Doktoruma msj attım cnn o anda bişeyler yediysen soluna yat biraz bekle hiç hareket etmezse hemen gel dedi . Allaha şükür ki oynadı kuzum sonradan iyice oynadı . Bi sorun olursa gidicem .Canım acile gitse idin şimdi nasılsıniz
Gözünüz aydın canım çok mutlu oldum Rabbim hayırlı ömürler versin bebeğine affiyetle inşaAllah öpüyorumDogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Canım sancı çıkınca ntsde ultrasonda da bebek doğum için uygun pozisyonda olunca Dr açıklık varmı kafasi ne kadar aşağıda anlamak için alttan muayene ettiCanımmm sen sezeryen olacaksın zaten neden çatı muayenesi yaptılar ki sana
Gözün aydın canımDoktoruma msj attım cnn o anda bişeyler yediysen soluna yat biraz bekle hiç hareket etmezse hemen gel dedi . Allaha şükür ki oynadı kuzum sonradan iyice oynadı . Bi sorun olursa gidicem .
Canım gözün aydın kaç haftalık doğdu bebeğin?Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun insaAllah)) kaç haftalık doğum yaptın?Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
hadi canım Geçmiş olsun Rabbim kavuşturdu çok şükür :)Dogumımız oldu nasıpse su cıkmayan gazım cıkarsa yarn taburcu olucaz . Doktorm ıyıkı normal dogum denememısız takla atsan yıne douramassın dedıspına epıdural oldum epıduraden bısey anlamaım ckıp gıttu .. sezeryan bana cokzor geldı Elimde olsa normal doğumu tercih ederdim şu an hala kambur yürüyorum ağrım da çok ama inşallah daha da iyi olacağım kusura bakmayın telefonum bozuk arada zorla yazıyorum arada böyle ses kaydedip yazdırıyorum telefonae
Benimde 2 3 gün 14 lere kadar çıktı bende düşük tansiyonluyum normalde çok panik yaptım stres yaptım yaptıkça daha çok tetikledi diyebilirim banada tüm testler yapıldı temiz çıktı dr bi hafta kontrol et tansiyonu ona göre ilaç kullanıcaz dedi sakinleştirdi beni açıkçası kalbim hızlı carpiyodu boncuk boncuk terliyo gibi oldum sonra her kalbim çarptığında hizlandiginda tansiyonum cikiyo diye panik yapıp kendime bu kötülüğü yaptım malesef 32 haftadaydım bunları yaşarken sonra sakinledim ve sabah akşam düzenli ölçtüm kalp çarpıntısı fln tansiyonla bagdastirmadim, sende lütfen sakın ol ve iyidusun herşey burdan geciyo umarım sabit güzel bi şekilde kalır hayırlısıyla bu haftalara gelirsin canımKızlar ben dün yüksek tansiyon ile ilgili sıkıntımı yazmıştım. Bugün doktorumu aradım ve illa gel dedi. Gittim muayene oldum ve bir kaç test istedi, acil sezaryene almam gerekebilir dedi kendisi de çok telaşlandı halbuki çok sakin bir adam. Bebeğin iyi ama yüksek tansiyon senin hayatını tehlikeye sokuyor dedi. Testler protein kaçağı varmı idrarda gibi testlerdi gayet iyi çıktılar o arada tansiyonum normale indi (ben normalinde çok düşük tansiyonluyum) normale inince 1gün 1gündür 1saat 1saattir dedi eve gönderdi bir çanta tansiyon ilacı ile. Cep numarasını verdi ve birdaha yükselirse haber ver bana bir müddet takip edelim düşmezse hastane çantanı al gel diyeceğim sana dedi. Zaten tansiyon yüksekliğinden gözlerim karardı başım döndü çok kötü oldum. Bebeğim henüz ufak lakin anne karnında ençok ölümlere sebep olan faktörmüş yüksek tansiyon. Bugün tam 33+0 ve 2160gram oldu oğlum. Enaz 2hafta daha dursa diye dua etti doktorum 35de doğsa küveze bile gerek kalmayabilir dedi. Bir haftada 200 gram aldı yavrum inşaAllah dahada gelişir ve sağlıkla dünyaya gelir.. Erken geç artık onu düşünemiyorum bile bukadar iyi giden bir gebeliğim vardı şuanda büyük bir imtihandayım, hamd olsun her halimize tabiki... Yavrumun canı ve kendi canımın derdine düştüm.. Ölüm riski var dedi açık açık doktorum. Elimde tansiyon aleti ile geziyorum ha çıkarsa yine 15-16lara diye :'(
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun..Kizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Cok guzelmis helal olsun kadina :)kızlar battaniye alacaktım ya bir türlü bulamadım yaptırdıgımız hastane çıkışımıza uygun.. trıko battanıyelere bakıyordum pamuk cokca var diye. bugün eşimin öğrencısının annesi gelmiş okula ve bu battaniyeyı süslemiş bizim için kadını tanımam etmem ama oğlunu tanıyorum yaptıgımız etkınlıklerden. Çok duygulandım ve bnu kullanmaya karar verdım renklerımız de uyuyor pudra çıkışımız ile. Ama pembe kurdela yerıne daha pudra bır kurdela takmayı düşünüyorum çıkışımza uygun. ya da kenarlara ponpon ısmımızın rengnde bordo :) kullanmak ıstedım okdr düşünmüş.bizi sızce olur mu arkasıı da elyaf ıckısmı
2850 çıktı ama çok yanılma payı olabiliyor itibar etmiyorum o yüzden. Ama karnım ilk hamileliğime göre devasa, yatmak kalkmak uyumak çok zor.Bana da öyle dedi canım ama doktorumun yüzünde erken gelmez inşallah bakışı vardı :))) Senin kaç kg cıktı?
