2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen zaten kendileri de dogumdan sonra siparis verin bedenenize gore diye soyliyordu :)) ayneen bu ara yine indirimda ama malesef:)

Gözünüz aydın maşallah bebişe ❤ Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bugün muayenemiz vardı kızlar. Benim tospik yaklaşık 3100 gram olmuş. Yanaklar tombik tombik zaten ❤ Boyu da 50 cm olmuş. Doktor çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma müsaitmişim. Doğumdan konuştuk biraz. Epidurali sordum. 4 cm açıklığa ulaşınca veriyoruz sen istersen dedi. 4'den önce verilmezmiş. Çok pozitif konuştu hemen oracıkta doğurasım geldi

E o zaman spinal daha mantıklı gibi sanki. Canım bi de normal doğumda spinal oluyo mu? Tekrar konuşursan sorabilir misin
sorarım canım tabi onu da detaylı konustugumda anlatırım benim de bilgim yok pek normal doğumdaki anestezılerle ilgili

oyüzden sezeryan olursa genel anestezi istemıyosun dımı sen de canım:) çok zormus gercekten az doza ragmen. Ben de amelıyat olmustum apandıst ve kıst aynı anda aldılar. 15yasımdaydım ozman daha kısıtlydıı belkı de şartlar ama estetık dikii oldugu halde 1hafta ayaga kalkamadım onun etkısınden dolayı amelıyattan korkuyorum

ben vucut havlusu ve kucuk havlu koydum canım kendı hurcumasaç kurutma makınesı aklıma gelmedı dogrusu. duşu falan baya ıyı demıstı ablam var mı bılemedım sormak gerek. saksılarını paylasır msn bızımle

Masallah canim size ❤❤ hadi bakalim ❤

İkisinin arasindaki fark ne kuzm

Belden igne olayina bende cok korkuyorum.. dedigin gibi nasipte varsa olur ama bi anlik yanlislik felce kadar gidebilir diye.. ama iste sanciyi azaltmasida cook buyuk avantaj arada kaldim kararsizim :)
Aynen bende öyle kuzum bi diyorum bi gunluk dibine kadar aci cekeyim iliklerime kadar hissedeyim
Bagira cagira dogurayim
Bide diyorum dayanamam okadar aciya kararsizim

İkisinin arasindaki fark ne kuzm
Spinal tek seferlik iğne vuruluyor epidural de ise oraya bi katater takılıyo tüm doğum esnasında orda kaliyo sonrasında bile sez da da o şekilde nasıl koluna damar yolu açıyorlar bırakıyorlar mesela onu serum vs ne gerkirse takip çıkarttılar onun gibi düşün belinde kalıyor o katater doğumdan sonrada ordan direk veriyolar dozu yine gerekirse

Oy masallah canim..guclu bir kiz :)
Gozunuz aydin. Dahada toparlanir birkac haftaya.daha cok minnakk

Yok canım genel anestezi istemiyorum inşaallah mecbur kalmazsam :)

Dogursan olurmus canim baya buyumus bebis :) masallah vaktinde saglicakla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…