- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yok kız korkmam ki ben severim öyle ameliyat falan izlemeyi :)) sadece ellerimi serbest bıraksınlar eşimi de alsınlar içeri başka bişiy istememSen niye video izliyorsum ki =) o baktığın şeyler saniyelik işlemler yani ay dur yapmayın modu yok bizim düşündüğümüz kadar uzun sürmüyor 10 da girdim 10 18 te kızım doğdu 11 de odadaydım toplam bir saat
Memorial Hizmet hast. Incirlide...Sen hangi hastaneye gidiyon canim
Canım zaten sezeryan esnasında acımıyor ki uyuşukluk geçince azcık zor o da 5 saati buluyor sen bebeyi emzireyim diye savaşıyorsun o sırada neren ağrıyor pek umursamıyorsunYaa çok güzel bir andır oİnstagramda keşfetti bir kadın gordum açıyım bakıyım hastane fotosu falan böyle baktım kadının storylerine 3. Sezaryenini dün olmuş gayet iyi gorunuyor ve 4. Bebeğimi de yapacağım falan diye konuşuyordu demek ki dedim acımıyor
Benim ellerim bağlamamıştı. Tam anestezide bağlıyorlar diye biliyorum...Sezeryende kıpırdamayasın sabit duralım diye bağlıyorlar ya öyle gordum videoda
aa eğer öyleyse çok güzel bir haber bu benim için :))Benim ellerim bağlamamıştı. Tam anestezide bağlıyorlar diye biliyorum...
O koku beni korkutmuyor da çok midemi bulandırıyor o ilaç kokusuyla karışık hastane kokusu iğrenç
Amann zaten 1 ay da ne kadar daha alabilir ki herhalde 14 kilo dedi bana doktorum yine normal sınıra göre demişti 12bucuk de 15 de olsa raziyim ben :)Çok mu azmi bilemedim okadardami olmasingerci iki canliyizda ayy gene doguran dogurana biz geceleri uyaniyoruz hep ya sabaha kadar bakiyorum horoz sesleri geliyor sabahin 5inde açlik hat safada bu cocuk benim sabrimi deniyor galiba :) bi gelsin eve gorusicez onunla
inşallah telefonu elimize almaya vaktimiz olurda yazariz:)Kızlaaarr napıosunuz nasılsınız? İşten ayrılmama son 3 gün kaldı aşırı mutluyumÇok ağırlaşmıştım amacım 28inr kadar durmaktı ama artık halim kalmadı sabır sabır iç çekip duruyorum. Hele bide aksıran tıksıran olunca midem kaldırmıyor işi gücü artık. Doya doyaaa uyumak istiyorum evimle ilgilenmek evimi hazırlamak bebeğimin eşyalarını düzenlemek istiyorum. Hastane çantası hazırlamıştım ancak sonradna eklediklerim oldu valiz sığmadı vs derken içine ne koyduğumu da unuttum. Onlaro tekrar açacağım. Bir sürü işim var ama evimde olacağım için aşırı mutluyum eşim de yıllık iznini kullanacak. Sizler neler yapıyorsunuz. Aynı yolda hep birlikte yürüyen kocaman bir aile olduk kızlar maşallah bize . Bebişlerimiz doğduktan sonrada yine burdan devam edelim :)
Ya ben ilk defa duydum ellerin bağlandığını ama niye bağlıyorlarmış ki durun çıkarmayın mı diycez geri mi itecez çocuğu çok saçmaYok kız korkmam ki ben severim öyle ameliyat falan izlemeyi :)) sadece ellerimi serbest bıraksınlar eşimi de alsınlar içeri başka bişiy istemem
kiz oyle bişey yok.Bende spinal sezaryen oldum öyle bişey olmadı sen öyle söyleyince kurbanlik hayvanlar gözümün önünden geçtiaa eğer öyleyse çok güzel bir haber bu benim için :))
Ya ben ilk defa duydum ellerin bağlandığını ama niye bağlıyorlarmış ki durun çıkarmayın mı diycez geri mi itecez çocuğu çok saçma
kiz oyle bişey yok.Bende spinal sezaryen oldum öyle bişey olmadı sen öyle söyleyince kurbanlik hayvanlar gözümün önünden geçti
[/QUOTE]Tam anestezili ameliyatlarda bağlanıyor çünkü hasta baygınlık haliyle ellerini oraya buraya sallayip tehlike yaratabiliyor.
