Canım 37.haftan dolunca tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok diye biliyorum. Ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım işyerime verdim. Zaten bana izne ayrılacağım günü bildirdiler 37.haftada. Tekrar bir rapor almayacağım.Kizlar bu vajinal rektal kultur analizi yaptiran var mi ? 35 37arasi yapiliyormus galiba benim doktorum hic bahsetmedi bana bundan. Beni 36+5 te cagirmisti ama ben 37+1 de gidicem calisamaz raporu da alayim diye. Kafam karisti bi
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün İnşallah.Kızlar Çarşamba sabahı doğum yaptım. Bebeğim ilk gün yoğun bakımda solunum desteği aldı dün de normal kuveze alındı ama ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için gözlemde tutulup antibiyotik tedavisi başlandı.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Rabbim sizleri de sağ saglim kavuştursun inşallah :)
oozzee canim arkadasima soruverdim yazmayi unutmusum cildiye bakmiş ona doktoru oraya yönlendirmiş
Iste risk de orda zaten dogum zaten cok yaklasmis oluyor belli bir acilmadan sonra ve dr agriyi keserse ikinma azaliyor ve bebek strese girip sikisabiliyor dogum uzayabiliyor bunlarda bebge zarar verebiliyor
Canım iri olmasına bakmıyor drlar sata göre bakıyor 10-15 gün öncesi alıyorlar benim kuzuyu 12 gün önce alacak Dr bey benim kuzuda iri haftasına göreBenim önce sezeryan olduğu için yine sezeryan iki hafta sonra kontrolum var.
Hem iri hemde önde olduğu için 15 gün acaba bana da gün verirler mi merak içindeyim.yada beklenen tarihtenden dahamı erken olur doğumum suyum da fazla demişti doktor şeker olabilir deyip test iyi çıkmıştı.bi geçseydi şu haftalar.
Canım acile gitse idin şimdi nasılsınizKızlar bebeğim sabah 5 den beri hateket etmiyor gibi . Karbım taş gibi ellediğimde oynardı vururdu ama yapmadı Yarım saattir korktum
Canım yap tabiki hazırlıkları ütü işi çok oyaliyor 33. Haftada ben yaptim ütüKızlar 34. Haftadayım bende her işi tek başına yapacak gruptayım şehir dışında oturduğum için eşimden başka yardım edenim yok. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülesem mi ki erken mi acaba?
Benim normalde subat ortasıydı adet tarihine göre .kontrol de 15 gün önce yazmış doğum tarihinde ultrasona.gecen ayda hem iri hem önde dedi.iki hafta sonra kontrolümde bakalım ne diyecek.Canım iri olmasına bakmıyor drlar sata göre bakıyor 10-15 gün öncesi alıyorlar benim kuzuyu 12 gün önce alacak Dr bey benim kuzuda iri haftasına göre
Belden vuruldu icin felc olma ihtimali var diyorlar canm nekadar dogru ki
Gecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?Ben korse kullanacağım onun faydası oluyormus canim
Sorma ben ilkinde hesaplayarak olmadığım için stres yaşamadım. Normal dogum sancisi ile sezeryan oldum açılmam olmasina rağmen. O heyecanla hiç birşey hissetmedim. Ama şimdi doğum yaklaştıkça geriliyorum. Normal de olsa gene gerilirdim herhalde... ay yine stres bastı :))[/QUOTE]Bende iki kere olmama ragmrn acaba baglıyolarmıydı ya diye düşünüyorum bi saattir:)))
Doğuma hazırlarken acaba bişey felan vuruyolarmı bilmiyorum da hiç hatırlamıyorum sadece narkoz verilirken ki o an başka hiçbişey hatırlamıyom:))
Ama bu sefer o kadar bilinçliyim ki ödüm kopuyo ogün yaklaştıkça oysaki o kadar kolay ki gidiyosun masaya geciyosun bi uyanıyosun hersey olmuş bitmiş:))
Ah bide omuz agrısı olmasa sonra onun içinde nescafe ve bitter çikolata iyi geliyomuş diye okudum .
Sende saol kuzum kusura bakma isten gucten yazmayi unuttumAaa öyle mi? Tamam canım, çok çok teşekkür ederim.. Ben de bu hafta içi bi gideyim cildiyeye madem. Sağ ol Allah razı olsun
Gecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?
Ay insallah onlara gerek kalmadan hemencecik dogarlar ona bile vakit kalmazIgne vurulurken sabit kalmak lazim canim, belli bir noktasi var oradan vuruluyor igne. Hareket edip ignenin giris yonunu degistirmemek gerekiyor sadece
Yani kanamalar tamamen bitincemi azalincami onbes yirmi gun sonra taksak olur herhalde hem ayaklanmis oluruzKanaman bitince takabilirsin canim :)
Neden ağrıların var canım drun ile görüştün muIyiyuz biz canim ama agrilarim.cok varsen nasilsin bebis nasol
Yani kanamalar tamamen bitincemi azalincami onbes yirmi gun sonra taksak olur herhalde hem ayaklanmis oluruz
İnsallah kuzum
Bende merak ediyorum p teside bizim randevumuz var bakalim kac kilo olmus sipamiz kontrolden gelince haber et kuzum boy kilo saglik durumu nasilmiş aramizda çok yok
Bende toplamda 13 kilo aldim sadece karnim var ama seninki fotodanmi bilmiyorum ama bana kucuk geldi bizim karindan ibaretiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?