2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
merhaba kızlar her ne kadar doğumum şubatta görünsede sezeryan sebebiyle ocak annesi olucam bende. hazırlıklarınız bitti mi ne aşamadasınız

Bitti hazırlıklar bir cikolata siparişi kaldı canım benim
Aramıza hoşgeldin arkadaşım

Gecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?
Sezaryende 10 gün sonra, normal doğumda hemen takıyorlar diye duymuştum aslında bende merak ediyorum bu konuyu kullananlardan iyi bi korse tavsiyesi gelse ne güzel olur:) bi doktordan duyöuştum bende takın diyordu hamilelikte göbek ve bel bölgesi yaglandığından doğumdan sonra yağların düzgün sekillenmesini saglıyormuş

Benden istedi idari mali isler kuzum ya alman gerekiyor dediler sonucta o gunden oncede ayrilanlar oluyor ya zaten gitmicem is yerime taa ilceye dek whatsappdan yollicam.

E bebekteki korse guzel birseye benziyordu ama kullanan arkadaslar memnun kaldigi tavsiye edebilecegi bir marka varsa oda olabilir

Genel olmasin mi diyorsunuz yaa aklima giriyorsunuz bak:) ben gogusden kitle aldrmstm lokal anestezi ile aci yok ama hani alindigini hissediorsun ya bayilir miyim ki o sirada gerci bayilsam nolcak o da ayri
canım ben şahsen canım coktatlı değildir. yani etkeılencegimi düşğnmediğim için amelıyat olursam genel anestezi istemem çünkü hemen bana versınler ısterım.genelde hemen uyanamıyormuşsun benden önce görmesınler.bebegımı aaa. hele bır de eşimi de alırlaraa tadından yenmez doguma gırecek zaten amelıyat olmazsam da eşim:)

Tamamen bitmesinide bekleyebilirsin zaten 40gune tamamen bitiyor, kan dolasimini etkilemesin kanama rahat rahat aksin diye kanama bitince takilsa daha iyi olur sanki. Bende 40tan sonra takacagim :) ins. Faydasini goruruz
İnsallah bacim

Ben yamuna korse icin cook olumlu yorumlar duydum meslektasim:)) yalniz biraz pahali. Ama etrafimdaki herkes onu tavsiye ediyor. Nasilsa simdi almamiza gerek yok cunku dogumdan sonraki bedenemize gore almamiz gerekiyor. Biraz daha dusunebiliriz :)Ben 34den 38e ciktim.muhtemel boylede doguma giderim 36alirim diye dusunuyorum

Canimm ❤❤ cok sevindim masallah sizee ❤❤ cok sukur kuvezede girmemis ❤ en basta o kadar olur emmesi gayet normal :) hayirli olsun bebisin mis mis kokla guzelce ❤ kilosu ultrasona gore nasil cikti kuzum

Ben rakamlardan korkmuyorumda kuzum gobek kalacak diye korkuyorum 60 cm lik belim vardi simdi heryerinden yag fiskiran kat kat bi gobek olacak gibi geliyor
Iş sonrasinda onu toparlamak ta tabi bi anda dümdüz kalmazz korse mekik vs toplanır ama :) bu arada spinal de epidural de belden yapiliyo herşeyin bi riski var zaten çok ufak operasyonlarda bile her zaman yuzde az bi ihtimal olsa bile risk vardir mesela o yuzden hic bunlarla kafanı kurcalama :)

Kuzum o konularda hic bilgim yok ama bu belden igne olayi beni baya korkuttu gerci olaca varsa olur kaderde yaziliysada
Belden igne olayina bende cok korkuyorum.. dedigin gibi nasipte varsa olur ama bi anlik yanlislik felce kadar gidebilir diye.. ama iste sanciyi azaltmasida cook buyuk avantaj arada kaldim kararsizim :)

Iyi ki dogmus minik alya♡》Allah anali babali buyutsun canim

Ayy maşallah size ya çok şükür bi bebeğimiz daha oldu grubumuzda :)) bizim yerimize de öp kokla kuzunu

Ben de yamuna korse diye biliyorum ama orijinalini nasıl anlıyoruz onun 50 liraya da var 250 liraya da

E o zaman spinal daha mantıklı gibi sanki. Canım bi de normal doğumda spinal oluyo mu? Tekrar konuşursan sorabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…