- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
merhaba kızlar her ne kadar doğumum şubatta görünsede sezeryan sebebiyle ocak annesi olucam bende. hazırlıklarınız bitti mi ne aşamadasınız
Sezaryende 10 gün sonra, normal doğumda hemen takıyorlar diye duymuştum aslında bende merak ediyorum bu konuyu kullananlardan iyi bi korse tavsiyesi gelse ne güzel olur:) bi doktordan duyöuştum bende takın diyordu hamilelikte göbek ve bel bölgesi yaglandığından doğumdan sonra yağların düzgün sekillenmesini saglıyormuşGecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?
Benden istedi idari mali isler kuzum ya alman gerekiyor dediler sonucta o gunden oncede ayrilanlar oluyor yaCanım 37.haftan dolunca tekrar çalışamaz raporu almana gerek yok diye biliyorum. Ben 32.haftada çalışabilir raporu aldım işyerime verdim. Zaten bana izne ayrılacağım günü bildirdiler 37.haftada. Tekrar bir rapor almayacağım.
Gecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?
E bebekteki korse guzel birseye benziyordu ama kullanan arkadaslar memnun kaldigi tavsiye edebilecegi bir marka varsa oda olabilirSezaryende 10 gün sonra, normal doğumda hemen takıyorlar diye duymuştum aslında bende merak ediyorum bu konuyu kullananlardan iyi bi korse tavsiyesi gelse ne güzel olur:) bi doktordan duyöuştum bende takın diyordu hamilelikte göbek ve bel bölgesi yaglandığından doğumdan sonra yağların düzgün sekillenmesini saglıyormuş
canım ben şahsen canım coktatlı değildir. yani etkeılencegimi düşğnmediğim için amelıyat olursam genel anestezi istemem çünkü hemen bana versınler ısterım.genelde hemen uyanamıyormuşsun benden önce görmesınler.bebegımı aaa. hele bır de eşimi de alırlaraa tadından yenmez doguma gırecek zaten amelıyat olmazsam da eşim:)Genel olmasin mi diyorsunuz yaa aklima giriyorsunuz bak:) ben gogusden kitle aldrmstm lokal anestezi ile aci yok ama hani alindigini hissediorsun ya bayilir miyim ki o siradagerci bayilsam nolcak o da ayri
canımm normal dogumda ben anestezı almak ıstemem mesela sen düşünr muydumİkisi icinde dedim zaten kuzum hani dogum normal
Olacaksa hicbiri olmadan sez. Dogumdada narkozla
Masallah kuzucugumuzaEki Görüntüle 2215604 Yarıngidiyorum söylerim canım. :) Bluzdan dolayı belki daha küçük görünmüş olabilir. Bu elbise sardı baya.13 kilo aldım işte, karnımda hepsi. :)
İnsallah bacimTamamen bitmesinide bekleyebilirsin zaten 40gune tamamen bitiyor, kan dolasimini etkilemesin kanama rahat rahat aksin diye kanama bitince takilsa daha iyi olur sanki. Bende 40tan sonra takacagim :) ins. Faydasini goruruz
Kuzum o konularda hic bilgim yok ama bu belden igne olayi beni baya korkuttu gerci olaca varsa olur kaderde yaziliysadacanımm normal dogumda ben anestezı almak ıstemem mesela sen düşünr muydum
Ben yamuna korse icin cook olumlu yorumlar duydum meslektasim:)) yalniz biraz pahali. Ama etrafimdaki herkes onu tavsiye ediyor. Nasilsa simdi almamiza gerek yok cunku dogumdan sonraki bedenemize gore almamiz gerekiyor. Biraz daha dusunebiliriz :)Ben 34den 38e ciktim.muhtemel boylede doguma giderim 36alirim diye dusunuyorumSezaryende 10 gün sonra, normal doğumda hemen takıyorlar diye duymuştum aslında bende merak ediyorum bu konuyu kullananlardan iyi bi korse tavsiyesi gelse ne güzel olur:) bi doktordan duyöuştum bende takın diyordu hamilelikte göbek ve bel bölgesi yaglandığından doğumdan sonra yağların düzgün sekillenmesini saglıyormuş
Bende cikolata ve hatiralik siparisi vericem insallah ❤ dusundugun bi yer var mo canim ? Sancin tekrarlamadi degil mi iyisin❤Bitti hazırlıklar bir cikolata siparişi kaldı canım benim
Aramıza hoşgeldin arkadaşım
Canimm ❤❤ cok sevindim masallah sizee ❤❤ cok sukur kuvezede girmemis ❤ en basta o kadar olur emmesi gayet normal :) hayirli olsun bebisin mis mis kokla guzelce ❤ kilosu ultrasona gore nasil cikti kuzumKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Iş sonrasinda onu toparlamak ta tabi bi anda dümdüz kalmazz korse mekik vs toplanır ama :) bu arada spinal de epidural de belden yapiliyo herşeyin bi riski var zatenBen rakamlardan korkmuyorumda kuzum gobek kalacak diye korkuyorum 60 cm lik belim vardi simdi heryerinden yag fiskiran kat kat bi gobek olacak gibi geliyor
Belden igne olayina bende cok korkuyorum.. dedigin gibi nasipte varsa olur ama bi anlik yanlislik felce kadar gidebilir diye.. ama iste sanciyi azaltmasida cook buyuk avantaj arada kaldim kararsizim :)Kuzum o konularda hic bilgim yok ama bu belden igne olayi beni baya korkuttu gerci olaca varsa olur kaderde yaziliysada
Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Ayy maşallah size ya çok şükür bi bebeğimiz daha oldu grubumuzda :)) bizim yerimize de öp kokla kuzunuKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Ben de yamuna korse diye biliyorum ama orijinalini nasıl anlıyoruz onun 50 liraya da var 250 liraya daBen yamuna korse icin cook olumlu yorumlar duydum meslektasim:)) yalniz biraz pahali. Ama etrafimdaki herkes onu tavsiye ediyor. Nasilsa simdi almamiza gerek yok cunku dogumdan sonraki bedenemize gore almamiz gerekiyor. Biraz daha dusunebiliriz :)Ben 34den 38e ciktim.muhtemel boylede doguma giderim 36alirim diye dusunuyorum
canım kuzenımle gece konuştuk sezeryan olmak zorunda kalırsam o verecek de bana anesteziyi. Epidural de belinde damar yolu gibi incecik bi katater kalıyor Ağrı kesiciler ordan yapılıyor dedi dogru anladıysam sez sonrası da agrı kescıyı ordan verıyolar ama spınalde hemen anlık uyusuyor bırkez verılıyormus yeterlı oluyormuş. Epıduralde 10,20dkyı buluyormuş uyuşma süresi ise. daha çok spinali tercih ediyoruz dedi bir kez vermek yetiyormuş çünkü. Çok detaylı konuşamadık ama kısaca böyle söyledi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?