Çok geçmiş olsun bi iki hafta daha dayanın ilaçlarını ihmal etmeKızlar ben dün yüksek tansiyon ile ilgili sıkıntımı yazmıştım. Bugün doktorumu aradım ve illa gel dedi. Gittim muayene oldum ve bir kaç test istedi, acil sezaryene almam gerekebilir dedi kendisi de çok telaşlandı halbuki çok sakin bir adam. Bebeğin iyi ama yüksek tansiyon senin hayatını tehlikeye sokuyor dedi. Testler protein kaçağı varmı idrarda gibi testlerdi gayet iyi çıktılar o arada tansiyonum normale indi (ben normalinde çok düşük tansiyonluyum) normale inince 1gün 1gündür 1saat 1saattir dedi eve gönderdi bir çanta tansiyon ilacı ile. Cep numarasını verdi ve birdaha yükselirse haber ver bana bir müddet takip edelim düşmezse hastane çantanı al gel diyeceğim sana dedi. Zaten tansiyon yüksekliğinden gözlerim karardı başım döndü çok kötü oldum. Bebeğim henüz ufak lakin anne karnında ençok ölümlere sebep olan faktörmüş yüksek tansiyon. Bugün tam 33+0 ve 2160gram oldu oğlum. Enaz 2hafta daha dursa diye dua etti doktorum 35de doğsa küveze bile gerek kalmayabilir dedi. Bir haftada 200 gram aldı yavrum inşaAllah dahada gelişir ve sağlıkla dünyaya gelir.. Erken geç artık onu düşünemiyorum bile bukadar iyi giden bir gebeliğim vardı şuanda büyük bir imtihandayım, hamd olsun her halimize tabiki... Yavrumun canı ve kendi canımın derdine düştüm.. Ölüm riski var dedi açık açık doktorum. Elimde tansiyon aleti ile geziyorum ha çıkarsa yine 15-16lara diye :'(
Benim ilk hamileliğim ama ağrım sızım sırt ağrım nefes alamama ve kaburga ağrım çok fazla. İnşallah zamanında sağlıkla doğumumuzu yaparız. Kızım annem zamanında gel diyip duruyorum inşallah söz dinler :)2850 çıktı ama çok yanılma payı olabiliyor itibar etmiyorum o yüzden. Ama karnım ilk hamileliğime göre devasa, yatmak kalkmak uyumak çok zor.
Ay okurken bile icim kalkti :-( sen ne dusunuyorsun canim bu yontemler hakkinda :-(Spinal tek seferlik iğne vuruluyor epidural de ise oraya bi katater takılıyo tüm doğum esnasında orda kaliyo sonrasında bile sez da da o şekilde nasıl koluna damar yolu açıyorlar bırakıyorlar mesela onu serum vs ne gerkirse takip çıkarttılar onun gibi düşün belinde kalıyor o katater doğumdan sonrada ordan direk veriyolar dozu yine gerekirse
Masallah kuzumuzu annesi iyi bakmiş hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali buyutmwyi nasip etsin rabbim sanada sifa versin biran once agrin acin kesilsinCarsamba 38003900ddı prsembe 4100 dogfu amın Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?