2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedı spına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae

Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun bebiş nasıl kaç kilo dediler en son kaç doğdu?Allah analı babalı buyutsun

Gecmis olsun canim

Hayirli olsun canimm ❤❤❤ seni meraktaydik ❤❤ bebis nasil sen nasilsinn ay saglicakla anali babali buyusun insallah ❤❤

Canım tebrik ediyorum Allah analı ve babalı büyütsün canım maşallah prensese

Canımmm çatı muayenesi nasıldı anlatsana biraz

Kadın bana geçen gittiğimde demişti 36 bitip 37ye girdiğinde yapcam diye. Ben de haftaya yapcak sanıp hazırlıksız gittim. Neyse ki çok bir şey yoktu ama yine de çok utandım iki parmakla yapıyo, bolca o jelden sürdü parmaklarına. Derin nefes al dedi başladı. Jel sayesinde hiçbir şey hissetmedim. Öyle ağrı acı hiçbir şey yok. 2-3 saniye kurcaladı bitti öyle kanama vs hiçbir şey yok canım korkma. Kendini kasarsan acıyabilir belki bilmiyorum ama kasmazsan sorun olmuyo

Gözünüz aydın canım geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…