2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kız korkmam ki ben severim öyle ameliyat falan izlemeyi :)) sadece ellerimi serbest bıraksınlar eşimi de alsınlar içeri başka bişiy istemem

Canım zaten sezeryan esnasında acımıyor ki uyuşukluk geçince azcık zor o da 5 saati buluyor sen bebeyi emzireyim diye savaşıyorsun o sırada neren ağrıyor pek umursamıyorsun

Hediyeliklerim de geldi :)) allahım nasıl mutlu oluyorum bir bir eksikler kapandıkça :) şimdi sırada ne var bakalım Doğuma daha zaman oldukça başka başka bişiyler geliyor aklıma bi sürü hediyelik olacak az sayıda diye çeşit çeşit yaptırıyorum valla :)))

Eklentiler

• 5B5F760C-3093-49A0-B390-CE7B55F56DD0.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 106
Amann zaten 1 ay da ne kadar daha alabilir ki herhalde 14 kilo dedi bana doktorum yine normal sınıra göre demişti 12bucuk de 15 de olsa raziyim ben :)
inşallah telefonu elimize almaya vaktimiz olurda yazariz:)

Kızlar bıgün hastane çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye . Hazır dursun diye . Sizede fikşr olur belki eksik varsada bana yazın ekleyim
Anne için :
Kohusa pijama takımı
Önden düğmeli pijama takımı
Fazladan alt pijama üzerine beyaz tişört
Bir tane hırka
4 kilot
2 atlet
Emzirme südyeni
2 çift çorap
Terlik ve taç
Göğüs pedi koydum
Ped almadım hastane hasta bezi veriyo ihtiyaç olursa eşime aldırırm

Bebek için :
Hastane çıkış seti 1 tane
İsimli tulumu
Alt üst takım 2 adet
Nohut battaniye
Kalın battaniye
Çıtçıtlı body 3 adet
Çorap
Ağız mendili
Şapka
Eldiven
Emzik
Biberon
Pişik kremi
Bebek bezi
Bebek pusetinide hastaneye gelirken eşim getirir
Varmı eksik kızlar . İlk bebeğimdede bu şekilde koymuştum .

Yok kız korkmam ki ben severim öyle ameliyat falan izlemeyi :)) sadece ellerimi serbest bıraksınlar eşimi de alsınlar içeri başka bişiy istemem
Ya ben ilk defa duydum ellerin bağlandığını ama niye bağlıyorlarmış ki durun çıkarmayın mı diycez geri mi itecez çocuğu çok saçma

Ya ben ilk defa duydum ellerin bağlandığını ama niye bağlıyorlarmış ki durun çıkarmayın mı diycez geri mi itecez çocuğu çok saçma

kiz oyle bişey yok.Bende spinal sezaryen oldum öyle bişey olmadı sen öyle söyleyince kurbanlik hayvanlar gözümün önünden geçti

Tam anestezili ameliyatlarda bağlanıyor çünkü hasta baygınlık haliyle ellerini oraya buraya sallayip tehlike yaratabiliyor.[/QUOTE]

Tam anestezili ameliyatlarda bağlanıyor çünkü hasta baygınlık haliyle ellerini oraya buraya sallayip tehlike yaratabiliyor.
[/QUOTE]
Bende iki kere olmama ragmrn acaba baglıyolarmıydı ya diye düşünüyorum bi saattir:)))
Doğuma hazırlarken acaba bişey felan vuruyolarmı bilmiyorum da hiç hatırlamıyorum sadece narkoz verilirken ki o an başka hiçbişey hatırlamıyom:))
Ama bu sefer o kadar bilinçliyim ki ödüm kopuyo ogün yaklaştıkça oysaki o kadar kolay ki gidiyosun masaya geciyosun bi uyanıyosun hersey olmuş bitmiş:))
Ah bide omuz agrısı olmasa sonra onun içinde nescafe ve bitter çikolata iyi geliyomuş diye okudum .

Hastaneden görüştüğüm bi ebe yok, sağlık ocağına da ıkınma ile ilgili soru sordum, okadar basit yanıt veriyor ki. Nefesini al, tut ıkın ve bırak dedi. Eğitim bu yani sağolsun :) perine masajının da 2. Doğumda çok faydalı olmadığını okumuştum , doktorumA sordum o da aynı şeyi söyledi malesef

Canım neden spinali öneriyor bizede bilgi verir misin?
daha cabuk uyustugun ve tekrar yapmaya gerek kalmadıgı ıcın muhtemelem canım yanlıs bısey soylemek de ıstemem sımdı aklımda kalanlar bunlar. cokdetaylı konusamadık gece özet geçtı yuzyuze anltırsın dedım ben de. spinalde sureklı uyustrmak gerekmıyormus ve anında uyusuyormussun epıduralde 10,20dkyı buluyormus ve devamlı enjekte edılmek gerekıyormus takılı kalan kataterden

Kızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Hergecen gün bi önceki günü aratiyo oyuzden erken değil bende erken diye diye bekledim sonra ütülemem 3 4 gün sürdü bel ağrısından parca parca yapmak zorunda kaldim

Amann zaten 1 ay da ne kadar daha alabilir ki herhalde 14 kilo dedi bana doktorum yine normal sınıra göre demişti 12bucuk de 15 de olsa raziyim ben :)
inşallah telefonu elimize almaya vaktimiz olurda yazariz:)
Ben rakamlardan korkmuyorumda kuzum gobek kalacak diye korkuyorum 60 cm lik belim vardi simdi heryerinden yag fiskiran kat kat bi gobek olacak gibi geliyor

Belden vuruldu icin felc olma ihtimali var diyorlar canm nekadar dogru ki

Amacım kimseyi korkutmak ya da üzmek değildi evet çok kolay bir Doğum değildi ama o anki halim aklıma geldikçe gülüyorum bunu da gülerek anlatmışım zaten ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın geçici bir süreç ve bebeğiniz doğduğu anda herşey bitiyor o herşeye değer diye düşünüyorsunuz demek istedim... yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ... ebelere gelince tabiki üstüne çıkıp zıplamadılar gerekeni yaptılar doğumuma yardımcı oldular ... onlar olmasa doğuramazdım ikisi de çok profesyonel , moral verici , Harika insanlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…