2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz canım isme karar verebildik sonunda. Elfida olacak. Eşimle benim ortak kararımiz oldu. Haluk Levent'in şarkısından esinlendik. :) Ikimizin de içine sindi bakalim sağlıkla gelsin inşallah minikler. Yarın 11'de kontrol var bakalim nasıllar hanımefendiler. :))

Hmmm belkide yapar beni...zaten.hazir giderimde...bakalim.napiyor bizim oynak :) 1 ay olcak.nerdeyse gormeyeli..

Kizlar bu vajinal rektal kultur analizi yaptiran var mi ? 35 37arasi yapiliyormus galiba benim doktorum hic bahsetmedi bana bundan. Beni 36+5 te cagirmisti ama ben 37+1 de gidicem calisamaz raporu da alayim diye. Kafam karisti bi
Canım bu sorduğun streptokok testi mi? Ben de kitapta gördüm bu ay yapılması gereken kontrollerde ama kimse söylememişti araştırmamıştım da. Bilmiyorum soruya cevap geldi mi yetişemiyorum yazılanlara telefondan

Kiz elini cabuk tut ilk ona gir
Bacim kontrolun nezaman bebek dogum pozisyonunu almisti dimi son kontrolunde
Ah nerdeee kuzu daha 40 gun var bizim :)) ben en iyi ihtimalle ocak 8-10 falan diyorum, kontrol haftaya canım artık hergun arayacağım hastaneyi boş yer olursa iptal eden olursa alacaklar beni araya, aynen bebiş baş geliş normal Doğum pozisyonunda bakalım nasibimizde ne var :)

Bu arada kızlar bizde bugun fiyatla ilgili konustuk normalde hastane ocak ayında zam yapıyormuş ocagın ilk haftası olan doğumlar genelde eski fiyattan devam ediyormuş takipli olunduğu için ama sonrası için net birşey söylemiyorlar bizde zam lı tarifeden yararlancaz sanırım

Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar ya sinemaya gitmek şu dönemde zarar verir mi yüksek ses ve o kadar sure aynı pozisyonda oturmak falan ?

Iyi geceler kizlar odamizin kapisina isimligimizide yapistirdik oglumunkini 3 sene once almistim ama hicbi yerde bulamadim bende kiziminkini pleksi aldim tasli boncuklarla susleyecegim daha esim heveslendi yapistirdi

Eklentiler

• 20181214_234155.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 77
Canım benim bebiş hem kilo olarak ileride hem de kafası 2 hafta ileri bende dedim bu normal doğumu engeller mi diye kafası engel değil eğer çatın uygunsa yeterli açılma olursa zaten bebeğin kafasındaki kemikler iç içe geçiyor Doğum esnasında dedi ama benim az yiyip kilo aldırmamam gerekiyormuş böyle giderse 4 kiloyu geçer o zaman sezeryen demek zorunda kalırım kilosundan dolayı dedi, son kontrolden beri ekmek yemiyorum şekerli hiç bir şey yemiyorum

Çok şükür sen de bebeğinde iyisiniz. Bir an önce evinize bebeginle birlikte dönersiniz inşallah. Sağlıcakla kalın

Kızlar korseden bahsetmişsiniz. Bana da spor hocam söylemişti. Kendisi de iki kere doğum yapmış ama karnı düzdü. Doğurur doğurmaz saracaksın korsen yoksa o an çarşaf bile bağla ama bi şekilde sık karnını başka türlü eski haline dönemezsin demişti. O yüzden doğurmadan önce mi alınmalı bilemedim? Sezaryen olanlarda dikişliyken nasıl kullanılıyor ameliyattan 15 gün sonra kullanılabilir yazmıştı birisi (parça parça okudum sayfaları da kimdi hatırlamıyorm) 15 günde iyileşiyor mu dikişler

Bana da tamamen çatıya bağlı dedi 38.haftada yapıcakmş bana çok geç geldi sana tarih verdimi çatı muayenesi için haftamız aynı seninle

Carsiya ciktim bugun rezene aldim sari ve kirmizi yazma aldim bizde 40 i cikana kadar besiginin uzerine ortulur sarilik ve al dusmesin diye adettir sizlerde adetler nelerdir ha birde bizde 40 imiz cikana kadar evden disari cikilmaz tabi onemli gerekli durum olmadikca bizde adetler boyle sizlerde neler var

Dr zahide küçük normal doğumda hemen sezeryanda 1 hafta sonra kullanılabilir demişti bir videosunda bende alıcam araştırıyorum şuanda

sezeryani bilemiyorumda ben normal dogumda karnim kalmasin diye dogumdan hemen sonra kullandim ama cok sikti karnimi onun yerine carsaf bagladik surekli karnim kalmadi fazla o dogru birsey korse mutlaka alinmali simdi aldim ben cirtli korse aldim daha rahat

Allah razı olsun canım benim, evet konak hastanesine itimat ediyorum çok güveniyorum o konuda. Çıkmadıkça durduğu kadar tutarız dedi sami bey. Yani ara sıra ani yükselmelerden dolayı plasenta eskiyor ve iyice eskirse de alınması gerekiyormuş şimdi ilk hedef 35+0 ı görmek tam tamına 2hafta var önümde onu görünce ikinci hedef 37 dedik

Kızlar ya sinemaya gitmek şu dönemde zarar verir mi yüksek ses ve o kadar sure aynı pozisyonda oturmak falan ?
bi sikinti olmaz canim korkma sadece oturmak yorabilir ama ara verdiklerinde gezebilirsin biz gttik esimle bi sikinti olmadi cok sukur sadece cok su icme tuvalete gitmek sikinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…