- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım kuzenımle gece konuştuk sezeryan olmak zorunda kalırsam o verecek de bana anesteziyi. Epidural de belinde damar yolu gibi incecik bi katater kalıyor Ağrı kesiciler ordan yapılıyor dedi dogru anladıysam sez sonrası da agrı kescıyı ordan verıyolar ama spınalde hemen anlık uyusuyor bırkez verılıyormus yeterlı oluyormuş. Epıduralde 10,20dkyı buluyormuş uyuşma süresi ise. daha çok spinali tercih ediyoruz dedi bir kez vermek yetiyormuş çünkü. Çok detaylı konuşamadık ama kısaca böyle söyledi canımKuzum bu epidural ile spinal arasındaki fark ne biliyo musun
Kız ne erkeni :) aynı haftadayız ben çantamı bile hazırladım Bi kaç eksiği var ödüm kopuyor tamamlamadan doğuruurm die bence hemen başlaKızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Canım tabii ki de erken değil hatta Geç bile kalmışsın dr.lara göre. Çünkü tek başına olduğunu söylüyorsun yani sen hastanedeyken bunları halledebilecek biri yoksa bir an önce yapmanız lazım özellikle bu haftalardan sonra doğum her an olabılırKızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Erken değil canım. Çantan hazır olsun.Kızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Ay bugün annemle konuşuyodum telefonda dedim bugun yıkayacagım diye, dalga geçtiler benle doğmasına çok var doguma kadar yine kirlenir deyip güldüler filan:)) tamam ben gazı aldım hemen başlayayım o zaman hazır evdeyken:)Kız ne erkeni :) aynı haftadayız ben çantamı bile hazırladım Bi kaç eksiği var ödüm kopuyor tamamlamadan doğuruurm die bence hemen başla
Cok sukur canim, iyiyiz. Darisi basiniza. Bebislerinize saglikla kavusunnCok sevindim canim masallah sizee ❤❤ ilk annemiz ❤❤ bebis nasil sen nasilsin
Gözunaydin canim gule gule buyutKızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Ben de epidural aldim, cok vermeyecegiz ikinamazsin dediler. Cidden sadece agrimi kesti. Bir de acilmam cok hizli ilerledigi icin, son 45 dk ya denk geldi. Aslinda bosuna almis gibi oldum. Cok sukur cok rahat bir islemdi.Risk ile epiduralin dogrudan ilgisi yok ki, epidural sadece agriyi kesiyor. Ama agrisi kesilmis kadinlari ikinmaya ikna etmek bazen doktorlar icin zor oldugundan belki belli bir asamadan sonra yanasmiyorlar ikinma evresinde sorun yasamamak icin.
Selam canim,anca yazabildim iyi gecti komtrol,nstye girdim sancim cikmadi cok sukur,bebiste iyiydi ama yuzunu gostermedi eliyle kapatmis,2 hafta sonra bi daha gitcrm kontrole,fitile devam ediyorum,7 ocak sezeryan diye konustuk 39.haftamda oluyorum,kizimda mecburi sezeryan olmustum,bekledik donmedi,herseyin hayirlisiHadi bakalim neler dicek dr .kacta randevun.
Belden uyusmali yapmadim,ilki geneldi benim,cok zaman gecmeden bayiltiyorlar zatenÖnceden sezeryan olanlara sorayim ola ki sezeryan denildi ameliyat başlamadan önce hastanenin ve ilaçların yoğun kokusu beni tutuyor bi bayılma hissi geliyor belden uyuşturma olursa da dayanmak istiyorum ama o koku yoğun oluyor mu ? Önceden hic ameliyat olmadım ama ameliyattan çıkan yakınlarım oldu görünce hemen bi elim ayağım buz gibi oluyor bayılacak gibi oluyorum kendim de nasıl olacak ki ? Anlatabilmisimdir umarım :))
Ay bugün annemle konuşuyodum telefonda dedim bugun yıkayacagım diye, dalga geçtiler benle doğmasına çok var doguma kadar yine kirlenir deyip güldüler filan:)) tamam ben gazı aldım hemen başlayayım o zaman hazır evdeyken:)
Belden uyusmali yapmadim,ilki geneldi benim,cok zaman gecmeden bayiltiyorlar zaten
Benimde ilk geneldi,zordu,nefes alamamistim dogumdan sonra,agrim,gazim cok olmusu korkutmak gibi olmasin,simdiki doktorum spinali tercih ediyorGeneli de istemiorum pek bebeğimin doğduğu anı da görmek istiyorum bakalım nasip şimdilik baş aşağı pozisyon aksilik olmazsa normal görünüyor
Ay gunun belirlenmis ne guzel :) skıntida gorunmediyse bekler gununu insallah..Selam canim,anca yazabildim iyi gecti komtrol,nstye girdim sancim cikmadi cok sukur,bebiste iyiydi ama yuzunu gostermedi eliyle kapatmis,2 hafta sonra bi daha gitcrm kontrole,fitile devam ediyorum,7 ocak sezeryan diye konustuk 39.haftamda oluyorum,kizimda mecburi sezeryan olmustum,bekledik donmedi,herseyin hayirlisi
Haklısın canım en iyisi yapmak, temiz temiz dursun bi kenarda :)Icin rahat olur canim dolabına koy hic de kirlenmez :) ben de epey oldu yıkayalı sonlara doğru ağırlasiyoruz. Ütüsü var bir de minik minik oyaliyor epey
Hadi gözün aydin kuzumKızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
Rabbim yardimciniz olsun kuzum acisiz agrisiz saglikla bebegini kucagina alip biran once taburcu olursunuz insallah allahm kolay dogumlar nasip etsinKizlar saat 2 de hastaneye yatcam kismetse dogumum olcak dua edin benim icin ve butun doguma girenler icin hamissiniz hepiniz dualarimiz birlessin ins simdiden saolun
Çok mu azmi bilemedim okadardami olmasinBende toplam 12.4 um şuan da
dualarımız seninle arkadaşım:)
bende dinledim bugunnn :) mucize aletle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?