2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yalnız uyumam muhtemelen ama gun içinde 20.gunden sonra eşim işe başlayınca mecbur tek olacağım gündüzleri Allah yardımcımız olsun :)

Canım sen memorial da doğum yapacaktin di mi...odalar fln nasıl.. yenidogan yoğun bakım fln var mi
Yeni doğan yoğun bakımı var . Ancak hastane aşırı pahalı benim özel sağlık sigortam yok o yüzden bebek erken vs doğarsa yada küveze girerse diye korkmuyo diğilim geceliği 3000 bebek için sanırım

Canım çok geçmiş olsun şimdi sen böyle yazınca bende korkmadım değil perşembe günü bende gebelik izlenimi için sağlık ocağına gittiğimde tansiyonum 14/ 10 çıkmıştı yüksek demişti tuzu tamamen bırak demişti bugün gittim yine 11/10 çıktı yine yüksek dedi ilaç yazdı ama yarın zaten kendi doktorumda randevum var o yüzden almadım arama gereği de duymadım bakalım benim doktor yarın ne diyecek yavrularımız Allaha emanet inşallah sağ salim kucağımıza alırız

Ayy bayağı pahalıymış 3000 inşaallah hiiiiç gerek kalmaz öyle şeylere bebişini de alıp yürüyerek çıkarsın hastaneden Allah’ın izniyle

sor tabi canım, varsa hiç yük etmezsin, ama yoksa tedbirini almış olursun , kış günü saçlarımız ıslak kalmasın bide
Saksıları da sabah paylaşırım tabi, şuan yattım da :))

çok geçmiş olsun canım. Sürekli düşünüp kafaya takarsan da sıkıntı. Bol limonlu sirkeli, ve tuzsuz şeyler tüketmeye çalış canım. İnş bidaha çıkmaz

çok güzel duruyor canım, güle güle eskitsin prenses

Bizimkinin de kafası büyükmüş ama Doğuma engel felan demedi doktor
bizde de sarıyı ona kırmızıyı anneye örter canım al basmasın diye. Eskiden 40 diye bişi vardı. Şimdi yarı 40 diyorlar, 20 gün sonra herkes dışarda :)

hayırlı olsun :) sağlıkla büyütün inş

rabbim bunun da ilacını verir sen dıkkat et yediğine içtiğine dikkat et kontrolüne haftalık gelıceksın dımi. 35ı bir gör de inşallah ozaman bıle sıkıntı cıkmaz Allahın ıznıyle. bır de 37 olursa süper olur zor süreç olucak belkı ama kavuscaksınız bebegıne asla kötu düşünme

hayırlı olsun :) çabuk toparlarsın inş
sağlıkla büyüt bebeğini

Merhaba, doktorunuz kim acaba :)) Memorial Ankara hastanesinde masa veriliyor hatta bende ebatları da mevcut 140x70.. Ben de memorial’e gidiyorum özellikle rica ettiğinizde doğum katına çıkarıp odaları gösteriyorlar..

Bizimde öyle olacakmış canım şuan 1.600 normal doğum ,zamlı fiyatını da söylemediler. Ama çok farketmez diyor gidenler. Size zam miktarı söylendi mi

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün kuzuxuğu küveze de girmemiş çok mutlu oldum sizin adınıza boyu kilosu da iyi mahsallah zaten doğunca hemencik tontikleşiyorlarmıs

O olayi farkli olarak bende uyguladilar :) 40 gun icinde dugunu olan biri beni gelinlikle goruncemiydi neydi..ayaga kalkmam gerekirmis yoksa kirklarimiz karisirmis..bizim mesela sebepsiz olmuyordu bebis..sirt sirta kaldirdik 3 kere teyzemin geliniyle :) hic inanmam ama..valla sonra kaldim.dogal yolla 3 tup bebek sonrasi...
Zarari olmaz nasilsa diye inanmadan yapmistim :)))

Benim tansiyonum da normalinde çook çok düşük ve ben zaten tuszus besleniyorum canım bunun pek gıdayla ilgisi yok içerden gelem birşey mutlaka doktoruna ilet bir idrar tahlili ister belki bu son dönemde çok önemli Allah korusun hafife almasın canım

Benim de senin gibiydi tansiyonum genelde düşük olurdu hatta bir kere tansiyon düşüklüğünden bayılmışım ilk defa böyle yüksek çıktı zaten şu an hastaneye gidiyorum doktora mutlaka danışacağım ben en azından 37 yi gördüm inşallah sende görürsün canım sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

dr.um suan gelısmıs en ıyı cıhazı kullanıyoruz dedı. kılo farkı genelde enfazla 50gram çıkıyormuş ve genelde de fazla doğuyormus bebek eksık ölçüm çok çok zor olursa da o da ölçümden kaynaklı olabilir dedi:) az cıkmıyormuş bakalım bu tez bızde de işleyecek mi:)

Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sizleri de bir avazda sağlıcakla yavrulariniza kavuştursun inşallah

Kızım gayet iyi teyzeleri bugün emzirmeye başlayacağım Allah'ın izniyle. Solunumla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Antibiyotik tesavisini 7 güne tamamlayıp taburcu etmeyi düşünüyorlar.
Ben durumumdan dolayı Zeynep Kamilde doğum yaptım, doğum sonu servisi çok yoğun kirli odalar havasız ama bebek yoğun bakım, ameliyathaneler, ilgi alaka çok iyi. İyi ki bebeğim benimle servise gelmemiş. Gelseydi enfeksiyonu serviste kapardi zaten.
Aranızda devlette doğum yapacak olursa bebeği koruyacak şekilde tedbir alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…