Pc 4200 yakn gosGösteriyordu doktorda senin gibi düşünerek ortalamayı söyledi ama öyle çıkmadıAa çok nadir olan bi durum galiba ultrasondan fazla çıkmış bebiş maşallah biz hep azını düşünüyoruz :))
yaaa nasıldı nasıldıııı canım muayene nasıl yapılıo dr ısıkla fln bakmıo dmı parmakla bakıo fln konteol edıyo masallah tospıkıneee :)Bugün muayenemiz vardı kızlar. Benim tospik yaklaşık 3100 gram olmuş. Yanaklar tombik tombik zaten ❤ Boyu da 50 cm olmuş. Doktor çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma müsaitmişim. Doğumdan konuştuk biraz. Epidurali sordum. 4 cm açıklığa ulaşınca veriyoruz sen istersen dedi. 4'den önce verilmezmiş. Çok pozitif konuştu hemen oracıkta doğurasım geldi
Dogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Kadın bana geçen gittiğimde demişti 36 bitip 37ye girdiğinde yapcam diye. Ben de haftaya yapcak sanıp hazırlıksız gittim. Neyse ki çok bir şey yoktu ama yine de çok utandımiki parmakla yapıyo, bolca o jelden sürdü parmaklarına. Derin nefes al dedi başladı. Jel sayesinde hiçbir şey hissetmedim. Öyle ağrı acı hiçbir şey yok. 2-3 saniye kurcaladı bitti öyle kanama vs hiçbir şey yok canım korkma. Kendini kasarsan acıyabilir belki bilmiyorum ama kasmazsan sorun olmuyo
Bugün muayenemiz vardı kızlar. Benim tospik yaklaşık 3100 gram olmuş. Yanaklar tombik tombik zaten ❤ Boyu da 50 cm olmuş. Doktor çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma müsaitmişim. Doğumdan konuştuk biraz. Epidurali sordum. 4 cm açıklığa ulaşınca veriyoruz sen istersen dedi. 4'den önce verilmezmiş. Çok pozitif konuştu hemen oracıkta doğurasım geldi
Hic belli olmaz sabahtan aksama degisir :) 37 den sonra her an olabilir...kızlarr ben 7. doğurcam dıye hıssedıyorum demiştim ya suan 6 mı oldu doğum yapann:) 7 olamam bu gidişle benT tanem-tane20
Çok güzel olmus canim nerden yaptırdın acabaHediyeliklerim de geldi :)) allahım nasıl mutlu oluyorum bir bir eksikler kapandıkça :) şimdi sırada ne var bakalım Doğuma daha zaman oldukça başka başka bişiyler geliyor aklıma bi sürü hediyelik olacak az sayıda diye çeşit çeşit yaptırıyorum valla :)))
maşallah canım aman son ana dek böyle olalım da havlularınızı şimdi gördum çok hoş❤❤ çatımuayenesıyle kafayı bozdum da azcık artk sankı sezeryan olcam gb hisler gelıyor kuzum. bugün ben de biraz enerjiktim ama görumcem geldı tüm gün aşağıdaydım ama yorulmuşumm çok farketmeden oturmaktan ayaklarım şişmiş kociş geldı de kurtardı yaHic belli olmaz sabahtan aksama degisir :) 37 den sonra her an olabilir...
Benimde agrim.sizim.yok turp gibiyim :) sanki.hic dogmicak.gibi
İnstagramdan yaptırdım canım ışıltıparti organizasyon diye bir sayfaydı, çok şirinler gerçekten :)Çok güzel olmus canim nerden yaptırdın acaba
Canımmm sen sezeryen olacaksın zaten neden çatı muayenesi yaptılar ki sanaAynen benimkide böyle oldu çarşamba günü Dr kasma hiçbir şey olmayacak dedi 5 sn bile sürmedi S Sevimlipanduf
Hadi iyi bakalım atlatmışsın ya güzel güzel :) benim de 38 de yapacağız dedi bakalım elimden geldiğince sakin olacağım :))Kadın bana geçen gittiğimde demişti 36 bitip 37ye girdiğinde yapcam diye. Ben de haftaya yapcak sanıp hazırlıksız gittim. Neyse ki çok bir şey yoktu ama yine de çok utandımiki parmakla yapıyo, bolca o jelden sürdü parmaklarına. Derin nefes al dedi başladı. Jel sayesinde hiçbir şey hissetmedim. Öyle ağrı acı hiçbir şey yok. 2-3 saniye kurcaladı bitti öyle kanama vs hiçbir şey yok canım korkma. Kendini kasarsan acıyabilir belki bilmiyorum ama kasmazsan sorun olmuyo
Bende orayi dusunuyorum :) oh cok sukur sevindim ❤ dikkat et kendine en guzelini yapiyosun Allah tan hazirliklarinda bitmistiHacı şeriften vereceğim canım
https://www.haciserif.com.tr/cikolatalar/bebek-cikolatalar/
Tekrarlamadi yemek yapmak dışında hiçbir şey yapmıyorum canım devamlı uzanıyorum
yaaa nasıldı nasıldıııı canım muayene nasıl yapılıo dr ısıkla fln bakmıo dmı parmakla bakıo fln konteol edıyo masallah tospıkıneee :)
Maşallah yavruna canım sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?