Hastaneden görüştüğüm bi ebe yok, sağlık ocağına da ıkınma ile ilgili soru sordum, okadar basit yanıt veriyor ki. Nefesini al, tut ıkın ve bırak dedi. Eğitim bu yani sağolsun :) perine masajının da 2. Doğumda çok faydalı olmadığını okumuştum , doktorumA sordum o da aynı şeyi söyledi malesefLink atamiyorum ama google a normal dogumu kolaylastiran hareketler yazdim, iclerinden yapabildiklerimj yapiyorum..ebeniz var mi gorusutugunz onunla iletisime de gecbilirsinz endorfin maaaji diye bir masaj var onu ogretsin size, perine masajida cok faydali diyorlar
daha cabuk uyustugun ve tekrar yapmaya gerek kalmadıgı ıcın muhtemelem canım yanlıs bısey soylemek de ıstemem sımdı aklımda kalanlar bunlar. cokdetaylı konusamadık gece özet geçtı yuzyuze anltırsın dedım ben de. spinalde sureklı uyustrmak gerekmıyormus ve anında uyusuyormussun epıduralde 10,20dkyı buluyormus ve devamlı enjekte edılmek gerekıyormus takılı kalan kataterdenCanım neden spinali öneriyor bizede bilgi verir misin?
Hergecen gün bi önceki günü aratiyo oyuzden erken değil bende erken diye diye bekledim sonra ütülemem 3 4 gün sürdü bel ağrısından parca parca yapmak zorunda kaldimKızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Ben rakamlardan korkmuyorumda kuzum gobek kalacak diye korkuyorum 60 cm lik belim vardi simdi heryerinden yag fiskiran kat kat bi gobek olacak gibi geliyorAmann zaten 1 ay da ne kadar daha alabilir ki herhalde 14 kilo dedi bana doktorum yine normal sınıra göre demişti 12bucuk de 15 de olsa raziyim ben :)
inşallah telefonu elimize almaya vaktimiz olurda yazariz:)
Belden vuruldu icin felc olma ihtimali var diyorlar canm nekadar dogru kidaha cabuk uyustugun ve tekrar yapmaya gerek kalmadıgı ıcın muhtemelem canım yanlıs bısey soylemek de ıstemem sımdı aklımda kalanlar bunlar. cokdetaylı konusamadık gece özet geçtı yuzyuze anltırsın dedım ben de. spinalde sureklı uyustrmak gerekmıyormus ve anında uyusuyormussun epıduralde 10,20dkyı buluyormus ve devamlı enjekte edılmek gerekıyormus takılı kalan kataterden
Amacım kimseyi korkutmak ya da üzmek değildi evet çok kolay bir Doğum değildi ama o anki halim aklıma geldikçe gülüyorum bunu da gülerek anlatmışım zaten ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın geçici bir süreç ve bebeğiniz doğduğu anda herşey bitiyor o herşeye değer diye düşünüyorsunuz demek istedim... yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ... ebelere gelince tabiki üstüne çıkıp zıplamadılar gerekeni yaptılar doğumuma yardımcı oldular ... onlar olmasa doğuramazdım ikisi de çok profesyonel , moral verici , Harika insanlardı...B
Bu tarz hikayeleri paylaşmayı çok doğru bulmuyorum ben. Doguma bu kadar az kalmışken biçok kişide korku zaten had safhada, birde şöyle acı çektim böyle canım yandı tarzı hikayeler yersiz gerginlik yaratıyo. Ayrı bir başlıkta paylaşmak daha doğru geliyor bana, en azından isteyen merak eden okur, istemeyen okumaz şahsen ben hastane çantasında ne olmalı veya şu dönemde ne yapmalıyız tarzı bi nasihat zannederek başladım, bilseydim eger okumak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?