bana bundan. Beni 36+5 te cagirmisti ama ben 37+1 de gidicem calisamaz raporu da alayim diye. Kafam karisti bi
Bana yapıldı . Pozitif çıktı nedense, şaşırdım. Ama üzülmemi gerektirecek bir durum yok şükürler olsun ki . Dopum başlayınca antibiyotik verilecek

Bende toplam 12.4 um şuan da
Kizlar saat 2 de hastaneye yatcam kismetse dogumum olcak dua edin benim icin ve butun doguma girenler icin hamissiniz hepiniz dualarimiz birlessin ins simdiden saolun
dualarımız seninle arkadaşım:)

Gunaydin kizlar..saglik.ocaginda kan verdim.kalp sesini dinledik mucize aletle :) baskada bi yorumda bulunmadi.son kontroldu.
Simdide ise gidiyorum kosturmaca..
bende dinledim bugunnn :) mucize aletle

Teşekkür ederiimm tahta kismi biraz agir esim bant tutmaz diyor ama kalin bi bant cepecevre sararsa tutar diye dusunuyorum ben
kız benım harfler bildiğin ağaç mdf Öyle normal bantlardan değil yani adı bant ama böyle silikon gibi o kadar sağlam ki başka bir şey bulamazsan denersin en kötü canım birçok şeyde kullandım ben çok sağlam iz de bırakmıyor bulunduğu yerde Command cırt cırt bant gibi. En olmadı cırt cırt bant alırsın

Maşallah canım seninki kanala girmiş miydi benim de bayağı aşağıda ama hala girmedi hanımefendi. Aslında gece çok ilginç bir şey oldu böyle özel bölgeme bir şey girmeye çalıştı sanki ittire ittire böyle çok garipti ve bu daha sancılıydı. Bildiğin özel bölgemin aşağı en uç noktasındaydı hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…