Tamamen bitmesinide bekleyebilirsin zaten 40gune tamamen bitiyor, kan dolasimini etkilemesin kanama rahat rahat aksin diye kanama bitince takilsa daha iyi olur sanki. Bende 40tan sonra takacagim :) ins. Faydasini goruruz
Kürtaj olurken beni genel anestezi ile uyuttular tabi kısa süreliydi yarım saatte uyuma işlem uyanma hepsi bitmişti ama kendime gelemedim başımın donmesinden hemen aynı gun çıkış yapılıyordu hastaneden ben oturdum kaldım eşimle işlemlere bakamadım imza atmam gerekiyor yanlış yere atmışım gözüm seçmiyordu genel anestezide hemen toparlanmıyor sanırım ben o kadar dozunu az almama rağmen sallanıyordum resmencanım ben şahsen canım coktatlı değildir. yani etkeılencegimi düşğnmediğim için amelıyat olursam genel anestezi istemem çünkü hemen bana versınler ısterım.genelde hemen uyanamıyormuşsun benden önce görmesınler.bebegımı aaa. hele bır de eşimi de alırlaraa tadından yenmez doguma gırecek zaten amelıyat olmazsam da eşim:)
MashAllah Allah bagishlasin ❤❤❤gozunuz aydin olsun❤❤tebrikler❤❤anali babali,guzel ismiyle guzel buyusun inshAllah❤Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına op kokla yavrunu darısı bize insallahKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Bugün nette gördüm de hamileler icin esnek yapıda rahatsiz etmeyen cinsten varmış da keşke ekran görüntüsü alsaydım bulamadım :))
Benimde merak ettiyim kilosu ultrasona gire nasil ciktiCanimm ❤❤ cok sevindim masallah sizee ❤❤ cok sukur kuvezede girmemis ❤ en basta o kadar olur emmesi gayet normal :) hayirli olsun bebisin mis mis kokla guzelce ❤ kilosu ultrasona gore nasil cikti kuzum
Keske alsaydin canim :) Ben dogumdan sonra hic kullanmadim korse,simdi kullanmak istiyorum ama dogum sonrasi icin ozel olanlardan almamiz gerekiyor dimi. Markasi falanda mi yok aklinda :)
Ya bu instagram reklamları çıkıyor hikayede tıkladım inceledim de denk gelir insallah :)) o ile başlıyordu sadece onu hatırlıyorum :))
Aaa öyle mi çok teşekkürler tavsiyen için canım benimBen yamuna korse icin cook olumlu yorumlar duydum meslektasim:)) yalniz biraz pahali. Ama etrafimdaki herkes onu tavsiye ediyor. Nasilsa simdi almamiza gerek yok cunku dogumdan sonraki bedenemize gore almamiz gerekiyor. Biraz daha dusunebiliriz :)Ben 34den 38e ciktim.muhtemel boylede doguma giderim 36alirim diye dusunuyorum
canım bana doktorum başta taktırmadı, 15 gün sonra kontrole gittiğimde rahmin toparlanmış çiçek gibi olmuş, artık takabilirsin demişti :))) rahmin yukarı çıkmasını beklemek gerekiyormuş yaniGecen e bebekte gozume takildi korse dogumdan cikincami takiliyor belli bir sure sonrami ?
maşallah canım, allah analı babalı büyütsün inş. Ultrasonla yakın çıktı mı boyu kilosu?Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Instagram reklamiysa Ben alamam o zaman instagramdan satiliyordur cunku :) her yerde satilan bir markaninkine denk gelirsen bana da haber verirsin ♡
Ama bunu herkes yapamiyor iste bence epidural riskli bir islem yani normal insanlara bunu anlatmak zor...bir anestezi dr arkadasim vardi dersi ki sagliciklar icin cok kolay bir dogum sekli cunku ne dedigimizi cok rahat anlatabiliyroz ve uyguluyorlar, epidurlde risk gebenin uyumsuz olmasi3-4 cm acilmadan sonra epidural verilmemesi mantikli olmaz o zaman, cunku daha dogumun yarisina bile gelinmemis oluyor. Ozel hastanelerin para icin riske atmasindan ziyade annelerin elinde biraz bu risk durumu. Jane Austen arkadasimiz epidural olduktan 45 dakika sonra dogum yapmis, yani dusuk doz ile agri kesilip sanci hissedilebilir, ikinmaya engel olmaz.
Rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin annesi öp kokla siz büyürsünüz bizimkiler doğana dek =)Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Canım maşallah hayırlı olsun sağ salim kucağına almışsın minik prensesiKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Evet canım.O kadar hareketli olmaz karnı doyunca uykuya geçer heraldekanama tehliken mi vardi canim
Ya kendi sitesinBen de yamuna korse diye biliyorum ama orijinalini nasıl anlıyoruz onun 50 liraya da var 250 liraya da
Ben kendi sitesinden baktim.hep orasi orjinaldir diye dusunuyorumBen de yamuna korse diye biliyorum ama orijinalini nasıl anlıyoruz onun 50 liraya da var 250 liraya da
Hayırlı olsun canımKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Genelde 400-500 g daha az geliyor yaBenimde merak ettiyim kilosu ultrasona gire nasil cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?