2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yaaa nasıldı nasıldıııı canım muayene nasıl yapılıo dr ısıkla fln bakmıo dmı parmakla bakıo fln konteol edıyo masallah tospıkıneee :)

Maşallah maşallah kuzuya Allah analı ve babalı büyütsün canım sanada geçmiş olsun

Aynen benimkide böyle oldu çarşamba günü Dr kasma hiçbir şey olmayacak dedi 5 sn bile sürmedi S Sevimlipanduf

Maşallah yavruna canım sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Çok güzel olmus canim nerden yaptırdın acaba

Hic belli olmaz sabahtan aksama degisir :) 37 den sonra her an olabilir...
Benimde agrim.sizim.yok turp gibiyim :) sanki.hic dogmicak.gibi
maşallah canım aman son ana dek böyle olalım da havlularınızı şimdi gördum çok hoş❤❤ çatımuayenesıyle kafayı bozdum da azcık artk sankı sezeryan olcam gb hisler gelıyor kuzum. bugün ben de biraz enerjiktim ama görumcem geldı tüm gün aşağıdaydım ama yorulmuşumm çok farketmeden oturmaktan ayaklarım şişmiş kociş geldı de kurtardı ya

Hadi iyi bakalım atlatmışsın ya güzel güzel :) benim de 38 de yapacağız dedi bakalım elimden geldiğince sakin olacağım :))

kızlar battaniye alacaktım ya bir türlü bulamadım yaptırdıgımız hastane çıkışımıza uygun.. trıko battanıyelere bakıyordum pamuk cokca var diye. bugün eşimin öğrencısının annesi gelmiş okula ve bu battaniyeyı süslemiş bizim için kadını tanımam etmem ama oğlunu tanıyorum yaptıgımız etkınlıklerden. Çok duygulandım ve bnu kullanmaya karar verdım renklerımız de uyuyor pudra çıkışımız ile. Ama pembe kurdela yerıne daha pudra bır kurdela takmayı düşünüyorum çıkışımza uygun. ya da kenarlara ponpon ısmımızın rengnde bordo :) kullanmak ıstedım okdr düşünmüş.bizi sızce olur mu arkasıı da elyaf ıckısmı

Eklentiler

• CYMERA_20181214_215647.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar ben dün yüksek tansiyon ile ilgili sıkıntımı yazmıştım. Bugün doktorumu aradım ve illa gel dedi. Gittim muayene oldum ve bir kaç test istedi, acil sezaryene almam gerekebilir dedi kendisi de çok telaşlandı halbuki çok sakin bir adam. Bebeğin iyi ama yüksek tansiyon senin hayatını tehlikeye sokuyor dedi. Testler protein kaçağı varmı idrarda gibi testlerdi gayet iyi çıktılar o arada tansiyonum normale indi (ben normalinde çok düşük tansiyonluyum) normale inince 1gün 1gündür 1saat 1saattir dedi eve gönderdi bir çanta tansiyon ilacı ile. Cep numarasını verdi ve birdaha yükselirse haber ver bana bir müddet takip edelim düşmezse hastane çantanı al gel diyeceğim sana dedi. Zaten tansiyon yüksekliğinden gözlerim karardı başım döndü çok kötü oldum. Bebeğim henüz ufak lakin anne karnında ençok ölümlere sebep olan faktörmüş yüksek tansiyon. Bugün tam 33+0 ve 2160gram oldu oğlum. Enaz 2hafta daha dursa diye dua etti doktorum 35de doğsa küveze bile gerek kalmayabilir dedi. Bir haftada 200 gram aldı yavrum inşaAllah dahada gelişir ve sağlıkla dünyaya gelir.. Erken geç artık onu düşünemiyorum bile bukadar iyi giden bir gebeliğim vardı şuanda büyük bir imtihandayım, hamd olsun her halimize tabiki... Yavrumun canı ve kendi canımın derdine düştüm.. Ölüm riski var dedi açık açık doktorum. Elimde tansiyon aleti ile geziyorum ha çıkarsa yine 15-16lara diye :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…