2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Yok canim hiiic erken diye dusunme . Ben de izne ayriliim oyle hazirlarm ne var ki diyordum ki 35+0 dayım bugün 2 gundur ayaklarimi uzatacak yer ariyorum bir gün bile farkediyor

Kızlar daha once tecrubesi olanlar, spinal ya da epidural (farkini da kartanesi sayesinde anladim gibi:) riskleri var, bel agrisi bas agrisi kaliyor fln diyorlar ya boyle bisi yasadiniz mi? Benim sezeryan olursa genel olsun ama normal olursa en azindan bir rahatlatici siginacagim dal olsun diye dusunuorum da:))

Risk ile epiduralin dogrudan ilgisi yok ki, epidural sadece agriyi kesiyor. Ama agrisi kesilmis kadinlari ikinmaya ikna etmek bazen doktorlar icin zor oldugundan belki belli bir asamadan sonra yanasmiyorlar ikinma evresinde sorun yasamamak icin.
Iste risk de orda zaten dogum zaten cok yaklasmis oluyor belli bir acilmadan sonra ve dr agriyi keserse ikinma azaliyor ve bebek strese girip sikisabiliyor dogum uzayabiliyor bunlarda bebge zarar verebiliyor

Saglik ocagindakiler cok bilmez ki sonucta dogum yaptirmiyorlar orda...ben zahide kucugun videolarinda gordum ikinci dogumu olacak bir hastasina epizyo olmasin diye perine masaji yapiyordu

Kızlar oscarbebekonline.com de sleepy yenidoğan 40 lı kargo ücretsiz 18,90 tl bilginiz olsun. Ve yeni açılıyor o yüzden sürekli instagramda gün içinde 4-5 tane hediye dağıtıyor hatta bana da diş kaşıyıcı geldi hediye olarak bilginiz olsun 10 tane hediye dağıtacak akülü araba falan da var :)

Belden vuruldu icin felc olma ihtimali var diyorlar canm nekadar dogru ki
ya boyle seyler cokduydum ama hıc olanı duymadım canm acıkcası aklıma getırmek istwmem ıkısı de aynı mantk belden enjekte etmıyorlar mı zten

Genel yaptırma ya sezeryen olsa bile o ilk anı yaşayalım bence :)

Canım eşim memur olduğu için kullanmazsa yanacaktı izni o yuzden yeni yıla girmeden hepsini kullanacak :) Zaten 10 gün izinli olcak bebek doğduğunda. Yoksa ben de tamamını doğumdan sonra kullansın istemiştim :) inşallah o günlerimde göreceğiz göz açığ kapayıncaya kdr buyuyorlar zatenn :))

canımm basagrısı ve gaz bır ıkıguj olabılıyormus ama kalıcı oldugunu duymadım sezeryan olan ablama ve bır kac arkadasıma kuzenıme danıstım etkı kalmadı dedıler.. korkma korkma ben sez olsam dagenel anestezı yapmam

Canım ben spinal anestezi oldum. Baş ağrısı falan kalmadı bende. Sirt agrisi oluştu ama o da fizyoterapi ile düzeliyor. Gerçi benim bel ağrım önceden de olduğu için tetiklemiş olbilir tabii. Genel anestezi istiyordum bende bir anestezi uzmanı arkadaş onun tehlike olasılığının daha yüksek olduğunu söylemişti.

Bende iki kere olmama ragmrn acaba baglıyolarmıydı ya diye düşünüyorum bi saattir:)))
Doğuma hazırlarken acaba bişey felan vuruyolarmı bilmiyorum da hiç hatırlamıyorum sadece narkoz verilirken ki o an başka hiçbişey hatırlamıyom:))
Ama bu sefer o kadar bilinçliyim ki ödüm kopuyo ogün yaklaştıkça oysaki o kadar kolay ki gidiyosun masaya geciyosun bi uyanıyosun hersey olmuş bitmiş:))
Ah bide omuz agrısı olmasa sonra onun içinde nescafe ve bitter çikolata iyi geliyomuş diye okudum .[/QUOTE]
Sorma ben ilkinde hesaplayarak olmadığım için stres yaşamadım. Normal dogum sancisi ile sezeryan oldum açılmam olmasina rağmen. O heyecanla hiç birşey hissetmedim. Ama şimdi doğum yaklaştıkça geriliyorum. Normal de olsa gene gerilirdim herhalde... ay yine stres bastı :))

Genel olmasin mi diyorsunuz yaa aklima giriyorsunuz bak:) ben gogusden kitle aldrmstm lokal anestezi ile aci yok ama hani alindigini hissediorsun ya bayilir miyim ki o sirada gerci bayilsam nolcak o da ayri

Ah canım okuyunca yüreğime ateş düştü. Ne desem bilemiyorum. Başın sağolsun. Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun umarım

Bende birini takip ediyorum öyle arada Urfa'dan aynı kişi mı acaba

Canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Sağlıcakla bir an önce evinize gidin beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…