- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Orasini demeden önce dusunseydin birkere konustuk artik canim hazirlan sabah götürsün esin senikızlarr ben 7. doğurcam dıye hıssedıyorum demiştim ya suan 6 mı oldu doğum yapann:) 7 olamam bu gidişle benT tanem-tane20
Söyledigin iyi oldu kuzum kafama göre takmim sonra ebeminki gibi olurcanım bana doktorum başta taktırmadı, 15 gün sonra kontrole gittiğimde rahmin toparlanmış çiçek gibi olmuş, artık takabilirsin demişti :))) rahmin yukarı çıkmasını beklemek gerekiyormuş yani
maşallah canım, allah analı babalı büyütsün inş. Ultrasonla yakın çıktı mı boyu kilosu?
İnşaAllah canım aslında benimde bir kaç haftadır ara ara çıkıp iniyor ve geçen hafta önlem olsun diye hafif bir ilaç başlamamıza rağmen çok yükselmeler oldu eve geldim geleli iyiyim umarım ki böyle devam eder ne güzel sen atlatmışsın doktorların en korktuğu şey yüksek tansiyon..Benimde 2 3 gün 14 lere kadar çıktı bende düşük tansiyonluyum normalde çok panik yaptım stres yaptım yaptıkça daha çok tetikledi diyebilirim banada tüm testler yapıldı temiz çıktı dr bi hafta kontrol et tansiyonu ona göre ilaç kullanıcaz dedi sakinleştirdi beni açıkçası kalbim hızlı carpiyodu boncuk boncuk terliyo gibi oldum sonra her kalbim çarptığında hizlandiginda tansiyonum cikiyo diye panik yapıp kendime bu kötülüğü yaptım malesef 32 haftadaydım bunları yaşarken sonra sakinledim ve sabah akşam düzenli ölçtüm kalp çarpıntısı fln tansiyonla bagdastirmadim, sende lütfen sakın ol ve iyidusun herşey burdan geciyo umarım sabit güzel bi şekilde kalır hayırlısıyla bu haftalara gelirsin canım
Kiz elini cabuk tut ilk ona girAyy maşallah size ya çok şükür bi bebeğimiz daha oldu grubumuzda :)) bizim yerimize de öp kokla kuzunu
İnşaAllah canım tek duam bu.. Allah razı olsunBismilhayrun canim cok gecmis olsun. Strese girmemeye calis. Daha cok etkiler ❤ ilaclarini duzenli kullan kendini iyi takip et Rabbim saglicakla kucaklarimiza aldirsin ❤
Evet canım gerçekten riskli bi durum Rabbim bebislerimizi korusun insallahhhİnşaAllah canım aslında benimde bir kaç haftadır ara ara çıkıp iniyor ve geçen hafta önlem olsun diye hafif bir ilaç başlamamıza rağmen çok yükselmeler oldu eve geldim geleli iyiyim umarım ki böyle devam eder ne güzel sen atlatmışsın doktorların en korktuğu şey yüksek tansiyon..
Harika görünüyor güle güle kullansın minik kızınhalımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadıkızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam
Cok guzel yakismis canim iyi gunlerde kullaninhalımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadıkızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam
Uymuuş çok da güzel olmuş sağlıkla mutlulukla kullanın inşallahhalımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadıkızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam
Sezeryan olursa uyanık olup görmek isterim mutlaka spinal olur , sezeryanda spinal cokk daha sık kullanılıyo spinal tercih ediyo drlar genelde.Normal olursa da o an karar veririm 4 cm de takiyolar çünküAy okurken bile icim kalkti :-( sen ne dusunuyorsun canim bu yontemler hakkinda :-(
Gözünaydıın ve geçmiş olsuun miniği kokla yerimizeKizlar dogum yaptm sukurler olsun 2280 45 cm Alya minam hosgeldi bi saat sonra yuruyus yapcam kuveze girmedi kuzum sukurler olsun simdi yanimda misil misil uyuyo ama emmekte biraz zorlandk on dk anca emdi oyle herkeese tesekkurler burda stresimi sikintimi hep sizinle paylastim tekrar saolun
Bende cok.yuruyunce karnim tas kesiliyo.. 1 saat dolansam misal coktan kastim..maşallah canım aman son ana dek böyle olalım da havlularınızı şimdi gördum çok hoş❤❤ çatımuayenesıyle kafayı bozdum da azcık artk sankı sezeryan olcam gb hisler gelıyor kuzum. bugün ben de biraz enerjiktim ama görumcem geldı tüm gün aşağıdaydım ama yorulmuşumm çok farketmeden oturmaktan ayaklarım şişmiş kociş geldı de kurtardı ya
Epidural ücreti ne kadar bizim hastanede bin TL olmuşSezeryan olursa uyanık olup görmek isterim mutlaka spinal olur , sezeryanda spinal cokk daha sık kullanılıyo spinal tercih ediyo drlar genelde.Normal olursa da o an karar veririm 4 cm de takiyolar çünküama bunda bi kolaylık var sonuçta belime her halükarda iğne girecekse bunun normalde olmasını tercih ederim arkadaşım 3 hafta önce yaptı aynı hastane ayni doktor iyiki diyor arkadaşım eşi bile eşime sizinde aklinizda olsun mutlaka çok rahatladı iğneden sonra fln dedi
21 aralık canm sata göre 38+0 olucazz o gun arkadasım da söyleyıp yaptı demıstı bana da onceden soyledı musaıtlık durumına gore de olabılır bıldıgım kadarıyla 34ten sonra yapıyormus drlar 34,38arasıBende cok.yuruyunce karnim tas kesiliyo.. 1 saat dolansam misal coktan kastim..
Hafta sonuda cok.isim var..insallah biterde hazir beklerim.. hafta ici.cunku isten dolayi.yapamiyorum bisey.
.......Ben ptsi.nstye.giricem ama cati muayenesi demedi...belki bi sonraki.kontrolde yapar..senin ne zamandi.kontrol.
Uymus canim.cok guzel olmus...halımız da geldii avizemiz de ama o daha takılmadıkızlar malum telde net degıl okadar dokusundan parlıyo ama halıyı cok begendik tavsıye edıyorumm uymus muu daha raflar oyuncak sepetı cibinlik yanındakı duvara 3boyutlu stıcker alcam ve kızçemin fotoları eksık odada. bir ultraaison resmını büyütcem öyle asıcam
Kuzum zaten baş her zaman önde gider doktorlar bunu hemen sezeryan diye niye korkutuyorlar anneyi acaba benim doktorum da dedi kafası büyük diye genetik dedi bi sağlık sıkıntısı yok endişelenme diyeKızlar selamlar bizimde bugun muayenemiz vardı 34+1 2400 kg 45 cm olmusuz kilomuz haftasıyla uyumlu yalnız kafası 2 hafta önde çıktı ve Dr um normal doğumda zorlanabileceğimi söyledi ama çatı muayenesi yapmadan net birşey söyleyemem dedi çatı muayenesini de 38.haftada yapıcakmş biraz moralim bozuldu. 2 hafta sonra randevum inşallah vücutta kafayı yakalar kendimi hep normale adapte etmiştim sabahtan beri sezeryan nasıl olacak die düşünmeden edemiyorumvarmı bebeğinin baş çevresi hafta sına göre önde giden
500 tl almislar arkadasimdan ocak zamları bize de vurursa nolur bilememEpidural ücreti ne kadar bizim hastanede bin TL olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?