2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebim bebiş de zorluyor aşağı doğru. Uzun zamandır karnım aşağı indi ama birkaç gündür iyice baskı arttı. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor. Bir de birkaç gündür hiç olmayan ağrılarım kasılmalarım oluyor. Belim, kasıklarım sancıyor. Bence iyice yaklaştı

Karnım deli gibi acıktı ama vücudum uyuşuk Bugün de uyanamıyorum Bebeğim de acıkmış mıdır kızlar ondan mı tekmelıyr acaba

Allah bagislasin canim iyi ki dogmus minigin ♡insallah en kisa surede toparlanir

Benim önce sezeryan olduğu için yine sezeryan iki hafta sonra kontrolum var.
Hem iri hemde önde olduğu için 15 gün acaba bana da gün verirler mi merak içindeyim.yada beklenen tarihtenden dahamı erken olur doğumum suyum da fazla demişti doktor şeker olabilir deyip test iyi çıkmıştı.bi geçseydi şu haftalar.

Benm bildigim her dr yapmiyor o kadar acilmayla ama bu isin dogrusu nedr bilmiyorum yanjbir anestezi dr ile bu konuyu konusmadim, bu konuda sirf para icin risk alan ozeller cok acikcasi

Risk ile epiduralin dogrudan ilgisi yok ki, epidural sadece agriyi kesiyor. Ama agrisi kesilmis kadinlari ikinmaya ikna etmek bazen doktorlar icin zor oldugundan belki belli bir asamadan sonra yanasmiyorlar ikinma evresinde sorun yasamamak icin.

Kızlar bebeğim sabah 5 den beri hateket etmiyor gibi . Karbım taş gibi ellediğimde oynardı vururdu ama yapmadı Yarım saattir korktum

Risk ile epiduralin dogrudan ilgisi yok ki, epidural sadece agriyi kesiyor. Ama agrisi kesilmis kadinlari ikinmaya ikna etmek bazen doktorlar icin zor oldugundan belki belli bir asamadan sonra yanasmiyorlar ikinma evresinde sorun yasamamak icin.
Evet kuzenım risk fln yok korkulcak bıseu yok acı vs hıcbısey yok ne sez ne normalde dedı Epidural de sürekli ağrı kesici veriyorlar zaten katetral takılı kalıyormuş her an

Canım 39+0 dan itibaren veriyorlar gün ben cuma günü doğsun dediğim için 38+4 dedi yani sattan 10 gün önce olucak

Evet kuzenım risk fln yok korkulcak bıseu yok acı vs hıcbısey yok ne sez ne normalde dedı Epidural de sürekli ağrı kesici veriyorlar zaten katetral takılı kalıyormuş her an

Aynen hatta dogum sancilarindan korkanlar icin cok guzel bir secenek, hem normal dogumun guzelliklerinden faydalaniyorsun hem de agri hissetmiyorsun .

Gözün aydın canım. Sana da geçmiş olsun. İnşallah bebeğin de hızlıca toparlanır ❤

Kızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?

Kızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?

Neden erken olsun ben çok daha erken yıkadım eşimde ütüledi kaldırdık. Gelecek haftalarda sağlığın ne göstereceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…