2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar selamlar bizimde bugun muayenemiz vardı 34+1 2400 kg 45 cm olmusuz kilomuz haftasıyla uyumlu yalnız kafası 2 hafta önde çıktı ve Dr um normal doğumda zorlanabileceğimi söyledi ama çatı muayenesi yapmadan net birşey söyleyemem dedi çatı muayenesini de 38.haftada yapıcakmş biraz moralim bozuldu. 2 hafta sonra randevum inşallah vücutta kafayı yakalar kendimi hep normale adapte etmiştim sabahtan beri sezeryan nasıl olacak die düşünmeden edemiyorumvarmı bebeğinin baş çevresi hafta sına göre önde giden

Söyledigin iyi oldu kuzum kafama göre takmim sonra ebeminki gibi olur

İnşaAllah canım aslında benimde bir kaç haftadır ara ara çıkıp iniyor ve geçen hafta önlem olsun diye hafif bir ilaç başlamamıza rağmen çok yükselmeler oldu eve geldim geleli iyiyim umarım ki böyle devam eder ne güzel sen atlatmışsın doktorların en korktuğu şey yüksek tansiyon..

Oyyy dogumlar olmuş ben bu gece uyuyamam rüyamda hep doğum görüyorum sonrada uyuyamiyorum.

İlk doğumda başıma ne geleceğini bilmediğim için rahattım. Şimdi beni ne bekliyor biliyorum ayrıca oğlumu düşünüyorum ben doğumdayken kim bakacak nasıl olacak diye

Hâlâ hazırlıklara baslayamadim. Oglumdan vakit kalmıyor o uyuyunca da enerjim kalmamış oluyor.

Evet canım gerçekten riskli bi durum Rabbim bebislerimizi korusun insallahhh

Harika görünüyor güle güle kullansın minik kızın

Cok guzel yakismis canim iyi gunlerde kullanin

Uymuuş çok da güzel olmuş sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah

Ay okurken bile icim kalkti :-( sen ne dusunuyorsun canim bu yontemler hakkinda :-(
Sezeryan olursa uyanık olup görmek isterim mutlaka spinal olur , sezeryanda spinal cokk daha sık kullanılıyo spinal tercih ediyo drlar genelde.Normal olursa da o an karar veririm 4 cm de takiyolar çünkü ama bunda bi kolaylık var sonuçta belime her halükarda iğne girecekse bunun normalde olmasını tercih ederim arkadaşım 3 hafta önce yaptı aynı hastane ayni doktor iyiki diyor arkadaşım eşi bile eşime sizinde aklinizda olsun mutlaka çok rahatladı iğneden sonra fln dedi

canım simdi okudum ınsn nasıl içim titresi. benim kuzenim de yüksek tansiyondan dolayı erken dogum yaptı 1800gramdı ama coksukur bıraz küvözde kaldı konakta cok ıyı baktılar . Mutlaka kesın kararını sor danıs tekrar Allahım dualarımızı kabul etsın bak.hepımız dua edıyoruz sana bebegıne. pekı tansıyonun cıkmadıgı surece sorun var mıymıs Bismilhayrun

Gözünaydıın ve geçmiş olsuun miniği kokla yerimize

Bende cok.yuruyunce karnim tas kesiliyo.. 1 saat dolansam misal coktan kastim..
Hafta sonuda cok.isim var..insallah biterde hazir beklerim.. hafta ici.cunku isten dolayi.yapamiyorum bisey.
.......Ben ptsi.nstye.giricem ama cati muayenesi demedi...belki bi sonraki.kontrolde yapar..senin ne zamandi.kontrol.

Epidural ücreti ne kadar bizim hastanede bin TL olmuş

21 aralık canm sata göre 38+0 olucazz o gun arkadasım da söyleyıp yaptı demıstı bana da onceden soyledı musaıtlık durumına gore de olabılır bıldıgım kadarıyla 34ten sonra yapıyormus drlar 34,38arası

Uymus canim.cok guzel olmus...

Kuzum zaten baş her zaman önde gider doktorlar bunu hemen sezeryan diye niye korkutuyorlar anneyi acaba benim doktorum da dedi kafası büyük diye genetik dedi bi sağlık sıkıntısı yok endişelenme diye
Epidural ücreti ne kadar bizim hastanede bin TL olmuş
500 tl almislar arkadasimdan ocak zamları bize de vurursa nolur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…