- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aynı tarihlerde kuzuları kucağimiza alacağız insallah sağlıklı ve hayırlı evladlar olsunlar inşallahCanım benim sata göre 19 ocak ama sezeryan olacağı için ocağı ilk haftası muhtemelen alacağız dedi bir sürpriz olmaz ise. 34+5 şuan haftamız. Çok şükür riskli dönemi atlattık ama 30 lu haftalara ulaşmak benim için çok zorsu şükür ki rabbim nasip etti. Minnoşum biraz zayıf ama önemli olan organ gelişimleri tam olsun.
Allah sabır versin sana sağlık sıhhat versin inşallah bir an evvel toparlanirsin tekear sağlıkla bir evlat kucağına alırsınYaaa neler çekmişsin senallahım yardım etsin Bebişin de melek oldu yengemde 24 haftalık bebeğini preeklampsi nedeniyle kaybettiğinde hoca boşuna üzülüyorsunuz bir bilseniz o bebek size nasıl şefaat edecek annem babam olmadan cennete girmem diyecek falan diye uzun uzun konuşmuştu kardeşimle yengemle Allah yar ve yardımcın olsun sen iyi ol toparlan inşaallah en kısa zamanda dualarım seninle
Şimdiden hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah :)Iyi geceler herkeze acil bi durum olmazsa Doğumum 24 Aralık olarak planlandı.gunler gecmiyo bi türlü tarihi aldığım an sanki oğlumu kucağıma almış gibi bi heyecan korku sevinç vs.. duygularım karman çorman hep bi risk hep bi korku dr heran alabilirim derken sona yaklaştık sanirim Allahın izniyle.Ama yinede korkuyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.hepimiz sona yaklaştık birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
Teşekkür ederiimmmaşallah canım çoook guzel olmuş çok yaratıcıı:) bence tutar agır degılse heryerıne hele keaıp monte edersen ohh tam olur. normal.bildiğimiz çift taraflı beyaz bantlardan degıl cnku:) ben de kapısüsümü bunlarla desteklıcem askısı tutuyor ama enıne de genıs dye destek yapıcam güzel.bir ürünn ve coksaglam
Son 10 gün canım şükür bugünlere bizimde son 20 çok heyecanlıIyi geceler herkeze acil bi durum olmazsa Doğumum 24 Aralık olarak planlandı.gunler gecmiyo bi türlü tarihi aldığım an sanki oğlumu kucağıma almış gibi bi heyecan korku sevinç vs.. duygularım karman çorman hep bi risk hep bi korku dr heran alabilirim derken sona yaklaştık sanirim Allahın izniyle.Ama yinede korkuyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.hepimiz sona yaklaştık birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
Allah yardimcin olsun canim..once sana saglik versin..cok zor bir durum..Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Bana yapıldı . Pozitif çıktı nedense, şaşırdım. Ama üzülmemi gerektirecek bir durum yok şükürler olsun ki . Dopum başlayınca antibiyotik verilecekKizlar bu vajinal rektal kultur analizi yaptiran var mi ? 35 37arasi yapiliyormus galiba benim doktorum hic bahsetmedi bana bundan. Beni 36+5 te cagirmisti ama ben 37+1 de gidicem calisamaz raporu da alayim diye. Kafam karisti bi
Bende toplam 12.4 um şuan daİnsallah kuzum
Bende merak ediyorum p teside bizim randevumuz var bakalim kac kilo olmus sipamiz kontrolden gelince haber et kuzum boy kilo saglik durumu nasilmiş aramizda çok yok
Bende toplamda 13 kilo aldim sadece karnim var ama seninki fotodanmi bilmiyorum ama bana kucuk geldi bizim karindan ibaretiz
dualarımız seninle arkadaşım:)Kizlar saat 2 de hastaneye yatcam kismetse dogumum olcak dua edin benim icin ve butun doguma girenler icin hamissiniz hepiniz dualarimiz birlessin ins simdiden saolun
bende dinledim bugunnn :) mucize aletleGunaydin kizlar..saglik.ocaginda kan verdim.kalp sesini dinledik mucize aletle :) baskada bi yorumda bulunmadi.son kontroldu.
Simdide ise gidiyorumkosturmaca..
kız benım harfler bildiğin ağaç mdf Öyle normal bantlardan değil yani adı bant ama böyle silikon gibi o kadar sağlam ki başka bir şey bulamazsan denersin en kötü canım birçok şeyde kullandım ben çok sağlam iz de bırakmıyor bulunduğu yerde Command cırt cırt bant gibi. En olmadı cırt cırt bant alırsınTeşekkür ederiimmtahta kismi biraz agir esim bant tutmaz diyor ama kalin bi bant cepecevre sararsa tutar diye dusunuyorum ben
Maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?