2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geneli de istemiorum pek bebeğimin doğduğu anı da görmek istiyorum bakalım nasip şimdilik baş aşağı pozisyon aksilik olmazsa normal görünüyor
senın de mı catı muayenesi olcaktı canım yanlış mı hatırlıyorum. Benim de başgeliş 2aydır üstelık. Ama çatı muayenesini iple cekıyorum 7gün kaldı aksılkk cıkmaz ınsallah cıkarsa da 39+0da yapılıomus genelde sez.. O da benım sansıma 30aralık oluyor sata göre. ama ben ocagı zorlarım oyle bırdurumda

Canım ben kan aldıramam hasta olsam evde geçiririm doktora gitmem öyleyken hep kendimi motive ettim bebek dışarı çıkacak bir şekilde çocuğumun yani başka bir canlının sağlığı için bunu yapmalıyım deyip deyip motive ettim kendimi bide durmadan dya ediyordum kendi kafamın karmaşasından mevzuya adapte olamadan bitti gitti odaya çıkardılar.. Yürüyerek gidip ameliyat masasına kendim oturmuştum inşallah bunda da aynı cesaret gelir..

Ya hani o masada ellerini bağlıyorlar ya insanın ben ondan korkuyorum yoksa orays kadar her şey normal en azından bi elimi bağlamasalar ya da eşimi de alsalar içeri

Yok canim benim daha 33+4 32 de kontrolde baş gelişti belki önceki haftalar dönmüştür anlayamadım: ) insallah zamanında gelsin bebeklerimiz

Kızlaaarr napıosunuz nasılsınız? İşten ayrılmama son 3 gün kaldı aşırı mutluyum Çok ağırlaşmıştım amacım 28inr kadar durmaktı ama artık halim kalmadı sabır sabır iç çekip duruyorum. Hele bide aksıran tıksıran olunca midem kaldırmıyor işi gücü artık. Doya doyaaa uyumak istiyorum evimle ilgilenmek evimi hazırlamak bebeğimin eşyalarını düzenlemek istiyorum. Hastane çantası hazırlamıştım ancak sonradna eklediklerim oldu valiz sığmadı vs derken içine ne koyduğumu da unuttum. Onlaro tekrar açacağım. Bir sürü işim var ama evimde olacağım için aşırı mutluyum eşim de yıllık iznini kullanacak. Sizler neler yapıyorsunuz. Aynı yolda hep birlikte yürüyen kocaman bir aile olduk kızlar maşallah bize . Bebişlerimiz doğduktan sonrada yine burdan devam edelim :)

Ohh evinin tadını çıkarırsın canım sonrasında zaten son hazırlıklar artık bebişlerimizi bekleyeceğiz :) eşin bebek doğunca kullansaydı ya yıllık iznini eşimde bekletiyor bebek doğunca kullanacak 20 gun beraber olacağız çekirdek ailem :)) sonrasında bebeğimin gazı var,bebeğim dönmüyor henüz,bebeğim emeklemeye başladı, bebeğimin dişi çıktı çıkmadı muhabbetleri döner merak etme

Canım sen o heyecanla koku moku aklına bile gelmeyecek... :) ki o kokuyu sen başta alırsın sadece alsan bile. Sonrasında zaten burun reseptörleri yorulur istesende almazsın kokuyu... :))

Canım neden spinali öneriyor bizede bilgi verir misin?

Benimkinin tablasi da mdf o yuzden tutar heralde. Sendeki gibi Bant alicam muhtemelen.Hastane kapisi diye de asiri dayanikli bisey olmamasi lazim sokerken zorluk cikartmasin bize

Canım hayırlı olsun insallah bebeğinde kuvezden hemen çıkar rabbimsizi birbirinize bağışlasın

Ya hani o masada ellerini bağlıyorlar ya insanın ben ondan korkuyorum yoksa orays kadar her şey normal en azından bi elimi bağlamasalar ya da eşimi de alsalar içeri
Ay canım öyle bi oyalıyorlar ki seni kaç yaşındasın nerelisin şuydu buydu aaa ben hissediyorum dedim güldüler bana azcık masa sallandı kızım ağlamaya başladı sanıyorsun ki zor geçecek anlamıyorsun ki kandırıyorlar

Yaa çok güzel bir andır o İnstagramda keşfetti bir kadın gordum açıyım bakıyım hastane fotosu falan böyle baktım kadının storylerine 3. Sezaryenini dün olmuş gayet iyi gorunuyor ve 4. Bebeğimi de yapacağım falan diye konuşuyordu demek ki dedim acımıyor

Sezeryende kıpırdamayasın sabit duralım diye bağlıyorlar ya öyle gordum videoda
Sen niye video izliyorsum ki =) o baktığın şeyler saniyelik işlemler yani ay dur yapmayın modu yok bizim düşündüğümüz kadar uzun sürmüyor 10 da girdim 10 18 te kızım doğdu 11 de odadaydım toplam bir saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…