2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözünüz aydın canım çok mutlu oldum Rabbim hayırlı ömürler versin bebeğine affiyetle inşaAllah öpüyorum

Canımmm sen sezeryen olacaksın zaten neden çatı muayenesi yaptılar ki sana
Canım sancı çıkınca ntsde ultrasonda da bebek doğum için uygun pozisyonda olunca Dr açıklık varmı kafasi ne kadar aşağıda anlamak için alttan muayene etti

Canım gözün aydın kaç haftalık doğdu bebeğin?

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun insaAllah)) kaç haftalık doğum yaptın?

hadi canım Geçmiş olsun Rabbim kavuşturdu çok şükür :)

Benimde 2 3 gün 14 lere kadar çıktı bende düşük tansiyonluyum normalde çok panik yaptım stres yaptım yaptıkça daha çok tetikledi diyebilirim banada tüm testler yapıldı temiz çıktı dr bi hafta kontrol et tansiyonu ona göre ilaç kullanıcaz dedi sakinleştirdi beni açıkçası kalbim hızlı carpiyodu boncuk boncuk terliyo gibi oldum sonra her kalbim çarptığında hizlandiginda tansiyonum cikiyo diye panik yapıp kendime bu kötülüğü yaptım malesef 32 haftadaydım bunları yaşarken sonra sakinledim ve sabah akşam düzenli ölçtüm kalp çarpıntısı fln tansiyonla bagdastirmadim, sende lütfen sakın ol ve iyidusun herşey burdan geciyo umarım sabit güzel bi şekilde kalır hayırlısıyla bu haftalara gelirsin canım

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun..

Cok guzelmis helal olsun kadina :)

Çok geçmiş olsun bi iki hafta daha dayanın ilaçlarını ihmal etme

2850 çıktı ama çok yanılma payı olabiliyor itibar etmiyorum o yüzden. Ama karnım ilk hamileliğime göre devasa, yatmak kalkmak uyumak çok zor.
Benim ilk hamileliğim ama ağrım sızım sırt ağrım nefes alamama ve kaburga ağrım çok fazla. İnşallah zamanında sağlıkla doğumumuzu yaparız. Kızım annem zamanında gel diyip duruyorum inşallah söz dinler :)

Ay okurken bile icim kalkti :-( sen ne dusunuyorsun canim bu yontemler hakkinda :-(

halımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadı kızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam

Eklentiler

• 20181214_222301.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20181214_222124.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 101
  • CYMERA_20181214_225024.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…