İste kararsizim bende.. normal istiyorum cok nasipse bi aksilik cikmazsa ama iste sanci siddeti vs va ay ne biliim bilemedim hicBen kesinlikle istemiyorum yanormal yaparim . Genel bayilirim ama ordan igne cok korkutuyo
Canımmm çatı muayenesi nasıldı anlatsana birazTeşekkür ederim canım ❤
B
Bu markanin korsesiyle alakali alanlarda olumsuz yorumlar okumustum baska bir uygulamada canim. Ben kundagini aldim bu markanin. Onu da bilmiyorum
Cok guzel canim ❤❤ gule gule kullan ❤ bende koydum cantama :)Kizlar annem havlu oyalamis bize.. cok tatli cok begendimcantamiza koyucakmisiz.ben bilmiyodum... elbet ise yarar :)
Aynen kullanici yorumlari onemli kendi reklamlarindakiler degilde bu tip forumlar gercekten yardimci oluyorHımm detaylı bakmak lazim o zaman.Medikallere de bakilabilir
Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun bebiş nasıl kaç kilo dediler en son kaç doğdu?Allah analı babalı buyutsunDogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Gecmis olsun canimDogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Hayirli olsun canimm ❤❤❤ seni meraktaydik ❤❤ bebis nasil sen nasilsinn ay saglicakla anali babali buyusun insallah ❤❤Dogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Carsamba 38003900ddı prsembe 4100 dogfu amın Allah razı olsun canımCanım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun bebiş nasıl kaç kilo dediler en son kaç doğdu?Allah analı babalı buyutsun
Dogursan olurmus canimbaya buyumus bebis :) masallah vaktinde saglicakla gelsin insallah
Aa çok nadir olan bi durum galiba ultrasondan fazla çıkmış bebiş maşallah biz hep azını düşünüyoruz :))Carsamba 38003900ddı prsembe 4100 dogfu amın Allah razı olsun canım
Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Hacı şeriften vereceğim canımBende cikolata ve hatiralik siparisi vericem insallah ❤ dusundugun bi yer var mo canim ? Sancin tekrarlamadi degil mi iyisin❤
Gecmis olsun canim
Sağ olun kızlar Allah razı olsun şükür iyiyiz çocuğum gün sonra kulak testi için tekrar gitmemiz lazım mışBenim de bir türlü gazım çıkmadıCok guzel canim ❤❤ gule gule kullan ❤ bende koydum cantama :)
Canımmm çatı muayenesi nasıldı anlatsana biraz
Maşallah kuzuya canım sağlıkla büyüt insallahCarsamba 38003900ddı prsembe 4100 dogfu amın Allah razı olsun canım
Dogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?