Aynen zaten kendileri de dogumdan sonra siparis verin bedenenize gore diye soyliyordu :)) ayneen bu ara yine indirimda ama malesef:)Aaa öyle mi çok teşekkürler tavsiyen için canım benimInstagramda zaman zaman görüyorum yamuna korseyi indirime filan giriyo,ama hiç kullanan yok çevremde diye almaya cesaret edememiştim:) gerçi zaten almamamda iyi oldu çok haklısın çünkü, şuan bedenimiz baya değişti doğumdan sonra nasıl olcak onu görmek lazım :)
Bu markanin korsesiyle alakali alanlarda olumsuz yorumlar okumustum baska bir uygulamada canim. Ben kundagini aldim bu markanin. Onu da bilmiyorum
Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Normal dogumda spinal olmaz epidural oluyor agri kesici dozunu kendi istegine gore veriyorlarE o zaman spinal daha mantıklı gibi sanki. Canım bi de normal doğumda spinal oluyo mu? Tekrar konuşursan sorabilir misin
Normal dogumda spinal olmaz epidural oluyor agri kesici dozunu kendi istegine gore veriyorlar
sorarım canım tabi onu da detaylı konustugumda anlatırım benim de bilgim yok pek normal doğumdaki anestezılerle ilgiliE o zaman spinal daha mantıklı gibi sanki. Canım bi de normal doğumda spinal oluyo mu? Tekrar konuşursan sorabilir misin
sorarım canım tabi onu da detaylı konustugumda anlatırım benim de bilgim yok pek normal doğumdaki anestezılerle ilgili
oyüzden sezeryan olursa genel anestezi istemıyosun dımı sen de canım:) çok zormus gercekten az doza ragmen. Ben de amelıyat olmustum apandıst ve kıst aynı anda aldılar. 15yasımdaydım ozman daha kısıtlydıı belkı de şartlar ama estetık dikii oldugu halde 1hafta ayaga kalkamadım onun etkısınden dolayı amelıyattan korkuyorumKürtaj olurken beni genel anestezi ile uyuttular tabi kısa süreliydi yarım saatte uyuma işlem uyanma hepsi bitmişti ama kendime gelemedim başımın donmesinden hemen aynı gun çıkış yapılıyordu hastaneden ben oturdum kaldım eşimle işlemlere bakamadım imza atmam gerekiyor yanlış yere atmışım gözüm seçmiyordu genel anestezide hemen toparlanmıyor sanırım ben o kadar dozunu az almama rağmen sallanıyordum resmen
ben vucut havlusu ve kucuk havlu koydum canım kendı hurcumasaç kurutma makınesı aklıma gelmedı dogrusu. duşu falan baya ıyı demıstı ablam var mı bılemedım sormak gerek. saksılarını paylasır msn bızımleDünden beri inçe ince belim ağrıyor yaa. Başka bi sıkıntı yok şükür, bebek de yukarda belli. Ama insan yine de tırsıyor :) sürekli ev topluyorum, acil gitmem gerekirse diye çamaşır felan yıkıyorum :))
Bu arada benim saksılar geldi, okadar tatlışler ki, tereddütü olan varsa şiddetle tavsiye ederim
Bide hastane çantanıza banyo havlusu, kurutma mak felan koydunuz mu? Ilık bi duş sancı anında rahatlatabilir , ben aradım hastaneyi vücut kremi bile varmış ama kurutma makinesi yok , değişikler yaa. Seyehat tipi alayım da koyayım çantama dedim
Masallah canim size ❤❤ hadi bakalim ❤Bugün muayenemiz vardı kızlar. Benim tospik yaklaşık 3100 gram olmuş. Yanaklar tombik tombik zaten ❤ Boyu da 50 cm olmuş. Doktor çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma müsaitmişim. Doğumdan konuştuk biraz. Epidurali sordum. 4 cm açıklığa ulaşınca veriyoruz sen istersen dedi. 4'den önce verilmezmiş. Çok pozitif konuştu hemen oracıkta doğurasım geldi
İkisinin arasindaki fark ne kuzmIş sonrasinda onu toparlamak ta tabi bi anda dümdüz kalmazz korse mekik vs toplanır ama :) bu arada spinal de epidural de belden yapiliyo herşeyin bi riski var zatençok ufak operasyonlarda bile her zaman yuzde az bi ihtimal olsa bile risk vardir mesela o yuzden hic bunlarla kafanı kurcalama :)
Aynen bende öyle kuzum bi diyorum bi gunluk dibine kadar aci cekeyim iliklerime kadar hissedeyimBelden igne olayina bende cok korkuyorum.. dedigin gibi nasipte varsa olur ama bi anlik yanlislik felce kadar gidebilir diye.. ama iste sanciyi azaltmasida cook buyuk avantaj arada kaldim kararsizim :)
Spinal tek seferlik iğne vuruluyor epidural de ise oraya bi katater takılıyo tüm doğum esnasında orda kaliyo sonrasında bile sez da da o şekilde nasıl koluna damar yolu açıyorlar bırakıyorlar mesela onu serum vs ne gerkirse takip çıkarttılar onun gibi düşün belinde kalıyor o katater doğumdan sonrada ordan direk veriyolar dozu yine gerekirseİkisinin arasindaki fark ne kuzm
Oy masallah canim..guclu bir kiz :)Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Masallah canim size ❤❤ hadi bakalim ❤
Ben kesinlikle istemiyorum yaBelden igne olayina bende cok korkuyorum.. dedigin gibi nasipte varsa olur ama bi anlik yanlislik felce kadar gidebilir diye.. ama iste sanciyi azaltmasida cook buyuk avantaj arada kaldim kararsizim :)
Yok canım genel anestezi istemiyorum inşaallah mecbur kalmazsam :)oyüzden sezeryan olursa genel anestezi istemıyosun dımı sen de canım:) çok zormus gercekten az doza ragmen. Ben de amelıyat olmustum apandıst ve kıst aynı anda aldılar. 15yasımdaydım ozman daha kısıtlydıı belkı de şartlar ama estetık dikii oldugu halde 1hafta ayaga kalkamadım onun etkısınden dolayı amelıyattan korkuyorum
Dogursan olurmus canimBugün muayenemiz vardı kızlar. Benim tospik yaklaşık 3100 gram olmuş. Yanaklar tombik tombik zaten ❤ Boyu da 50 cm olmuş. Doktor çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma müsaitmişim. Doğumdan konuştuk biraz. Epidurali sordum. 4 cm açıklığa ulaşınca veriyoruz sen istersen dedi. 4'den önce verilmezmiş. Çok pozitif konuştu hemen oracıkta doğurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?